Gaisa attīrītājs - vai ir vērts?

Reitings 1814
Reģ: 29.01.2009
Jautājums ir skaidrs. Vai ir vērts par dārgu naudu pirkt tādu uzparikti? Un tām kam ir, padalieties kādas firmas jums ir?
Man pašai ir astma, un es gaidu bēbi. Ārste teica ka lai mazinātu risku ka bēbim arī būs astma, viņš ir maksimāli jāpasargā no alergēniem. (putekļu ērcītes, pelējums, dzīvnieki, tabakas dūmi utt..)
viedokļi?
05.06.2014 12:01 |

Reitings 1814
mana pieredze rāda : laukos kur ir kaķi , putekļi, siens utt es burtiski.. mirstu nost un pārtieku no zālēm, bet pilsētā kur tā visa nav es dzīvoju vesela un laimīga.:)
05.06.2014 17:30 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Mani mate 18 gadus taisīja par astmātiķi, kontrolēja visu manu dzīvi, katru kustību, tīrīja grīdas 2x dienā, visu laiku kko cepās par mikrobiem un putekļiem, rezultāta es dzīvoju slimnīcās biežāk nekā mājās. Kad sasniedzu pilngadību un izvācos no mājām, nekādas astmas vairs nav, jau 9 gadus. Aizdomīgi, ne?

identiski man pazīstamo cilvēku pieredzei. bet, cik zinu, astmai mēdz būt dažādi cēloņi, tādēļ ne visiem no tās ir tik vienkārši atbrīvoties.
05.06.2014 17:33 |

Reitings 1814
Vēl viedokļi? Pamācības?
05.06.2014 21:32 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
mana pieredze rāda : laukos kur ir kaķi , putekļi, siens utt es burtiski.. mirstu nost un pārtieku no zālēm, bet pilsētā kur tā visa nav es dzīvoju vesela un laimīga.

Tas nevarētu būt tāpēc, ka bērnībā no tā visa esi sargāta balstoties uz to, ka tavā ģimenē astma nav reta parādība? Tieši tāpat darīt tu taisies ar savu bērnu.

Nav jau astma mirstama kaite. Cik zinu, tad vienīgā iespēja kā izārstēties ir cerēt, ka tā pāries pati no sevis.
Man rados ir puisis, kuram astma bija (nu, no kādu 5 gadu vecuma) un visu bērnību vecāki bija mums samācījuši viņa klātbūtnē neārdīties, nelīst sienaugšā utt, lai neizraisītu viņam vēlmi mums pievienoties un līdz ar to palielinot iespēju piedzīvot lēkmes. Tagad gan, cik zinu, viņam astma ir pārgājusi, neesmu tikai interesējusies kādā veidā.
05.06.2014 21:42 |

Reitings 398
Reģ: 12.05.2014
Man liekas alerģioziem utt. cilvēkiem nav ieteicams vairoties.
05.06.2014 21:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits