Tavas daomas par Bite

Reitings 141
Reģ: 09.10.2012
Sveiki!
Kādas ir tavas domas par Bite, kā kompāniju?
31.05.2014 15:30 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Par ZZ runājot, nav nekādas nepieciešamības pirkt atjaunošanas kariņu par 5 eiro. Nopērciet divas - par 1 un 3 eiro - un papildiniet kontu ar abām vienā reizē. To pašu varat veikt arī Internetbankā. Summāri konta atlikums būs 4 eiro, kas derīgi 30 dienas. No tā tad arī atskaitīs 3,99 eiro par tarifu plānu ZZ Visiem.
31.05.2014 18:33 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Es šomēnes pārgāju no LMT uz Bite. Nepiekrītu vienam lietotājam, kam viens no kritizētajiem punktiem bija tas, ka Bite piemērota tikai tiem, kas nelieto internetu telefonā. Internets bija tieši tas iemesls, kāpēc aizgāju no LMT.

LMT pieslēgums + 150MB internets man sanāca ap 12 eiro. Bonusā besis, ka tik ātri iztērējas MB, bet vairāk pasūtīt arī negribas.
Sarēķināju, ka Bite pieslēgums + 500MB, ko diez vai pārtērēšu, man sanāks zem 9 eiro mēnesī. Trīsreiz vairāk interneta, par ceturtdaļu mazāks rēķins.
31.05.2014 18:33 |

Reitings 1868
Elizabete LMT Brīvība (9,95 eiro) kopā ar 150 MB Interneta telefonā (3,00 eiro) kopā izmaksā 12,95 eiro - viss ir pareizi. Tikai kāda gan vajadzība pēc Interneta telefonā? Izlieto savus 50 MB, kas jau iekļauti Brīvības mēneša maksā un turpini lietot kaut 10 GB mēnesī par baltu velti, tiesa, ātrums gan tiek ierobežots līdz 64 kb/s, taču Skype, WhatsApp, Viber darbojas normāli arī ar šādu ātrumu.
31.05.2014 18:43 |

Reitings 2609
Reģ: 11.11.2013
Uzņēmums kā tāds savulaik gāja uz bankrotu, tad mātes kompānija Baltijas reģionam piešķira vel finansējumu un tā sāka citādāku mārketingu, tagad viss sanāk.

Ar apkalpošanu u.c vis ir kārtībā. Man personīgu Ziemassvētku kartiņu atsūtija, super.
Tehniski, lietas klibo.
31.05.2014 18:45 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Roberts, nu tev varbūt ir pacietība tiem 64 kb/s, bet mani tas tracina. Es nelietoju ne Skype, ne WhatsApp, ne Viber aplikācijas, bet bieži vien skatos datu ziņā apjomīgas mājaslapas, tā kā man tas nav risinājums.
31.05.2014 18:48 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Dānijas telekomunikāciju kompānijas TDC meitas uzņēmums Lietuvā «Bite GSM» Latvijā uzvarēja trešās UMTS/GSM mobilo sakaru licences izsolē. Kompānija cer mobilo sakaru pakalpojumus mūsu valstī sākt piedāvāt jau šogad. Ta lūk ir realitātē. Kāds bankrots ko? :D
31.05.2014 18:50 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Robert, nevajag tagad pārspīlēt:
1) Zvani uz saīsinātajiem numuriem ir paaugstinātas maksas no jebkura operatora. Bez maksas Bitei tie ir uz 4 populārākajiem tīkliem Latvijā, bet es, būdama Bites kliente jau gadu gadiem, vēl neesmu atradusi to vajadzību zvanīt uz citiem tīkliem - tas nav nepieciešams. Un ja kādreiz jāuzzvana tomēr māsai uz Norvēģiju, viņai tur ir viņas LV numurs, zvanot uz kuru, man nekas nav jāmaksā, tāpat kā tad, ja es zvanītu tepat.
2) Ja vien Tev nav kāds no jaunākajiem viedtālruņiem, ar visu 4G vari šālēt dillēs - telefons to nesaprot un viss. Tikko pārbaudīju savu telefonu un ieguvu šādu rezultātu "MUMS PIEEJAMĀ INFORMĀCIJA LIECINA, KA TAVS TĀLRUNIS NEATBALSTA LMT 4G TĪKLU." Un man ir pagājušā gada modelis, tikai ekonomiskā klase - te lielais vairums noteikti ir ar tādiem. Tāpat šī tehnoloģija joprojām nav pieejama visiem Latvijas iedzīvotājiem un ir dārga. Tu kaut kā aizmirsi minēt,ka šī superlabā interneta izmaksas ir sākot no 7€ un tas tikai tamdēļ, lai par 1/4sekundes ātrāk apskatītos savu e-pastu. Tā kā vidējais lietotājs starp 3G un 4G atšķirību nemana, šis te ir ekstra tikai tiem, kas to prot novērtēt.
3) Tarifs brīvība jau viens pats - bez interneta maksā 9,95€ + internets telefonā, tie paši 500MB no 4.99 līdz 7,99, kas nozīmē, ka kopējais rēķins var sasniegt 20€ un Tu te par Biti vēl dziedāsi, ka 10€ ir daudz?
4) Laukos Tu ne ar vienu kāju neesi bijis, ja dzīvo ar vecu infu, ka tur zonas nav Bitei. Man visi lauku radi uz Biti pārgājuši, nevienam nekādu problēmu, pati regulāri braukāju un vietas, kur Bitei nav zonas, ir ļooooti maz.
5) Apkalpošanas centru darbinieki ir jāvērtē pēc zināšanām, nevis pēc vecuma, pie kam jaunieši bieži vien labāk orientējas jaunajās tehnoloģijās, nekā tie, kam sen jau pāri 30. Ko dod zolīds uzvalks, ja galvā tukšums?

Kaut ko tik marazmātisku un baltiem diegiem šūtu, redzu pirmo reizi. Visticamāk, Tu pats strādā LMT, tāpēc jums tur visi ir LMT klienti, un visi laimīgi, bet Biti jāapliek nepamatoti, lai piesaistītu klientus Bitei. Tas ir FUJ! šitā darīt - vispirms pārbaudi info un tad fleitē.
31.05.2014 18:52 |

Reitings 1152
Reģ: 01.04.2014
Nepatīk. Tā lielā uzbāzība un pārlieku draudzīgā izturēšanās rada pavisam pretēju efektu. Reiz viens puisis no bites bija atnācis uz mājām, nu nekādīgi atšūt, ilgi nevarēju ar viņu tur ņemties, tāpēc tā arī pateicu, ka nē, paldies, nevaru šeit stāvēt un runāt, pankūkas piedegs. Tad viņš mēģināja uzprasīties uz pankūkām...
31.05.2014 19:07 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Robert, nevajag tagad pārspīlēt:
1) Zvani uz saīsinātajiem numuriem ir paaugstinātas maksas no jebkura operatora. Bez maksas Bitei tie ir uz 4 populārākajiem tīkliem Latvijā, bet es, būdama Bites kliente jau gadu gadiem, vēl neesmu atradusi to vajadzību zvanīt uz citiem tīkliem - tas nav nepieciešams. Un ja kādreiz jāuzzvana tomēr māsai uz Norvēģiju, viņai tur ir viņas LV numurs, zvanot uz kuru, man nekas nav jāmaksā, tāpat kā tad, ja es zvanītu tepat.
2) Ja vien Tev nav kāds no jaunākajiem viedtālruņiem, ar visu 4G vari šālēt dillēs - telefons to nesaprot un viss. Tikko pārbaudīju savu telefonu un ieguvu šādu rezultātu "MUMS PIEEJAMĀ INFORMĀCIJA LIECINA, KA TAVS TĀLRUNIS NEATBALSTA LMT 4G TĪKLU." Un man ir pagājušā gada modelis, tikai ekonomiskā klase - te lielais vairums noteikti ir ar tādiem. Tāpat šī tehnoloģija joprojām nav pieejama visiem Latvijas iedzīvotājiem un ir dārga. Tu kaut kā aizmirsi minēt,ka šī superlabā interneta izmaksas ir sākot no 7€ un tas tikai tamdēļ, lai par 1/4sekundes ātrāk apskatītos savu e-pastu. Tā kā vidējais lietotājs starp 3G un 4G atšķirību nemana, šis te ir ekstra tikai tiem, kas to prot novērtēt.
3) Tarifs brīvība jau viens pats - bez interneta maksā 9,95€ + internets telefonā, tie paši 500MB no 4.99 līdz 7,99, kas nozīmē, ka kopējais rēķins var sasniegt 20€ un Tu te par Biti vēl dziedāsi, ka 10€ ir daudz?
4) Laukos Tu ne ar vienu kāju neesi bijis, ja dzīvo ar vecu infu, ka tur zonas nav Bitei. Man visi lauku radi uz Biti pārgājuši, nevienam nekādu problēmu, pati regulāri braukāju un vietas, kur Bitei nav zonas, ir ļooooti maz.
5) Apkalpošanas centru darbinieki ir jāvērtē pēc zināšanām, nevis pēc vecuma, pie kam jaunieši bieži vien labāk orientējas jaunajās tehnoloģijās, nekā tie, kam sen jau pāri 30. Ko dod zolīds uzvalks, ja galvā tukšums?

