'tev nevajag tādu kretīnu kā mani'

Reitings 124
Reģ: 13.08.2013
Sveikas dāmas.

Tā vien šķiet, ka visas manas tēmas tikai par attiecību līkločiem. :)

Iepriekš jau par šo puisi rakstīju, bet šoreiz kas pavisam cits.
Tēma-klišejas.
Atkāpe pagātnē: satikos ar puisi, neko ilgi gan nekas nebija, bet biju 'aukstā sieviete' pret 'sieviešu mīlulīti ar paaugstinātu ego' . beigās viss no viņa puses jūtu līmenī manāmi progresēja, bet tad viņš pēkšņi nozuda. Kad nejauši satikāmies un izrunājāmies, teica, ka tiku pārāk tuvu viņam. es esot redzējusi 'pārāk cauri viņa maskai' . Citējot 'es kļuvu pārāk vulnerable tavā priekšā'.
Tur bija diezgan gara saruna, bet viss beidzās draudzīgi. pats mani apķēra un teica, ka esmu ļoti, ļoti forša. Teicu,ka viss jau forši, nemeklēju vīru un lai nepazaudē savu 'es' , lai cik bannāli ta skanētu.
TAGADNE: biju pasākumā, kur bija arī viņš. visu laiku meklēja ar mani kontaktu, gribēja runāties.vēlējās kopā ar maniem draugiem iet uz atsevišķu vietu/istabu ballēt. kad atteicām, pievienojās ārā runāt. deju placī ,protams, pievērsa uzmanību un dejoja arī ar citām (kā jau 'brunču mednieks, līdz šim nesēdēja jau plinti krūmos iemetis), bet tad gan pievērsās man. ļoti nāca virsū.es gan biju ļoti distancēta no viņa. lai gan iekšā man griezies emociju virpulis par viņu ir bijis vienmēr, esmu pratusi to veiksmīgi maskēt.

tās, kas garo tekstu iepriekš nelasīja-šeit sākas mans jautājums:
visu laiku uz deju grīdas komplimentēja mani, teica un 32465x atkārtoja, cik es esmu patiesi forša meitene. bet tad ik pa brīdim pats konfliktēja ar sevi. meta paralēli arī frāzes 'mēs abi to nožēlosim' (ja kkas notiks, lai gan nereaģēju uz viņa kantes sišanu). tad atkal bira komplimenti un tad atkal kkādas atrunas pašam sev. bomba bija teksts 'tev nevajag tādu kretīnu kā mani'.
Ok, nevelkam gumiju-es saprotu, ka tie ir klišejiski ,kas dzirdami teju no katra puiša, BET, tad ja es pati bāztos virsū un kko mēģinātu. viņš kā puisis lenc mani un reizē pats ar sevi skaļi konfliktē.šī ir lieta, kas man nav skaidra.
varbūt kāda ir saskārusies ar šo? vēl labāk būtu, ja būtu kāds vīriešu kārtas pārstāvis ar savu redzējumu un viedokli.

paldies, jaizlasījāt līdz galam, meitenes! :)
03.06.2014 22:00 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Tieši tava nepieejamiba viņu vilina. Tāda ka spēle, varbūt pat neapzināta
03.06.2014 22:51 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
Dīvains babņiks, pats sevi noraksta un mēģina sievieti 'pievilkt' ar tīņu metodēm :D
04.06.2014 00:38 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tiiraakie makaroni. Ja babnjiks nevar kaadu sievieti dabuut, tad meegina visus liidzekljus, bet kaa dabuus, taa pametiis.Turklaat, ja viirietim ir NOPIETNI noluuki, tad vinjsh nekad par sevi sliktu nerunaas un sevi nesauks par kretiinu. Tieshi otraadi - meeginaas paraadiit savu labaako pusi.
04.06.2014 00:41 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Cik esmu ievērojusi, tad babņiku tipi no tās savas īstās tā īsti neatkāpjas, kad sastop, nespēlē nekādas spēlītes, bet pamatīgi cīnās. Bet tu viņam izklausies pēc kārtējā medījuma objekta, tikai grūtāka.
04.06.2014 00:56 |

Reitings 1817
varbūt beidzot saprata, ka ir kāds, kas redz tam visam cauri.

