Es noskatījos "Viņas melo labāk" - cik emocionāli Mārim asariņa notecēja :D Vīrietis darbā, man šausmīgi garlaicīgi. Varētu iziet ārā uz soliņa pasēdēt, nu tik burvīgs vakars ārā (l)
Šodien beidzot aizstāvēju inženiera darbu. Tas bija briesmīgi!!!
Bet nu jā, viss, tagad man ir miers un beidzot varu vakaros lasīt grāmatu nevis sēdēt pie datora un rasēt :)
Tagad tik jāsagaida izlaidums :)
Tikko pārbraucu mājās, tā kārtīgi izbraukājos no sirds. Tā, ka gandrīz viens idiots pie zaļās gaismas mani notrieca un tam idiotam vēl nebija kauna parādīt, pieklājīgu žestu, tip es pati vainīga, ka braucu pie zaļās gaismas. Kaitina šitie šoferi:@
Es, savukārt, tikko notiesāju 2 nektarīnus :D Nenormāli gribu kartupeļu pankūkas, bet apsolīju sev, ka tik vēlu neēdīšu, tad nu ciešos :D
Pasportoju, pabraucu ar velo. Foršs laiks. Laikam paskatīšos kādu labu filmu.
Atvainojos par tiešumu, bet man vienkārši gribas kārtīgi iedzert. Stulbums tāds, ka man šādai nodarbei nav kompānijas. Gribu klausīties tizlus stāstus un jokus, mazdrusciņ aizmirsties. Tā gribas meiteņu vakaru!
Favel, man arī. :D Beidzās darba līgums, gribās to atzīmēt, bet...nav ar ko. Draugs nedzer. Vēl tas, ka darba diena rīt un parīt. Bet sestdien man pašai uz skolu. :D