:DNez, man ir 30 un es daudzas lietas ko Kubiete mineeja, atceros. Tieshi tie laiki manaa atminjaa ir kaa labaakie beerniibas gadi, jo liidz ar briivo lv omiitei pensija saruka liidz smiekliigam apmeeram un no normaali paartikushiem cilveekiem iekljuvaam taadaa nabadziibaa, ka eest nebija ko un ziemaa istabaa bija -10 graadi. Varbuut arii taapeec manas atminjas ir tik spilgtas. Man kaa 84. gada razjojumam ir naacies dzert no stikla pudeleem pienu, kefiiru, omiite kaadreiz deva kapeikas gaazeetajam dzeerienam no automaatiem vai sulai no gastronomijas veikala.
Es nezinu neko no tā, ko Kubiete ielika, tāpēc es arī balsoju par 40! no offenceJa tev ir 20 nebrinos ka nezini, ja tev ir 30 it...tad ka vari Rīga dzivojot nezinat strūklaku pie sporta pils, vai bernu pasaule skatlogu, vai karuselus mezaparkā? Nu kā?

taada kaare to, teiksim, atmaskotBet ka te iznāk pēc dažas domam pat Krista mums ir pēc 40 it gadiem, un vēl vairākas. :D Tikai tāpēc ka mums ir tāds atmiņas no bērnības. Nu varbū lauku meitenei ta liekas. Jo bernu pasaules katlogu neatceras,l ari karuseļus mezaparkā un daudz ko citu. Citadi man tam nav izkaidrojuma:D
Veel atceros, ka bija lielais pasaakums braukt ar vilcienu, kuraa bija beeshiigi koka seedeklji,tos es ar atceros, :)