Kā rīkoties?

Reitings 75
Reģ: 28.05.2014
Esmu dažas reizes satikusies ar vienu puisi. Brīvdienās bija dikti silts, un mēs bijām aizbraukuši pie ūdens papeldēties un paspēlēt volejbolu. To, protams, darījām peldkostīmos, un viņam likās dikti amizanta mana riepa, kā tā vibrēja, kad es lēcu vai skrēju pēc bumbas u.tml. Viņš vai visu dienu par to vien apcēla mani un bez mitas jokojās tajā sakarā. Netiku īsti skaidrībā, vai viņam tā patīk vai gluži pretēji... Katrā ziņā tad nekas cits jau neatlika kā jokoties līdzi.
Bet nu tagad vairs nezinu, ko darīt tālāk. Vai tas ir normāli un man vajadzētu to akceptēt? Vai arī kā...
Kā jūs ieteiktu rīkoties, ņemot vērā, viņš grib ar mani satikties vēl?
28.05.2014 16:56 |

Reitings 678
Reģ: 29.01.2014
Es nezinu, es to neņemtu pie sirds. :D diezgan smieklīgi izklausās :D
28.05.2014 23:06 |

Reitings 678
Reģ: 29.01.2014
Bet ja nu tiešām tas nav ļauni, bet tiešām skaņa kratoties ir ļoti smieklīga? Tad jau tā ir autores vaina, nesaprotu kāpēc puisim visu vainu uzveļ. :D uz sevi no malas arī der paskatīties, nedomāju, ka par pāris cm garu riepiņu puisis ņirgātos!
28.05.2014 23:13 |

Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
autore, iekopē te kādu bildi, lai var saprast, vai esi resna vai nē.
vispār jocīgi... kāpēc tad spēlē volejbolu ar meiteni, kasnepatīk..
28.05.2014 23:13 |

Reitings 75
varbuut kruutis kratijaas , bet tik zemu nosliideejushas, ka likaas, ka riepa

Nē, krūtis man nelielas un tvirtas, par to daļu jautājumu nav. :D
Btw riepa arī ir gluži tvirta, tāda bouncy
29.05.2014 09:52 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kāda starpība, cik liels ir tas vēders.. puisis nemāk uzvesties!
29.05.2014 09:55 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
bet tiešām skaņa kratoties ir ļoti smieklīga?

Kāda tad jābūt riepai,lai tai kratītos būtu kāda skaņa?
Vakar skatījos radījumu "Īpaši smags gadijums" un tur vecis svēra 300kg un viņam ija gigantska riepa un pat tā lēkajot neskanēja.
izklausās, ka tavs čalis ir baigais prātvēders. Liekas, ka baigo joku noplēš :D
Ja tev pašu tas apmierina-neņem pierē, ja tevi uztrauc tava riepa, čaļa domas par to- nomet riepu.(bet ka tik nesāk rēkt par pupiem, kas jautri kratīsies, degunu, kas jautri lēkās un rokām, kas jautri karāsies gar sāniem.)
29.05.2014 09:58 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Vajadzēja atjokot atpakaļ:"Tev gan biksēs nekas nelēkā, laikam nav kam .."
29.05.2014 09:59 |

Reitings 6263
Vajadzēja atjokot atpakaļ:"Tev gan biksēs nekas nelēkā, laikam nav kam .."

:D
29.05.2014 10:00 |

Reitings 75
nu nomet riepu un miers, vai arii tev pashai arii patiik taa riepa/
ir puishi kam tas patiik. gaumes dazhaadas

Nu nevaru tā vienkārši paņemt un nomest! Ja tas būtu tik vienkārši, tad riepas nebūtu. Man tāda auguma forma, ka tauki visvairāk krājas uz vēdera. Un vielmaiņa tāda, ka katrs nieks iet labumā (un tieši uz vēdera).
Es ēdu normāli, var teikt, ka veselīgi, neriju bezjēgā. Tur nav nekā ko mainīt. Nevaru taču konstanti dzīvot pusbadā. Bet nevar arī precīzi aprēķināt līdz pēdējai kalorijai, cik jāapēd. Tā ka man ir var teikt ir pastāvīga diēta, un rezultāts ir tāds, ka svars un arī riepa jau pāris gadus ir +/- stabila vērtība. :D
Ja arī es drakoniski saņemtos un nomestu, domāju, tas neko nedotu ilgtermiņā, jo atgriežoties pie ikdienas uztura režīma (kas man ir kopumā normāls) apmēram šis pats stāvoklis pamazām, atjaunotos...
Vai pašai patīk vai nē, tas tā... esmu apradusi un vairs necepos par to tik ļoti, kā pirms pāris gadiem vēl, kad dikti par to stresoju un centos baigi slēpt. Vairs ievilktu vēderu nestaigāju (un tur jau arī nav ko ievilkt, jo riepa ir pa virsu, nevis pats vēders izgāzies), bet ārpus pludmales arī bez krekliņa ne, tik daudz paškritikas man ir. :D
taču pludmalē jau neko, nākas rādīt, kāda ir, censties par to nedomāt un cerēt, ka puisis būs no tiem, kam patīk. Tā kā tāda loterija. :D
Bet šis gadījums ir mulsinošs, neviens cits tā nebija piesējies, un trakākais, ka viņš to tādā formā darīja, ka netieku gudra, vai viņam patīk, vai ne...
29.05.2014 10:08 |

