Nespēju...

Reitings 24
Reģ: 02.06.2014
Sveikas!

Esmu šeit jauniņā, un jau iepriekš atvainojos par gramatikas kļūdām

Šoreiz lūgšu padomu saistība ar sexu. Ludzu, neatbildiet ar kkādiem pārmetumiem.
Tātad, esmu kopa ar pasreizejo puisi jau vairak ka gadu. Šis puisis ir pirmais ar kuru es esmu pārgulējusi.Pēc vairak kā gadu ilgas kopdzīves un sexsa, man jo projam ir problemas atslābināties sexsa laikā, un es vēl jo projam kautrājos no sava puiša. Kautrējos es pat tik liela mērā, ka, piemēram, tad kad es ar puisi sēzu divata istabā un skatiemies romantisku filmu, es pat nespeju vina roku aizikt sev aiz topina, lai gan pati to vēlos. Tad, ja to izdaru, un jutu, ka puisim nav pretenzijas, tik un tā es pēc dazam min. viņam to paautāšu, un protams, tas maitā romantiku.
Gultā- it ka fiziski es varu atslābinaties, bet es to nevaru izdarit emocionāi. Vienalga cik romatiska un kaislīga ir bijusi priekšspēle, es nevaru sexa laika pilnībā atslabināties. Es vnk sexa laikā nespeju izteikt savas velmes un nereti es nespēju pat atļaut savam rokam paplūkt partneri aiz matiem vai iekrampēties viņam mugurā.

Es ar savu puisi jau it kā runaam par so problemu un vienu vakaru pat izdarijām tā, ka es izdaru vienu lietu, ko puisis velas un viņs vienu lietu,ko es vēlos. Tas bija ar merķi mani pieradināt pie viņa un sevis, lai es itka parvaru to kautrību un emocionālo spriedzi. Liekas, ka tas neko nav devis...

Lūdzu izsakiet savu viedokli par so visu un varbūt ir kādi ieteikumi, ko man darīt, lai situācia mainītos...

Ceru, ka mani sapratāt!

P.S. Paldies, vismaz,ka izlasījāt līdz beigam manu eseju :D
02.06.2014 23:05 |

Reitings 24
Nu es eswmu tāda filozofe, kas vienmēr domāš par nereLO UN KAISLīGO.... man ir vajadzīga ilestība un miers...
Nave vnk mani pievelk, neizskaidroami.

Zinu, ka labais vnm atgriežas, tpc arī esmu viena no novada aktīvakajam brīvpratīgajā darba :)
06.06.2014 22:42 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Man patīk nāve, vienmēr esmu domājusi, kas notiktu, ja es nomirtu...Drīzāk man nevispatīk nave, bet pašnāvība...Mani laikam uzrunā tā dveseles brīvība pec nāves, miers un sevis atbīvosana no ciesanām
Raksti un raksti daudz uz papīra visu, ko jūti. Pavadi laiku vienatnē, mēģini izsāpēt savas sāpes. Nedari muļķības.
06.06.2014 22:45 |

Reitings 124
Drīzāk man nevispatīk nave, bet pašnāvība...Mani laikam uzrunā tā dveseles brīvība pec nāves, miers un sevis atbīvosana no ciesanām

Mazā Minhauzena emo māsīca, es Tevi sarūgtināšu - neviens vēl nav atgriezies lai pastāstītu, kas par labumiem ir pēc nāves. Bet nu ja Tu tā gribi, vari mēģināt - injicē 4ml šņabja vēnā, nomirsi no saindēšanās ar alkoholu. Tad arī pastāstīsi, kā tur ir.
06.06.2014 23:00 |

Reitings 24
Es rakstu daudz.... rakstu dzeju, fotografeju, rakstu stastinus, daudzfantazēju....
Muļķības visas jau sen izdarītas.... :)

Nu diemze neviens neko man pastastīt nevar... bet butuinteresanti paklausīties
06.06.2014 23:13 |

Reitings 124
daudzfantazēju....

To es jau pamanīju
06.06.2014 23:15 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
IHATELOVE - Vai tev ir draudzenes?
06.06.2014 23:17 |

Reitings 85
Reģ: 13.02.2014
hmm vai man vienai liekas ka kkas neiet kopa?

http://cosmo.lv/forums/topic/163159-padalieties-meitenes/?sort=ASC&pnr=3

Nu esmu attiecībās pusotru gadu. Kopā nedzīvojam, ja neskaita vasaru un garas brīvdienas.. Parasti tiekamies piektdienas vakaros un atvadamies svetdienas pēcpusdiena.
Aptuveni diena mums ir 3x sekss ( no rīta, kaut kad dienas vidū un vakara)... Zinot to, ka pēc tam nesatiksimies nedelu vai pat divas mes jau laicīgi visu kompensējam

Mirkļi, kuri palikusi atminā?
Nu laikam mūsu pirma reize, manās īpašajās dienas°, pļavas vidū... asinis bija nezelīgi daudz uz segas.... Puisis vel ilgi pēc tam nevareja ieest zemenes, jo viņam tas asociejas ar zemenem :d

Atmina laikam palikusi ar ta diena, kad mums sex bija 10x, bet tas jau bija par traku, bet vismaz jauns personīgais rekords...

Un laikam vel atmiņa palikusi reize, kad puisis gulēja slimnīca pec deguna operacijas un es aizbraucu ciemos... Mums sex bija slimnīcas toaletē
06.06.2014 23:45 |

Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
JI: tiešām! Atkal kāda sadomājusi pamuldēt aiz neko darīt. To viņa dzīvo kopā ar savu draugu to nedzīvo un gan jau ja pasaktās ir veel daudz izdomātu sīkumu un pārspīlējumu. Aij. Šitādas aizdomīgas tēmas lkm nav jēga komentēt.
07.06.2014 00:20 |

Reitings 24
nu patiesībā. Mēs nedzīvojam kopā fiziski tikai skolas laikā. Vasarās reti esam šķirti.
27.07.2014 18:18 |

Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
visu izsaka nickname :D
27.07.2014 18:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)