Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā rīkoties?

Reitings 75
Reģ: 28.05.2014
Esmu dažas reizes satikusies ar vienu puisi. Brīvdienās bija dikti silts, un mēs bijām aizbraukuši pie ūdens papeldēties un paspēlēt volejbolu. To, protams, darījām peldkostīmos, un viņam likās dikti amizanta mana riepa, kā tā vibrēja, kad es lēcu vai skrēju pēc bumbas u.tml. Viņš vai visu dienu par to vien apcēla mani un bez mitas jokojās tajā sakarā. Netiku īsti skaidrībā, vai viņam tā patīk vai gluži pretēji... Katrā ziņā tad nekas cits jau neatlika kā jokoties līdzi.
Bet nu tagad vairs nezinu, ko darīt tālāk. Vai tas ir normāli un man vajadzētu to akceptēt? Vai arī kā...
Kā jūs ieteiktu rīkoties, ņemot vērā, viņš grib ar mani satikties vēl?
28.05.2014 16:56 |

Reitings 37
Reģ: 21.04.2014
Paklau, bet ja tev ir tik mepatiikamas paardomas peec shii puisha komentaara un tu zini, ka cik nu savos speekos vari, tik eed veseliigi - tev vajag ar vinhu tikites? Varbuut puisim pasham probleemas? Izveertee vai tas tev ir pienhemami un naakamajaa randinhaa parunaajiet par to - nu meitenei nav peec randinha jaasaazh cosmo formumaa un jaafilozofee par savu riepu, randinhi ir lai guutu pozitiivas emociijas, nevis iedziivotos kompleksos. Padomaa par sevi un vai tev to pusi vajag. Un nenhem galvaa shito diskusiju, vienkaarshi esi laimiiga:))
29.05.2014 20:49 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Iepriekshejas attiecibas uzsakot jau otraja randinja puisis pateica, ka man vajadzetu notievet- kaut sveru 53-55 kg, notieveju lidz 49 kg, bet diemzhel, nakamais, kas vinjam nepatika, ka lakomu nagus, taa kaa taa nebija vaina, kadelj musu attiecibas neizveidojas ilgak par 8 meneshiem. Ta nav tava vaina uz zini, ja virietis nespej pienemt mazo riepu, suti pie visiem velliem!!!
29.05.2014 20:53 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Jā, jo tas var beigās izvērsties par attiecībām, kur Tev visu laiku kritizē un ja tagad Tavs pašvērtējums ir labs, arī ar lielajiem kg, tad pēc tādām attiecībām, kur Tevi kritizē, tas jau ir tuvu nullei.
29.05.2014 20:55 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Jaa, Nela, mana pashapzinja bija taaa iedragata!!!
29.05.2014 20:58 |

Reitings 75
Reģ: 28.05.2014
Labi, man tagad interesē, kas ar to orientēšanos notika?

Ar orientēšanos notika tas, ka pieveicamā distance izrādījās 7 km gara! ...Taču es to uzzināju tikai, kad bijām jau distancē (jo ar karšu zīmēšanu nodarbojās viņš)...
Sākās ar to, ka jauki aizbraucām uz mežu, apgādājāmies ar kartēm, kompasu un ko-nu-tur, apģērbāmies sporta tērpos un gājām uz startu.
Un tad sākās! Jau skrienot uz pirmo kontrolpunktu paliku bez elpas. "Eleganti" klumburoju no muguras. Viņš jau atzīmējies, gatavs skriet tālāk, a es atspiedusies pret celīšiem elšu, vai nevar lēnāk. :D Anyway tā 10 kontrolpunktus pus-skriešus, pus-iešus (kamēr atelšos un sāpes sānā kaut cik atiet) pieveicu, līdz sapratu, ka vairāk kājas pacilāt nevaru.
Devos malā (sac.centrs bija redzams) un gaidīju tur.
Visu nedēļas nogali kājas nevarēju palocīt. :(
03.06.2014 11:56 |

Reitings 7
Reģ: 19.05.2014
pieveicamā distance izrādījās 7 km gara! .. Jau skrienot uz pirmo kontrolpunktu paliku bez elpas.

:D Nu gan sasmējos! Kāda Tev nozīme, cik gara distance, ja pat uz pirmo punktu nevari aizskriet? :D
03.06.2014 12:39 |

Reitings 7
Reģ: 19.05.2014
atspiedusies pret celīšiem elšu, vai nevar lēnāk. .. pus-skriešus, pus-iešus (kamēr atelšos un sāpes sānā kaut cik atiet)

Tu vienkārši esi EKSTRĒMI sliktā formā, sāc labāk steidzīgi kaut ko darīt lietas labā!
03.06.2014 12:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)