Bija nesen tāds nelaimīgs periods man - biju bez kompjūtera. Es cietu, raudāju un degradējos. Okok, es sadirsu, šis periods man lika izprast arī citas vērtības, izņemot internetu. Laiku pavadīju dažādi, gāju sirot ar bestfrendiem, suncīšiem un citiem pļavu bērniem. Protams, izmēģināju arī sen nelietoto, bet pārbaudīto vērtību - televizoru! Un te nu sāksies mans heits. Nu kas par nah*j? Vai nu es prosta fišku nerubiju, par to, kas tagad ir stilīgi vai arī mūsdienu televīzijas programmu sastāda idioti. Nerunājot jau par režisoriem un ideju domātājiem par "superīgajām" reklāmām. Pirmkārt, man ir jautājums - kāda huja pēc trenažieru reklāmās filmējas tievi cilvēki, ja mēs visi skaidri zinam, kura ir īstā mērķauditorija?? Otrkārt, Perwol!!!! (es nezinu, kas tas īsti ir, krč kkas mazgāšanai) Kādā sakarā uz kkādu saietu ņemt līdz tīrīšanas līdzekli?
Ak jā, gribēju paheitot par vēl vienu lietu. Slēgājot kanālus iemetu acis EMA (European Music Award). Es biju šokā. Nominācijas bija dažādas, best song, best female, best male, utt. Nominēti, protams, bija daudzi izcili mūziķi, bet, bāc, balvu ieguva kkādi parašas. Kādā veidā Džastins Bībers var būt labāks par JayZ vai Kanye?? Nu kā??? #ProstaŽesķ Neviens, no populārajiem mūziķiem neieguva balvas, pat Rihanna, kuru dažreiz paklausos.. Tas sāpēja.. Nu, tur sirsniņā, u know! Es biju vīlusies.