Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dont worry, be happy!

Reitings 5
Reģ: 02.06.2014
Sveikas.
Sodien izveidoju profilu seit, labprat pakavetu laiku sarunaas ar kadu jauku daamu. :)

Sobrid dzive melnais posms, viss juuk un bruuk. Sirds saap par nelaimigu iemilesanos, naudas problemas, cilveki nodod, patiesu draugu trukums, emocionala esana, kopuma - gribas vienkarsi padoties, nolaist rokas un nedariit pilniigi neko, lai so situaciju mainitu. Sapigi but visu laiku vienai bez citu atbalsta, tapec ceru, ka vismaz sis forums man kaut nedaudz palidzees pasmaidiit ikdienaa.

Sobrid aizmirstos diendienaa lietojot alkoholu. Tik loti nepareizi..

Ko jus sev sakaat briizos, kad saap loti, loti, loti? Kaa sevi mierinaat un kur izrakt dziivesprieku? Jo probleemas jau ir visiem taa vai taa, tikai, kaa saprotu, dazi zina, kaa sevi motiveet pat grutos brizos.
02.06.2014 11:59 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Es sevi šādos brīžos motivēju ar domu, ka tas, kas notiek pašlaik nebūs mūžīgi. Viss, kas notiek notiek uz labu.
02.06.2014 12:05 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Man palīdz apziņa, ka viss tāpat nokārtosies un būs kārtībā, man tā notiek vienmēr, esmu sākusi saprast, ka nav jēgas man čīkstēt un raudāt par nebūšanām, jo agrāk vai vēlāk viss tāpat nokārtosies :) Vakardien tieši man uznāca tāds depresiņiks, saistībā ar to, ka man sāka likties, ka mani vedēji ir ļoti neaktīvi, šodien nomierinājos un sapratu, ka noorganizēšu sev pati skaistas kāzas un iztikšu arī bez viņu iniciatīvas :)
02.06.2014 12:09 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
Kā ar darbu - tas nav motivācija, lai saņemtos?

Diezgan stulbs ieteikums, bet nekad nav tik slikti, lai nebūtu vēl sliktāk, un ka viss kas notiek (kaut arī tev šķiet, ka viss notiek tikai slikti), tas ir uz pārmaiņām, tātad uz labu. Mēģini saskatīt kaut ko labu visā situācija, kaut kam noteikti ir jabūt! :)

Kāpēc nelaimīga iemīlēšanās? Mīlestība un iemīlēšanās taču parasti ir skaista, taureņi vēderā un liekas, ka nevis dzīvo, bet lido!
02.06.2014 12:13 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Pirmkārt nedomā par to visu, ko tu uzskaitīji. Uzliec mūziku un pagatavo labu kafiju/tēju vai ko kam nav grādi.
Ja, tu būtu iemīlējusies(abpusēji), draugu trūkumus,naudas problēmas,emocionālā ēšana...tevi vispār neuztrauktu.
Tātad, pa lielam tevi nomāc tikai mīlestība.
Uzliec skaistu mūziku, paņem tēju apsēdies tā kā pašai ērtāk un apdomā, kā tu visas pārējās lietas(draugu trūkumu, naudas trūkumu, ēšanu) atrisināsi. Racionālas domas, nevis sevis šaustīšana, emocionālie pārdzīvojumi utt.
Savukārt par iemīlēšanos domāt ir muļķīgi, ja viņš nemīl, tad nemīl...ne jau vienīgais vīrietis uz pasaules.

Un, ja viss šis nepalīdz, iegoglē video, kurā redzama zemes attiecība pret pārējām planētām, vai indivīda, pret zemi.... un tev uzreiz būs skaidri redzamas, cik nopietnas ir tavas problēmas. :)
Turies.
02.06.2014 12:13 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Kad sāp, atgādinu sev to vienu frāzi, pie kuras cenšos pieturēties - just stay strong. Mākslīgi nemēģinu izspiest no sevis prieku vai vēl kko. Tāpat tas nebūs īsts.
Pamēģini vannas, iepirkšanās un skatīšanos debesīs - ir cilvēki, kam tas palīdz. Man personīgi, ieiešana vannā un mūzikas klausīšanās problēmas nepazudina. Bet varbūt tev palīdz. Cilvēki dažādi.

