Man pietruukst maaju. Nu taa, ka dazhreiz tik ljoti sirsninaa saap. Un mans staasts nav par beegshanu no Latvijas, man Latvijaa bija pat ljoti laba dziive. Es driizaak gribeeju piedziivojumus, pastudeet aarzemees. Nu un tad iemiileejos francuuzii, lose taada :D Dziivoju pilniigi ok, esmu laimiiga, iedziivojusies, viss ir forshi. Bet man vienmeer ir tas Latvijas tukshums sirdii. Varbuut buutu vieglaak, ja uz maajaam es vareetu braukt biezhaak.
Tagad neesmu domaajusi par atgrieshanos, jo no septembra gribu atsaakt studijas. Bet lieta taada, ka ja man kaadreiz buus beerni, es nekaadaa gadiijumaa negribu, lai vinji iet franchu skolaas un uzaug Francijaa. nee nee nee. Es gribu mazus latvietiishus :D
Kas man patiik Latvijaa - nav daudz araabu un citi shitie no smilshu valstiim (es runaaju tieshi par taadiem, kas dziivo uz pabalstiem visaas francijaas un anglijaas, neko nedara un ir vienkaarshi degradeejushies urlas un biistami - jaa biistami, visaadas open minded chikas var man uzbrukt, bet tieshi araabi man ir 2 reizes meeginaajushi nodariit paari - izvarot, apzagt, vienmeer uz ielaam piesienas), nav daudz pabalstu. Jo es uzskatu - gribi naudu? Straadaa. Ja esi pietiekami maksaajis nodokljus, tad vari sanjemt tos pabalstus, ja nee, nu tad suudiigi tev - nerazho beernus (taapat uz pasaules ir paaraak daudz iedziivotaaju), ja nevari atljauties. Protams, atbalstu pensijas, invaliidu pabalstus un taadiem cilveekiem, kas nevar straadaat. Ja kaads 30 gadiigs kuilis grib naudu, lai straadaa. Nesaprotu, kaapeec vinam buutu jaabuut kaut kaadiem pabalstiem. Taapat ir sareekjinaats, ka tajaa pashaa Francijaa, cilveeks, kas sanjem minimaalo, peec nodoklju atvilkshanas, dziivoklja iires (tika reekjinaats turklaat mazs cipars) un visa paareejaa - beigu galaa sanjem mazaak, nekaa shitie uz pabalstiem dziivotaaji - beernu nauda, paliidziiba iirei, visaada edienu nauda. Kas tur godiigs? Logiski, ka sisteemas izmantotaaji savairojas, ja neko nedarot tu vari sanjemt vairaak nekaa godiigi straadaajot.