Labs rīts dāmas un kungi!
Šorīt laiks neiepriecina, vai tiešām vasara būs šitāda jāsagaida? :(
Bet no otras puses labi, vismaz nav problēmas ar veselību dēļ karstuma, kas man šad tad rodas.. :)
Kas jums šodien ieplānots?
Diskusija par visu, kas nu kurai ir stāstāms :)
Jauku dieniņu visām!
DaYa, nemaz tik mistiska alerģija tā nav, bet briesmīga gan- lapsene iekoda. Es tā domāju, ka lapsene. Tā, ātrumā skatoties, izskatījās. A kas zina, varbūt irša mazulis. Bija šausmīgi..
Čau!
Joprojām neesmu atgājusi no vakardienas izgāšanās eksāmenā. Šorīt vēl mīļš cilvēks saraudināja. Viss besī!! Skatos filmas, un riju visu pēc kārtas..
kisskissmjau-Es lieku klaat olu,sagrieztus siipolus,saali ,samaltus piparus.Ilgi nevaaru-tikko visas frikadeles ir ieliktas katlinaa,taa mazliet uzvaaru un viss!
kisskissmjau nu, pie maltās gaļas es lieku samaltus/sagrieztus sīpolus, maltos piparus, sāli, olu, baltmaizi bez garozas. dažreiz krējumu, bet tad, ja gaļa pastāvējusi kādu dienu/divas.
Es parasti maltajai gaļai lieku klāt Santa Maria garšvielu maltajai gaļai. Garšo ļoti labi.
Dažreiz pielieku klāt, vai nu olu, vai nu kartupeļu cieti, vai nu pienā izmērcētu baltmaizi. Gudrību par baltmaizi man ir iemācījusi māsas vīra māte, kura gatavo debešķīgi, it īpaši gaļas ēdienus.