WOW. Kā kļūt tik seksīgai?????

Reitings 67
Reģ: 05.05.2014
vnk super sievete. kā viņai tas izdodas?
http://www.focus.lv/dzive/aprindas/seksiga-zizele-bundhena-kaila-poze-zurnalam-lui
31.05.2014 12:27 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Piekritisu Mi amor.
Var tacu solidi pateikt: man nepatik. Viss. Bet ne, janemas tacu kritizet no matu galiniem lidz papeziem. Pasas paraleli gan cep diskusiju pec diskusijas par to, ka nomest svaru, tikt vala no riepas vai "milas rokturisiem". Pirms kengaties- spoguli japaskatas!
Un ne, jebkura sieviete sadu augumu iegut nevar, jo ne visas ir garas, slaidas un ar skaistam kajam. Svaru jau var nomest un salonu apmeklet , bet , ja Dievins kermena proporcijas un attiecigu kaulu uzbuvi nav devis, tad nav.
01.06.2014 16:53 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Manuprāt, viņa ir skaista sieviete. Nesaprotu, kāpēc te piesienās viņas augumam. Ja te gadās apspriest kādu apaļāku būtni, tad to arī noliek. Pārāk nežēlīgas jūs te esat. Laikam sievišķīgā konkurence vainīga.
01.06.2014 16:58 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Cataleya -piekriitu!
Es piekriitu te vienai komenteetaajai par modelu izskatu-tas vaards "skaists" dizaineriem ,kuri izveelas siis sievietes ,ir ar "citu aci "veerteets.Vini grib redzeet to ,ko viniem vajag...Es neesmu sajaa bizness ,un varbuut nepareizi saprotu,bet man liekas, tas ir kaut kas ,ko es teiktu-kaa maakslas darbs.
Reizeem skatamies uz modeli ,un pirmajaa briidii liekas-nu kas tur iipass sajaa sievietee,bet tur ir iipass noteikti...vai nu tas buus skats,augums,sevis iznesana utt,bet buus!Varbuut pat viss kopaa!
01.06.2014 17:23 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
. Pasas paraleli gan cep diskusiju pec diskusijas par to, ka nomest svaru, tikt vala no riepas vai "milas rokturisiem". Pirms kengaties- spoguli japaskatas!
Personīgies ne tādas tēmas cepju, ne arī vinas piedalos. To ka man derētu paris kilo kl;āt esmu teikusi.
01.06.2014 17:28 |

10 gadi
Reitings 350
Reģ: 26.05.2013
Nesaprotu, kāpēc jāliek bildes, kur modelei nav pilnībā kosmētikas, ja gandrīz visas sievietes ikdienā lieto kaut vai tik daudz kā tonālo un skropstu tušu! Gaumes dažādas, bet tāpēc, ka man neliekas simpātiska, nenozīmē, ka viņa nav skaista. Man, personīgi, skaista sieviete ir Nina Dobrev, liekas viņa perfekta pat bez make-up, bet tas nenozīmē, ka visiem patīk ;)
- Un man tā sieviete arī izskatās simpātiska.
- Piekritīšu arī tai, kura teica, ka modelei jābūt ar specifiskiem vaibstiem utt, nevis tur skaistākajai sievietei, kas visiem patiktu ;)
01.06.2014 20:34 |

Reitings 1045
Reģ: 29.05.2014
Simpātiska! Bet nu es negribētu tāda būt
01.06.2014 21:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits