viņš strādā, bet viņam ir "radošais darbs" - birojā nav jāsēž. Strādā savā profesijā. Bet man no malas neizskatās, ka raujas vaiga sviedros (neesmu redzējusi, ne kā viņš strādā, ne ka mācās nekad dzīve).
Jā, pirms satikāmies viņa dzīvē bija bija tas pats. Tikai viņs nekad dzīvē nebija ne ar vienu meiteni kopā dzīvojis. Dzīvoja dzīvoklī, kur vajadzēja tikai par komunālajiem maksāt kādus 60 EUr mēnesī. Nebija ne par vienu jārūpējās. Dzīvoja blakus vecāku mājām un bieži gāja kopīgajās vakariņās pie viņiem.
Pirms sākām dzīvot kopā, sarunājām, ka rēkiņus maksāsim uz pusēm (viņš ierosināja, jo visu viņš apmaksāt nevar atļauties). Es ar to rēķinājos un aizsūtīju bērnu uz papildus privātstundām, jo domāju, ka varēšu atļauties. Un tad rēķini atnāca, bet solītie 50% nē. Nu jau tas turpinās vairāk kā pus gadu. Viņa mamma man saka, ka tas nekad nemainīsies...
p.s. mājas darbus mēs kaut kā automātiski uz pusēm sadalām. Tur nav domstarpību. Mani tas apmierina, jo man nav jādara lietas, kas man nepatīk - trauku mazgāšana, kartupeļu mizošana un veļas izkarināšana. Es tikai gatavoju un tīru vannas istabu un virtuvi, tas man patīk.