Nelasiju komentarus,bet varu uzrakstit kadel es ne iipasi velos atgriezties LV. Ja,looti pietrukst gimene un draugi (lidoju uz LV apmeram 2 xgada, pagajusaja gada 4x). Tapat ticu, ka ja galva strada un cilveks ir uznemigs,tad labi nodrosinatu dzivi var izveidzot ari LV.
Man visa ta velme atgriezties beidzas ar apkartejo vidi,notikumiem valsti, sap sirds par pensionariem. Saprotu,ka mes pasi veidojam visi sev apkart un ar kadu skatu skatisimies uz pasauli,tadu to ari redzesim,bet nevar noliegt,ka LV daudziem ir tik lielas finansialas problemas,ka viniem ir gruti but smaidigiem,atvertiem un priecigiem sabiedriskas vietas. Sabiedriskajos transportos vispar izskatas,ka cilveki tiek vesti uz nosausanu. Gribas pieiet visiem klat,sapurinat un pateikt,ka tas problemas tacu ir parejosas un atrisinamas,lai nepalaiz garam dzivi,esot nomakti.
Gribu lai mani berni aug vide,kur cilveki ir pozitivi,smaidigi,atverti. Tapat ari cilveki ir labak nodrosinati un lidz ar to noziedzibas limenis ir stipri zemaks. Piemeram,man 2 riteni stav atstuteti pret majas sienu, nepiesieti, apmeram 20 m no ielas ( 3 gadu laika nevienma man ienkausi prata doma tos nozagt).
Ticu,ka ja atgrieztos LV,atri pierastu un viss butu ok. Pagajusaja gada Kartoju tiesibas un uzturejos Latvija 2 menesus. Pec pirmajam nedelam saka jau likties,ka viss nav nemaz tik traki un varbut varetu atgriezties. Bet kamer lidoju brivdienas uz nedelu vai 2,loti izjutu to atskiribu ka cilveki komunice sava starpa un kada atmosfera valda sabiedriskajas vietas.