Ļoti meklēju darbu Liepājā, ir augstākā izglītība tūrisma jomā, esmu gatava mācīties un apgūt jaunas lietas. Darba pieredze ir saistīta ar praksi valsts iestādē.
Varbūt kādai ir zināms kāds, kam vajag cītīgu, atbildīgu darbinieku?
Aizej uz pašvaldību, varbūt viņiem ir plānots vai vari būt kur noderīga, sākumā varbūt palīdzi tāpat vien, lai parādītu, ka lūk, Tu esi viņiem vajadzīga un zvaigzne! :)
Paldies! Bet nu jau gadu cenšos atrast darbu, lai gan jāsaka, Rimi un Maxima vēl neesmu mēģinājusi, bet nu laikam tas laiks beidzot ir pienācis. Vai nu vienkārši jābrauc prom.
Katru dienu jāiet cauri nva vakancēm, ss.lv un liepajniekiem.lv sludinājumiem. Neko labāku ieteikt nevarēšu. Draugs pus gadu meklēja darbu līdz atrada. Ir grūti, bet, ja intensīvi katru dienu skatās, var uzķert arī kaut ko. Īsti nezinu, vai tik tavā jomā kaut ko ātri atradīsi. Vienīgi aizej uz tūrisma centu kādu.
L. , man nav būtiski atrast darbu tūrisma jomā, tas, ko es gribētu darīt ir darbs birojā, ar papīriem, jo esmu to darījusi un man tas patīk. Un sludinājumu skatos katru dienu pa vairākām reizēm, sūtu CV, bet nekā.