Reitings 75
Katrā jokā ir sava taisnība

par to es piekrītu, fakta konstatācija jau bija objektīva, bet konteksts mulsinošs.
No vienas puses, gribējās aiz kauna zemē ielīst, no otras jokot pretī, jo tāpat tai situācijā neko citu nevar izdarīt... Bet nosarku gan sākumā, vienīgi to laikam redzēt nevarēja, jo biju no sportiņa bišķ iesvīdusi jau. :D
29.05.2014 10:11 |

Reitings 16391
Ja arī es drakoniski saņemtos un nomestu, domāju, tas neko nedotu ilgtermiņā, jo atgriežoties pie ikdienas uztura režīma (kas man ir kopumā normāls) apmēram šis pats stāvoklis pamazām, atjaunotos...
Cik reizes esi nometusi to riepu? Man agrāk bija līdzīga filozofija.. tikai tad, kad beidzot nometu.. mainījās ēšanas paradumi, vielmaiņa citādāk sāka darboties un.. vēders neaug!
29.05.2014 10:13 |

Reitings 6263
Nu ieliec kādu līdzīgu bildi, gribas redzēt to riepu,kas kādam liek uzjautrināties. Un ja jau tu ēd normāli- tad tiešām - mož tev ir tāds kā peļu vēderiņš? Mazs mīkstumiņš pašā vēdera galā? Redzēt, ka daudzām tievām meitenēm tāds ir.
29.05.2014 10:14 |

Reitings 75
Viņš centās "neuzkrītoši" noskaidrot, vai tu domā darīt ko lietas labā, vai turpināt rīt.

Pārāk neuzkrītoši tas nebija, un "rīt" viņs neteica, bet jautājumus par, vai sportoju, uzdeva. Nācās teikt kā ir, ka teorētiski sports patīk, bet praktiski tā ir pirmā izkustāšanās šogad. :D

Pats viņš ir ĻOTI sportisks, ar sešpaku un visu citu tml. Varbūt tāpēc arī tāda interese par manām atticīgās jomas aktualitātēm un tāda randiņa formas izvēle? Nezinu.
29.05.2014 10:16 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Taisi presītes. Vingro.
29.05.2014 10:19 |

Reitings 75
ko tur teikt, viņš vienkārši mīl taukus.

Es tā ceru, bet otrs variants diemžēl ir, ka es viņam labāk patiktu bez riepas. Un tas jau ir radītu zināmu problēmu. :D

tu domá, ka vinjam patika? péc várdiem - tev smieklígi véders kratás? tieshám??? ja patiktu, teiktu forshs puncítis vai ko tádu...

Jāā... vērdi "foršs puncītis" būtu skaidrāka attieksmes paušana. :D taču komentāri vairāk bija uz to pusi, kā aicinājums nomest. Arī tie daudzie jautājumi par sportu un aicinājums kopā skriet krosiņus... No otras puses, tas viss bija draudzīgi un izklausījās humorpilni (tīru sarkasmu jau es būtu skalausījusi!). Turklāt tas aicinājums skriet kopā viņa kontekstā arī izklausījās kā aicinājums uz vēl vienu sportisku randiņu (viņam laikam tādi dikti iet pie sirds :D). Tā ka joprojām nesparotu viņa attieksmi līdz galam.

ehh, ljumígi véderi reti kuram patík

ļumīgs jau gluži nav, drīzāk atsperīgs, tvirts, bouncy tipa... Kustoties kratās uz augšu leju, bet tā atsperīgi drīzāk, ne ļumīgi. :)
29.05.2014 10:32 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Vai tiešām ir tik briesmīgi grūti vilkt kopējo peldkostīmu, ja ir riepa?!
29.05.2014 10:36 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
ļumīgs jau gluži nav, drīzāk atsperīgs, tvirts, bouncy tipa... Kustoties kratās uz augšu leju, bet tā atsperīgi drīzāk, ne ļumīgi :).

bravo! eleganti aprakstīji savu riepu! :D
29.05.2014 10:38 |

Reitings 16391
Apelsiins, kāpēc Tu to puisi un savu ''bouncy līdzgaitnieci'' te vispār analizē? Kopš kura laika dāmas tik daudz enerģijas velta puišiem, kas viņas izsmej?
29.05.2014 10:42 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Ja jau viņš ir sportisks , trenējas un ar sešpaku, tad šaubos, ka viņam patīk riepa.. domāju, ka grib tevi pievērst sportam, jo grib blakus slaidu un sportisku meiteni.. Tā kā viņš sportists, tad saki, lai viņš tev palīdz trenēties un pastāsta vairāk par pareizu uzturu. Ej ar viņu kopā skriet.. tu pati tiešām negribi neko darīt lietas labā, lai nomestu to riepu? Varbūt viņš tevi izglītos sporta un uztura jautājumos, ka tiešām notievēsi un nekas nenāks atpakaļ.
29.05.2014 10:43 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Ja esi mierā ar sevi un savu ķermeni, tad nav jēgas to mainīt puiša (un nu jau arī cosmo komisijas) dēļ. Mūsdienās pietiek ar vienu bildi, kas skaidri parāda tavas aprises, lai atrastos kāds, kuram tas patiks. Vīriešu ir daudz, gaumes ir dažādas - kāpēc turpināt satikties ar kādu, kurš tevi nākotnē visticamāk trenkās, jo tavs ķermenis neizskatās kā viņējais?
29.05.2014 10:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)