Kaut ko tik marazmātisku un baltiem diegiem šūtu, redzu pirmo reizi. Visticamāk, Tu pats strādā LMT, tāpēc jums tur visi ir LMT klienti, un visi laimīgi, bet Biti jāapliek nepamatoti, lai piesaistītu klientus Bitei. Tas ir FUJ! šitā darīt - vispirms pārbaudi info un tad fleitē.
+
31.05.2014 19:09 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
http://www.bite.lv/lv/network_map tikai realitāte ir mazliet cita....
31.05.2014 19:10 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Bitē pārspīlēta uzbazība,pati tur esmu strādājusi,aizgāju,jo riebjas uzbāzties visiem :D
Pirms darba sākšanas būs mācības,i kā uzprasīties iekšā uz tēju,kā komplimentus bārstīt,un pat emociju novērtēšanas mācības,i apmācīs kā ar psiholoģijas paņēmieniem daudz ko panākt :D

pašai Bite riebjas,i tie operatori,i darbinieki,i tarifi,i reklāmas.

Pašai ir ZZ,maksāju 3,99 eiro mēnesī un ne centa vairāk :)
31.05.2014 19:29 |

Reitings 7408
S80, realitāte ir tad, kad Tu reāli stāvi kādā no tiem baltajiem pleķiem (Es kaut vai par to, kas pie Druvienas, tur es biju pagājušnedēļ), nekādu problēmu ar zonu. Tā karte tak ir 13tā gada karte, pie kam 3G karte, kas arī nu jau vairs neatbilst. Veca karte ir vājš arguments.
31.05.2014 19:33 |

Reitings 7408
Zoyy, tiem pašiem Tele2 un LMT darbiniekiem māca tieši to pašu, tāpat kā Viasat, Lattelecom un daudziem citiem kantoriem, kas zvanās piedāvājot savus pakalpojumus un staigā pa mājām. Tāds ir mārketings, tur neko darīt. Man pašai visvairāk riebjas zvanītāji no Viasat, tos nevar atšūt nekā. Nomet klausuli un viņi tūliņ zvana atkal, izliekoties, ka nesaprata, ka nometi.
31.05.2014 19:38 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Nepatīk ne kvalitāte(īsu laika sprīdi biju Bites kliente), ne arī uzbāzīgā attieksme un reklāmas. Ātri vien aizgāju pie cita operatora. Nevarēju izturēt arī to, ka katru reizi braucot uz laukiem nebija zonas.
31.05.2014 19:43 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Tā tad esmu Bites kliente jau oij pat neatceros cik daudz.
Tā tad esmu strādājusi arī Bite un bijusi viens no tiem uzbāzīgajiem cilvēkiem. Oij kā man tas darbs beigās noriebās. Un viņi tik uzbāzīgi bija jo katrs līgums viņiem maksāja agrāk 8 Ls, ja pārslēdza no cita operatora uz Bites pieslēgumu :D Jā un tas bija darbs, kur tava alga bija atkarīga no tā cik uzbāzīgs esi :D:d Es to nespēju beigās paciest. Un vadība ar labā, tik gudri mācēja dirst, ka man beigās smiekli nāca par viņiem :D

