Vai jūs ar puišiem esat kopā tikai dēļ naudas ?A kā savādāk ? Seksu man nevajagm, mīlestīu nevajag, rūpes un sapratni arī ne... to visu man dod nauda...nauda..nauda.....:D :D :D
A kā savādāk ? Seksu man nevajagm, mīlestīu nevajag, rūpes un sapratni arī ne... to visu man dod nauda...nauda..nauda....
Esmu daudz dzirdējusi no jauniem puišiem kuri saka, ka tagad meitenes interesē tikai kāda tev mašīna, dzīvoklis nu vieniem vārdiem sakot cik tev naudas, jo redz uz parastiem puišiem neviena pat vairs negrib skatīties.
Vai jūs ar puišiem esat kopā tikai dēļ naudas?
Es atzīšos ka man arī vairāk saista džeks kuram ir sava mašīna, dzīvoklis
smu daudz dzirdējusi no jauniem puišiem kuri saka, ka tagad meitenes interesē tikai kāda tev mašīna, dzīvoklis nu vieniem vārdiem sakot cik tev naudas, jo redz uz parastiem puišiem neviena pat vairs negrib skatīties.Zini kas ir tas ko primāri ievero tie paši jaunie puiši? Cik labi un cik dārgi meitene iepakota. Drē»bes, kosmetika,labas smaržas, kopti mati,nagi , laba soma,tefelons-tas viss maksā naudu. Un paklausies ko cilveks saka par citiem, zinasi kads vins pats.
Principā, es neteiktu ka sievietes meklē puišus kuriem ir tik tā nauda un naudas dēļ, bet gan vienkārši meklē cilvēku kurš ir patstāvīgs. Ja ir mašīna, tad gan jau ir ar darbs, māk sevi uzturēt.+
Ja ir kādi 25 gadi un to nav, tas jau liekas jocīgi un būtu mīnuss.Tas gan ir neloģiski. Nu varbūt tehnika nepatik, vai ir piemeram daltoniķis? Bet visādi citadi feins vīrietis? Moš šam ir nauda taksim vienmer, vai ir savs šoferis?
Tas gan ir neloģiski. Nu varbūt tehnika nepatik, vai ir piemeram daltoniķis? Bet visādi citadi feins vīrietis? Moš šam ir nauda taksim vienmer, vai ir savs šoferis?
kurš tiešām ir daltoniķis, bet tiesību viņam ir.Ak tu dies... a kā viņš brauc? Uz jūtam skatoties kā to citi dara?
Man skiet pilnigi normali gribet par partneri tadu cilveku, kurs spej nodrosinat stabilitati un drosibas sajutu
toties būtu vismaz kas pavizina