Es iesaku ko reālu - sāc domāt, kā savākt sevi un atrisināt problēmas, jo nedrīkst nolaist rokas. Naudas trūkumu var risināt ar darbu(vai ja vecais ir slikts, tad ar labāka darba meklējumiem), pārrauj saiknes ar tiem cilvēkiem, kas tevi nodevuši, jo ja aizslaucīsi tos vēstures mēslainē, būs tīra vieta, kurā ienākt jauniem draugiem.
Saki sev, ka jāsaņemas, ka nedrīkst ļaut sev nogrimt. Velti laiku sev, nevis domām par to vīrieti, kurā esi nelaimīgi iemīlējusies. Nevajag sevi speciāli gruzīt. Labāk aizpildi laiku ar jaunu hobiju, kurš ne tikai uzlabos omu, bet arī palīdzēs satikt jaunus cilvēkus.
02.06.2014 12:23 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Ak, jā - un no tās dzerstīšanās noteikti jātiek vaļā. Dzeršana nekad un neko nav atrisinājusi un arī tev tā pilnīgi nekādi nepalīdzēs. Tieši otrādi.
02.06.2014 12:25 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
Saprotams, ka tev grūti. Bet, nu, nepadodies, par spīti sev, nepadodies;)!

Sāc ar mazām lietām, pa viena katru dienu un pēc pāris dienām jau tiešām būs labāk;)!
02.06.2014 12:27 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Smoke some weed and let it go .... :)
02.06.2014 12:28 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Man ir gājis ļoti grūti.. Tik nesen viss nokārtojās. Cik gan daudz brīžu nebija, kad vēlējos padoties, bet tomēr.. Es nepadevos, jo zināju, ka agrāk vai vēlāk viss nokārtosies. Arī man nebija citu atbalsts, nācās tikt galā pašai. Nebija pat īsti kam izkratīt sirsniņu, bet tad sāku atgriezties dzīvē, iepazīt jaunus cilvēkus un nu man vienmēr ir kāds, kuru es varu uzklausīt un kurš var uzklausīt mani..
Satiec jaunus cilvēkus, apmeklē jaunas vietas, dari to, kas tev patīk un sniedz laimi! Tā nejutīsies tik viena un mazak nāksies domāt par problēmām!
Atceries- pārbaudījumi mūs padara tikai spēcīgākus!
Lai tev veicas! :)
02.06.2014 12:31 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Es varu pateikt vienu dzīves patiesību = nāks nākamie sūdi un šitie aizmirsīsies! Ja,nu, kas raksti PM! :)
02.06.2014 12:40 |

Reitings 74
Reģ: 01.06.2014
Chalise, kur viena problēma, tur pieslēdzas citas. Kad man ir melnie, nododos sportam. Atrodi arī Tu sev tīkamu sporta veidu, jo alkohols iedzīs problēmās dziļāk.
02.06.2014 12:45 |

Reitings 124
Reģ: 02.06.2014
Chalise, nu man arī tāds brīžos palīdz aizmirsties alkohols un vienas nakts attiecības, vai arī nopērku kādu jaunu playstation spēlīti un tad man nekas vairs neinteresē.
02.06.2014 13:37 |

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
Cik ilgi Tavā dzīvē jau ir melnais posms?
Daži mēneši? Tad tas nav nekas briesmīgs. Ja tie būtu vairāki gadi, tad es saprotu, ka dūša var sašļukt papēžos un gribas padoties...
Saku no pieredzes. ;)
Heartkiller padomi ir vērtīgi. Tā arī es esmu rīkojusies savā dzīvē.
Man palīdz (to esmu iemācījusies tikai nesen kā) apziņa, ka pašreizējā situācija jāpieņem tāda, kāda tā ir. Protams, vienlaikus cenšoties problēmas atrisināt. Būtiski - nesalīdzināt savu dzīvi ar tuvāko draugu dzīvēm, kuriem tās (varbūt) ir veiksmīgākas. Cilvēki aizmirst, ka bieži vien konkrētām dzīves lietām ir savs noliktais laiks. Ne vienmēr viss notiks tad, kad Tu to vēlies. Tas uz pozitīvās nots.
Par monētas otru pusi. Pats skumjākais tajā visā ir - joprojām pastāv liela varbūtība, ka tas, ko Tu tik ļoti vēlies, lai dzīvē sakārtojas, var arī nenotikt/nepiepildīties. Kāpēc? Kaut vai tāpēc vien, ka tas vienkārši nav paredzēts Tavā liktenī (piemēram, kļūt par māti utt.). Kaut kā tā dzīvē ir iekārtots. Reti kuram visas dzīves jomas ir pilnībā sakārtotas. Es vismaz tādus cilvēkus nepazīstu.
02.06.2014 14:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)