Ko darīt, ja es vairs nevaru atturēties un katru dienu izēdu ap 3 lielajām pakām čipsu?
Es neesmu resna un nebūšu, jo esmu caurbira! :D Bet es negribu sabojāt iekšējos orgānus no savas "mazās" atkarības. Kādas ir sekas, ja turpināšu tādā garā? (varbūt tās spēs mani apturēt)
P.s. Kādi ir jūsu mīļākie čipsi? Un cik bieži našķojaties ar tiem?
Viena pati visu lielo paku izriju. Pēc tam izvēmos un tad kādu pusgadu uz čipsiem nevarēju paskatīties.
Tā arī varētu būt atbilde. Saēsties čipsus, tad kaut kādu draņķi, no kā paliktu slikti, visu to čipsu kvantumu izvemt - pēc tam vairs negribēsies.
Man bērnībā tā pavisam nejauši bija gadījies vienreiz ar ceptiem puķukāpostiem, vienreiz ar kafiju. No kafijas smaržas vien gadiem ilgi nelabi metās, kad mamma virtuvē no rītiem kafiju sev taisīja, labāk nemaz negāju iekšā.
Diskusiju nelasīju.
Es čipsus ēdu tikai tad, kad ballītēs lietoju alkoholu. Kā uzkodu. Pati ikdienā nekad nepērku. Arī vīrietis čipsus ikdienā nepērk un neēd. Bet varu pateikt-man čipsi garšo :)
Donata: nu pagaidām gandrīz 2 mēneši.
Man tā periodiski uznāk tikai parasti neiet vairāk par nedēļu, tagad liekas ka tā vien varētu gadiem dzīvot.
Kad nakts vidū eju gatavot salātus un izdzeru litru ūdens jūtos ļoti veselīga :D
Kā tik daudz vispār var apēst? :D
Man arī ļoti garšo čipši, bet es cenšos sevi ierobežot un ikdienā neēst.
Mīļākie ir paprikas un krējuma-sīpolu Pringles.
Man liekas, tev drīz šī atkarība pāries liekajā svarā. Caurbira ir nosacīts jēdziens. Novecosi, dzemdēsi pirmo, otro, .. bērnu un vielmaiņa sabojāsies.