nu nomet riepu un miers, vai arii tev pashai arii patiik taa riepa/
ir puishi kam tas patiik. gaumes dazhaadas
Nu nevaru tā vienkārši paņemt un nomest! Ja tas būtu tik vienkārši, tad riepas nebūtu. Man tāda auguma forma, ka tauki visvairāk krājas uz vēdera. Un vielmaiņa tāda, ka katrs nieks iet labumā (un tieši uz vēdera).
Es ēdu normāli, var teikt, ka veselīgi, neriju bezjēgā. Tur nav nekā ko mainīt. Nevaru taču konstanti dzīvot pusbadā. Bet nevar arī precīzi aprēķināt līdz pēdējai kalorijai, cik jāapēd. Tā ka man ir var teikt ir pastāvīga diēta, un rezultāts ir tāds, ka svars un arī riepa jau pāris gadus ir +/- stabila vērtība. :D
Ja arī es drakoniski saņemtos un nomestu, domāju, tas neko nedotu ilgtermiņā, jo atgriežoties pie ikdienas uztura režīma (kas man ir kopumā normāls) apmēram šis pats stāvoklis pamazām, atjaunotos...
Vai pašai patīk vai nē, tas tā... esmu apradusi un vairs necepos par to tik ļoti, kā pirms pāris gadiem vēl, kad dikti par to stresoju un centos baigi slēpt. Vairs ievilktu vēderu nestaigāju (un tur jau arī nav ko ievilkt, jo riepa ir pa virsu, nevis pats vēders izgāzies), bet ārpus pludmales arī bez krekliņa ne, tik daudz paškritikas man ir. :D
taču pludmalē jau neko, nākas
rādīt, kāda ir, censties par to nedomāt un
cerēt, ka puisis būs no tiem, kam patīk. Tā kā tāda loterija. :D
Bet šis gadījums ir mulsinošs, neviens cits tā nebija piesējies, un trakākais, ka viņš to tādā formā darīja, ka netieku gudra, vai viņam patīk, vai ne...