Es reiz sabojāju attiecības ar draudzeni, ar ko pazīstamas bijām no bērnu dienām. Tur gan nebija krāpšana, bet tāds šausmīgi nelāgs rozā briļļu periods. Zinot draudzeni un to puisi, sapratu, ka tas labi nebeigsies. Ziniet, es pat nenožēloju, ka pateicu viņai un tam čalim visu, ko domāju, ja vajadzētu, rīkotos tā vēlreiz. Labāk tā, nekā klusēt kā kapakmenim un mocīties ar sirdsapziņas pārmetumiem. Toreiz viņa domāja, ka man skauž viņas "attiecības" un gribu viņiem visu izjaukt.
Draudzene toreiz mani nozākāja, abi ar čali visiem draugiem, paziņām, pat radiem piestāstīja pilnas ausis par to, cik es liela kuce, egoiste un vēl sazin ko.
Vēlāk draudzene saprata, ka man toreiz bija taisnība.
Tie čabulīši tagad kopā, man prieks, ka viņiem viss labi. Smiekli tik nāk - draudzene neizpratnē, kāpēc es viņai neatbildu uz vēstulēm, kāpēc neuzturu kontaktu. Lai jau prāto, varbūt reiz sapratīs :)
Katram jau sava uztvere par lietām, draudzība, tāpat kā mīlestība katram citādāk definējams jēdziens. Un no tā arī atkarīga katra rīcība draudzības vai mīlestības attiecībās.