Dzīve vienatnē

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Iespējams, piederēšu mazākumam, taču man šķiet, ka arī dzīvei vienatnē nav ne vainas. Nekādā ziņā neesmu attiecību noliedzējs vai vienpatis, taču, kopš dzīvoju viens, esmu ievērojis vairākas priekšrocības. Pirmkārt, nav jārēķinās ar otru, jāpieskaņojas partnerei; otrkārt, nav jāstrādā pie attiecību uzturēšanas, jāgludina sīki konfliktiņi; treškārt, mājās valda nekārtība, taču manis radīta un organizēta, tādēļ tajā itin veikli spēju atrast nepieciešamo; ceturtkārt, varu būt viens ar savām domām, neviens mani neizjautā.
Saprotams, ka reizēm sajūtos vientulīgi, bet ir taču vecāki, draugi, radinieki, darba kolektīvs. Kopumā varu sacīt, ka, lai arī veiksmīgas attiecības cilvēku dara laimīgu, tomēr nav jākrīt panikā arī tad, ja cilvēks bauda brīva statusu. Dzīve ir skaista!
03.06.2014 20:53 |

10 gadi
Reitings 865
Reģ: 12.02.2011
ikviens no mums ir kaut reizi piedzīvojis vilšanos un neveiksmīgas attiecības - tas ir pat vajadzīgs, jo sniedz mums pieredzi.

prātā ienāca Pētera diskusija, kurā rakstīja, ka pirms cik tur tiem gadiem piedzīvoja vilšanos un necenšas (uzskatu, ka tā bija troļļošana) un nevarēja viņiem iestāstīt, ka tas, ka pirms cik tur tiem gadiem piedzīvots atraidījums nav iemesls, lai tagad gaudotu, ka ir viens un nemēģināt, neiegūt to ko grib
04.06.2014 19:32 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
nu pareiz , kam blakaam liidzcilveeku.. :D

04.06.2014 19:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits