kaulaina gens man nav, bet neesmu ari tada, kas, apedeot cipsu paku, nakamaja diena biksu pogu neaiztaisis ciet, jo riepa karas pari. esmu videjas miesas buves cilveks, kas ilgstosi edot un maz kustoties sak apvelties. toties, lai valkatu xs izmeru man ir jabadojas.
un tad ka man gaja taja laika?
pirmkart, jau grutniecibas laika uznaca tads-oiij ka gribas to un to. tik talu, ka doma par edienu pirms miega. tad vel 3. trimestri tu esi mazkustigaks. nu nevari tu saglabat to fizisko vai kustibu biezumu, ja esi ar lielu vederu un saposu mugura. gluzi nevilus labak gribas pavartities pa gultu. un tur jau ari nak tie kg klat, kuri butu varejusi nenakt.
man , cilvekam, kas svera 57kg, pec dzemdibam ir 65. esmu 167cm gara. un nekrit tie kg nost, berns neko nenoed. sportosana ar ir ka ir, ja vislaik vienai pa maju jabut, jo virs darba un mazo reti kad pieskata.
rezume-svars nak klat, ir kam nenak, un ir kas no s izmera klust par xxl. es biju tas variants, kad pienaca klat, nekrit, bet liekie 5kg ari nav tik traki, lai es badoties saktu, nodzitu sevi vai raudatu spilvena un domatu, ka berns manu figuru ir sabojajis. esmu vienkarsi savadaka-platakiem gurniem, lielam krutim.