Pati stāstīji, ka slava viņam iet pa priekšu un te esi viņam noticējusi, ka it kā vienīgā to esi pamanījusi? :) Tās meitenes, kas ātri ieliekas ar viņu gultā dara to tādēļ, ka viņām uz to brīdi ko nenopietnu gribas, ne jau visas šim svēti tic un iemīlās, kamēr tu ''vienīgā redzi cauri'' :D
04.06.2014 01:03 |

Reitings 46
Reģ: 09.02.2013
Tieši tā, izklausās, ka čalis vienkārši vēlas panākt savu. Neesi priekš viņa standarts, kas izkūst pie pirmā komplimenta, tāpēc ir interesantāk paspēlēties. Manuprāt, ja ļausies tam visam tad čalim beigās paliks garlaicīgi un nekas nopietns tur nesanāks.
04.06.2014 02:03 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Vins tevi konkreti tin ap pirkstu. :D Loti banali tie vina teksti, goda vards mila meitene - te nav vietas analizei.
04.06.2014 03:44 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Ja viirieshi saka fraazi "tev nevajag taadu kretiinu kaa es" utml. tad taa nav nekaada flirteeshana!!! Taa ir standartfraaze babnjikiem, atkariibniekiem, varmaakaam u.c.
Vinji nesaka to fraazi, lai dzirdeetu komplimentus! Vinji paarbauda, vai pareizi noveerteejushi un meitene tieshaam ir ar emocionaali/fiziski mazohistiskaam tieksmeem. Ja nav, meklee citu, ja ir, tad saapina un pamet.
Bet nu jaa, patiik meiteneem uzburt fantaazijas par taadiem puishiem... :D
04.06.2014 07:16 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Kas attiecas uz autori, shis puika vinju ir pareizi noveerteejis, taapeec shajaa diskusijaa jebkuram komentaaram sekos- cik vinjsh labs, iisteniibaa nav taads, kaa visi domaa utt.
Tas nav slikti-visam pasaulee jaabuut liidzsvaraa-ir taadi puishi un jaabuut meiteneem, kas uzkjeras.
04.06.2014 07:20 |

Reitings 385
Reģ: 15.01.2014
Viņš grib tikai pacelt savu ego un dabūt tevi gultā (ar ko viņš protams arī pacels savu ego). Neiesaku turpināt komunikāciju ar šādu. Pēc tam jutīsies pretīgi izmantota.
04.06.2014 07:58 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Lai nu ko par vecumu cosmo reizēm iebilst, tomēr pieredze liecina, ka 20 gadu vecumā lielākā daļa puišu joprojām ir ar tīņu prātu - brieduma nav, tikai vēlme pašapliecināties.
Un slikti viņam redzi cauri, ja viņa tekstos meklē zemtekstus.

Iespējams, ja esi atturīga, sākumā viņam nebija domas, ka patiesībā viņam patīc, bet tagad viņš to ir uzzinājis/ nojautis (ļoti jau nu atklāta izklausies) un izmēģina otro piegājienu.
04.06.2014 09:17 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Bet tu viņam izklausies pēc kārtējā medījuma objekta, tikai grūtāka.

Aha! Šim es piekrītu. It sevišķi, ja tas ir tas pats puisis no iepriekšējās diskusijas. Viņš ir apstulbis, ka kāda viņam arī pretojas, tāpēc medī tevi tālāk. Tu esi noturējusi viņa interesi, uzsitusi mednieka azartu. Ja padosies viņa šarmam, tad viņa interese izkūpēs zilos dūmos otrajā rītā.
04.06.2014 09:25 |

Reitings 124
Reģ: 13.08.2013
Paldies meitenes par komentāriem, bet ir vairāki BET.
1kārt tas, ka (kā iepriekš jau rakstīju) dabūjis viņš mani bija jau sen , tāpēc tas atkrīt kā mērķis.
2kārt-redzu cauri viņam nevis to, ka ir babņiks, bet gan to, ka tā ir maska. pašaplieicnāšanās pa virsu kompleksiem. kamōn-viņš ir vēzitis pēc horoskopa (jā, skeoju līdzi arī horoskopiem).
es sagrāvu viņa ego ar to, ka čalis kā pāvs asti sacēlis gaisā iet pa priekšu, grauj meiteņu sirdis, izmanto utt.es jau laicīgi teicu, ka to visu redzu cauri, bet man interesē viņa personība BEZ tā visa. un ar mani viņš nebija tas lohs vienkārši, lai aŗi ikdienā bija. tajā 'beigu' sarunā jau pats arī teica un atzina, ka es pārāk ļoti redzu viņam cauri un viņam šī 'maska'ir nepeiciešama.
04.06.2014 11:38 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Vārdi, vārdi, vārdi... (ir tāda veca franču dziesma)

Viens skaidrs - esi ieķērusies un tagad ik reizi domājot/rakstot par viņu tauriņi tik lido un lido.

