100% POSITIVUS
Esmu bijusi uz abiem pasākumiem - uz positivus 5 reizes uz SS - 1 reizi ( ar 1 reizi pietika, lai saprastu, ka nav vērts tērēt naudu )
Kopumā varu pateikt, ka, protams, festivāla izvēle ir atkarīga no cilvēka vēlmēm un mūzikas gaumes.
Šis ir mans subjektīvais viedoklis, kam var nepiekrist......Bet varu pateikt godīgi - summer soundā pa dienu teritorijā vispār nav ko darīt, tāpēc arī ir jāstaigā pa pilsētu, jo pasākumu organizētība kamēr nav koncertu ir pilnīgi nekāda. Tajā gadā, kad biju, pat teritorijā tika uz stundu aiztaisītas vienīgās tualetes un visi gāja čurāt jūrā - pretīgi. Pietam, tā kā SS ir lētāks un notiek Liepājā - respēktīvi daudziem tas ir pieejamāks, publika tur ir galīgi garām - lai gan daudz sakarīgu cilvēku, tur tomēr arī sabrauc ļoti daudz nevēlamu tipiņu. Ēst tur arī nav nekā vairāk par cīsiņiem un kartupeļiem. Respektīvi pašā pasākumā var tikai iet uz koncertiem un dzert.
Turpretī, Positivusā visu dienu teriorijā ir dažādas aktivitātes, spēles, var iet skatīties pat kino, iepirkties jaukos tirdziņos - viss kā vajag. Publika arī cita - vidēji ap 23 gadiem, bet brauc arī vecāka gada gājuma cilvēki un cilvēki ar maziem bērniem, jo tur tiek nodrošināti viņiem spēļu laukumi un citas aktivitātes. Atmosfēra tur ir perfekta, tu iejūties kā citā pasaulē. Daudziem tas nav vairs kā festivāls, bet daļa no dzīvesveida. Protams, galvenais ir laba kompānija. Telšu pilsētiņā arī var droši palikt (kādreiz paliku pie draugiem mājās, bet teltīs ir jautrāk). Nav kā summer soundā, kur visus apzog, positivusā tādu gadījumu ir nereāli reti, visi draudzīgi. Izklaide visu trīs dienu garumā, un nav kā summer soundā jāmeklē pa pilsētu, ko darīt, jo ir pietiekami daudz izklaides un jautrības pašā festivāla teritorijā - par ko tu arī maksā. Man pat ir vienalga, kādi būs mūziķi, jo galvenais ir tur pabūt. Par SS pilnīgi pretēji - nepatiks neviens mūziķis, tur neko citu tad arī nebūs meklēt.
Kopumā varu pateikt - šis vienmēr būs strīdīgs temats, bet abi festivāli ir pilnīgi nesalīdzināmi, tāpēc arī tie, kas nav bijuši abos, ar to neko saistībā izvērtēt