Tā tad man Bite kā operators un pakalpojumu sniedzējs patīk :) Pagājušo gadu man bija 3.47, kur man beigās vēl uzdāvināja 200 MB pa brīvu, nu beigās man bija 300 MB interneta, nu bet šad un tad es pārtērējos, bet nu būtībā man internets gāja visur. Pat manos Tukuma rajona dziļajos laukos gāja 3G internets un zona vispār super :)) Esmu apmierināta, nu ir jā vietas, kur neiet zona, vai internets un ir bijis bieži man, ka man ir zona un drauga LMT nav zona, pat arī TELE 2 nav bijusi tajā vietā zona. Un tas ir plašs jēdziens bitei laukos nav zona, vai, ka izbraucot no pilsētas centra un nav zonas. Tad man rodas jautājums, kas Jūs tupi esat, ka nesaprotat, ka ja nebūtu zonas ārpus pilsētas Bitei, tad viņa sen bankrotētu?? Tiešām jāsmejas. Es arī kā Bites kliente varu pateikt, cik LMT vai TELE2 ir slikts, izbraucu no Rīgas un tur nav zona. Bāc, man ir savas operators un neeju jau nodirst citam cilvēkam, redz tavs operators sūkā, mans ir zbis kruts. Un katrs lieto kuru vēlas un man ir vienalga, ka tev ir LMT vai Tele2 vai Bite. Un nevajag te tagad dirst gudri, ka Bitei dārgi, vai LMT dārgs. Te pajautāja viedokli par Biti.

Un katram operatoram ir savi plusi un mīnusi, vēl nav izveidots tāds operators ir ideālu tīkla pārklājumu, ka 15m zem zemes būtu zona un 4G internets perfekti ietu bez aizķeršanās :P
31.05.2014 20:01 |

Reitings 1868
Alexxa:

1) par paaugstinātas maksas numuriem es piekrītu (to jēga taču arī ir nebūt bezmaksas), taču par īsajiem numuriem gan vēlos oponēt. Lūk, saraksts ar visiem īsajiem tālruņu numuriem, uz kuriem zvani ar LMT Brīvību ir bezmaksas:

1655 LMT informatīvais tālrunis
116000 Palīdzības dienests pazudušu bērnu meklēšanai
116111 Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas tālrunis
178 Lattelecom bojājumu pieteikšanas dienests
1804 Intergaz kontaktu centrs
8787 Jelgavas pašvaldības informācijas centrs
155 AS Latvijas Gāze kontaktu centrs
1808 www.Autoziņas.FM informatīvais tālrunis
1822 Čilija Pizza kontaktu centrs
1844 Māmiņu kluba informatīvais tālrunis
1859 Mobilly informatīvais tālrunis
1880 AS DNB bankas kontaktu centrs
1887 ERGO apdrošināšana
1888 Diennakts autopalīdzības izsaukšana
1898 Valsts ieņēmumu dienesta (VID) kontaktu centrs
1899 AS G4S Latvia Operatīvās vadības centra diennakts tālrunis
8300 Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes tālrunis
8333 IF Apdrošināšana
8338 AS Baltijas izaugsmes grupa zvanu centrs
8383 AS Rīgas Taksometru parks taksometru izsaukšana
8444 Koblenz Drošība
8500 Baltic Taxi zvanu centrs
8535 Alviksa taksometru pakalpojumu dienests
8585 SIA Rīgas satiksme autostāvvietu informatīvais tālrunis
8686 VIASAT informatīvais tālrunis
8700 Taxi-Daugavpils
8777 SEB klientu centrs
8803 Ģimenes ārstu konsultācijas tālrunis
8808 Vienotais taksometru izsaukšanas dienests
8822 Dekarta Property
8824 Credit24
8833 Vairāk saules
8848 Kikas Auto operatoru tālrunis
8855 BSV Taxi
8866 Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas reģistratūras tālrunis
8877 Avoiss taksometru pakalpojumi
8880 Vienotais Taksometru Zvanu Centrs
8887 Classic Taxi tālrunis
8898 Latvijas Samariešu apvienības informatīvais tālrunis
8899 DAB Dental Latvia informatīvais tālrunis
8900 RNP zvanu centrs
8910 Taxi Call Centre
8911 Neatliekamā taksometru palīdzība
8989 SIA Minnet pakalpojums Vip taxi

Protams, šajos nav minēti 110, 112, 113, 114, kas ir par brīvu no jebkura tīkla.
Ko varam secināt no šiem datiem? Kamēr LMT Brīvības abonenti par zvaniem uz VID kontaktu centru (1898), PMLP (8300), SEB banku (8777), DnB banku (1880) nemaksā ne centa, Bites abonenti maksā 11 centus minūtē - tas ir kā piemērs. Zvani uz Baltic Taxi (8500) Bites abonentiem maksā 20 centus, bet LMT - par brīvu. Varam šo sarakstu turpināt un turpināt.
Avoti:
http://www.lmt.lv/lv/isie-numuri
http://www.bite.lv/lv/business/services/tariff-plans#tab_1

Ir daudz cilvēku, kuri zvana uz Telekom Baltija (Triatel), CSC Telecom utt. - tiem Bite ir ļoti neizdevīga.