Prasīji citu domas un dabūji atbildi. Nav tas, ko gaidīji, ko darīt... Ja jau pati labāk zini, ko prasi? Varbūt Tev tiešām labāk redzams, jo neviena no mums klāt stāvējusi nav, lai nianses no acīm nolasītu...
04.06.2014 12:41 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Suns spalvu met, bet tikumu nekad. Ja arī babņika tēlošana ir tikai teātris, tas nenozīmē, ka viņš beigs to spēlēt. Nokompleksos, notēlos vēso džeku un autore agri vai vēlu varēs atkal dziedēt salauzto sirdi. Esi gudra, nepiesaisties emocionāli.
04.06.2014 12:47 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Jā, tu esi tā, kas uzlauza viņa sirdi. Tavā priekšā viņam krīt maska. No babņika-jākļa viņš pārvēršas par mazu suņuku, kuram ieraugot saimnieku (tevi) pārlaimē kājas trīc.
Tu esi to izdarījusi! Malacis! Tu būsi tā, kas viņu izlabos un jūs dzīvosiet ilgi un laimīgi! Viņš ir nereāli tevī samīlējies!
To tu te gribēji dzirdēt?
Es gan teiktu, ka viņš ir kkāds nepieaudzis sīkaļa. Ar frāzēm "mēs to nožēlosim, tev tādu nevajag" .. vienkārši domā, ka meitenēm to patīk dzirdēt. Tjip mēmais bad boy, kurš iekaro meitenes..
04.06.2014 12:56 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
es esot redzējusi 'pārāk cauri viņa maskai' . Citējot 'es kļuvu pārāk vulnerable tavā priekšā'.

ceru, ka tu saproti, tie visi teksti ietilpst tajā sliktā puikas tēlā. īsts mednieks vienu sievieti var medīt gadiem. ;)
04.06.2014 13:03 |

Reitings 1817
Ja šis ir puisis no tavas "Vīrieši, Attiecības, Sekss -lieciet, kurā tēmā gribat'' tēmas, tad izskatās, ka komentēt nav jēgas, jo neesi ņēmusi vērā iepriekšējos viedokļus un turpini sapņot. Vislabākais būtu tomēr mēģināt ar šo izveidot attiecības un tad vai nu tev atvērsies acis un būsi izmācīta vai arī piedzīvosi skaisto
Jā, tu esi tā, kas uzlauza viņa sirdi. Tavā priekšā viņam krīt maska. No babņika-jākļa viņš pārvēršas par mazu suņuku, kuram ieraugot saimnieku (tevi) pārlaimē kājas trīc.
Tu esi to izdarījusi! Malacis! Tu būsi tā, kas viņu izlabos un jūs dzīvosiet ilgi un laimīgi! Viņš ir nereāli tevī samīlējies!

variantu, bet maz ticams :)
Kamēr neaplauzīsies uz šo puisi un turpināsi sapņot, iespējams, viņš tev maisīs galvu, kad būsi kopā ar citu. Es Tavā vietā tomēr noskaidrotu kas ir kas.
04.06.2014 13:28 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
manuprāt, tad, kad viņš tevi būs dabūjis pavisam, jums viss izjuks. viņš drīzāk pats nezina ko grib. katrā ziņā noteikti ne normālas attiecības.
11.06.2014 17:13 |

Reitings 17
Reģ: 15.03.2014
Man arī bijis kaut kas līdzīgs... Viens "dunduks" ļoti patika, gribēju ar viņu sadraudzēties ciešāk, pat aizsapņojos, ka varētu kaut kas sanākt nopietns. Komunicējot ar viņu, tiekoties tā "čomiski", es pat skaidri viņam pateicu, ka viņš man ļoti patīk, un grābtu viņu sev... :D Atbildēja, ka tas pat ir ļoti vilinoši, bet tā arī vairāk neko neizteica. Kad devu viņam to "zaļo signālu", cerēju un gaidīju, kāda būs viņa rīcība. Un tad sekoja "Kam tev mani tādu un šitādu", "Tu jau skaista meitene esi, tev jau kandidāti stāv pēc tevis rindā, es jau būtu pats pēdējais rindā..."Uz manis neviena neskatās, tapēc trenējos, lai kaut cik normāli izskatītos"... Un tad pie sevis padomāju, KĀ, es tak viņam devu "zaļo signālu", pateicu, ka viņš man patīk, ka gribētu ar viņu kaut ko vairāk, BET nē, redz, neviena tak neskatās uz viņu! Bet es uz viņu acis metu... :( Vai nu negribēja tieši ar mani, vai vispār neko negribēja, nezinu... Atmetu tam visam ar roku. Tāda veida spēle, ka viņš sevi noniecina līdz pēdējam, rodas sajūta, ka man vajadzētu viņu žēlot un teikt: "Nē, nu ko tu, tu tak esi foršs un labs, tā nesaki par sevi!" Un tai pašā laikā mani vilināja, lai es kā naiva skuķe aizplivinos pie viņa, saceroties uz kaut ko, un tad dzirdu tos pekstiņus no viņa. :D Atceroties to visu, nāk smiekli, gan par sevi, gan par tādiem vīriešiem, kuri tā izrīkojas, vai arī viņi ir tādi pēc savas būtības.
15.06.2014 15:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)