Starptautiskie zvani Brīvībai maksā 29 centus minūtē uz jebkuru valsti, izņemot satelītoperatorus. Savukārt Bitei zvani uz Eiropu un NVS ir nedaudz lētāki - 21 cents -, taču uz citām valstīm - ievērojami dārgāki:
http://www.bite.lv/lv/business/services/int-calls
http://www.lmt.lv/lv/starptautiskie-zvani
Savukārt standarta īsziņas uz ārzemēm Brīvībai ir par velti, bet Bites abonenti maksā 7 centus.
Kas tad ir izdevīgāk?

2) Tehnoloģijas attīstās, un drīz vairs nebūs iespējams iegādāties viedtālruni bez 4G atbalsta. Kādā ziņā 4G būtu dārga tehnoloģija? Nekādas papildu izmaksas no operatora puses tā nerada.
4G šobrīd darbojas 1800 MHz (Band 3) frekvencē, kas nodrošina pārklājumu pilsētā un to tuvumā, taču jau šogad tiks pakāpeniski ieviesta arī 2600 MHz (Band 7) un 800 MHz (Band 20), noklājot gandrīz visu Latvijas cietzemi un pat jūras piekrasti.
4G piedāvā ne tikai lielāku ātrumu, bet arī zemāku letantitāti, kas ir svarīgi VoIPam u.tml., turklāt pirmo reizi mobilais internets ir reāls konkurents fiksētajam vietās, kurās kabeļu vilkšana būtu neiespējama vai neizdevīga.
Dārdzība? Lētākais 4G Internets maksā nepilnus 17 eiro. Cena ir salīdzināma ar ADSL pieslēgumu, taču nekādu vadu.

3) Brīvība par 9,95 eiro sevī ietver arī 50 MB datu, kuru iztērējot, ātrums tiek samazināts, taču neviens neliedz turpināt lietot Internetu kaut vairākus GB mēnesī, maksājot tikai 9,95 eiro. Ātrums, protams, ir mazs, taču Viber, WhatsApp, Skype darbojas apmierinoši.

4) Es ļoti labi zinu, kā operatori sadala frekvenču diapazonus, lai blakus esošās bāzes stacijas neinterferētu savā starpā. Izejot no šiem datiem, ir skaidrs, ka Bites tīklam ir mazāka kapacitāte un pārklājums.

5) Ar kompetenci grēko ne tikai Bite, bet arī LMT - piekrītu. Mēs izmantojam arī M2M datu pārraidi, tādēļ visai bieži nākas zvanīt LMT, lai risinātu kādas problēmas. Klientu apkalpošanas speciālisti parasti vispār nesaprot, par ko runājam, tādēļ uzreiz zvanām savam konsultantam tehniskajā daļā.

Nestrādāju LMT; mūsu uzņēmums gan ir LMT korporatīvai klients, bet tas arī viss. Visa manis sniegtā informācija ir pamatota - laipni lūdzu to pārbaudīt!
31.05.2014 20:02 |

Reitings 312
Reģ: 31.05.2014
Tarifu plāni labi, bet uzbāzība, čomiskums nepatīk. Neesmu viņu kliente.
31.05.2014 20:16 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Lietoju Biti. Man patīk. Patīk tas, ka nevelk nost MB par internetbanku un Waze. Nav liels rēķins. Patīk arī tas, ka uz paaugstinātas maksas pakalpojumu numuriem zvanot ir brīdinājuma signāls.
31.05.2014 21:04 |

Reitings 678
Reģ: 29.01.2014
Es nesaku, ka T2 ir labāks, bet mani šausmīgi tracina bite, staigā pa mājām, zvanās un traucē. Kas gribēs aizies, ne jau no tās zvanīšanas kādam domas mainīsies.
31.05.2014 21:12 |

Reitings 1868
Domāju, ka nav lielas jēgas tādām diskusijām, kurās katrs mēģina citiem pierādīt savu taisnību.
Ja telefons netiek izmantots intensīvi un nav tik svarīgi, lai pārklājums būtu pieejams arī dziļos laukos, Bitei nav ne vainas, vienīgi kompānijai derētu piestrādāt pie klientu apkalpošanas kvalitātes, atmetot lieko familiaritāti, kas, manuprāt, robežojas ar uzbāzīgu, frivolu attieksmi pret klientu.
31.05.2014 22:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits