Skāde-saplīsa jaunie ādas mokasīni

Reitings 265
Reģ: 29.03.2010
Tikku saskāros ar ļoti nepatīkamu pārsteigumu, veikalā Aleksandrs pirms mēneša pirktiem ādas mokasīniem atplīsusi zole-tikko ievēroju. Kas notiek ar Latvija lielveikaliem, kas tā par drazu, ko viņi tirgo? Pirku apavus par vairāk kā 80 EUR cerot, ka kalpos ilgi un še tev! Piemetināšu, ka mokasīnus nenēsāju katru dienu, esmu tos valkājusi kopumā tikai kādu nedēļu un tiešām ļoti saudzīgi, jo tie ir gaišas zamšādas un līdz ar to jāseko līdzi, kur brien...

Kā man tagad rīkoties?

Nest atpakaļ? Šaubos vai man kāds atgriezīs naudu....
28.05.2014 11:56 |

Reitings 265
Tad jau ikviens var ienest savus apavus no ielas, kas pirkti eBay un teikt, ka te nopirka, lai samaina, jo atlīmējies mazs stūrītis.

Andas, bet man ir maksājuma uzdevums,bankas kartes izraksts, kas apliecina, ka esmu samaksājusi par preci plus tags (tas kartona papīrins, uz kura rakstīts izmērs, cena, materiāls, firma, etc. ) --> tā jau gluži nav, ka var pateikt, ka apavi nopirkti ebay un atstiepti uz Aleksandru iesmērēšanai :D
29.05.2014 08:42 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Nu domāju, ka aizsūtīt uz ekspertīzi var arī bez čeka. Atgriezt naudu veikalā var ar atmaksas aktu, kam piestiprina pirkuma EKA čeku un atgriešanas EKA čeku ar mīnusa zīmi. Viss atkarīgs, cik pretimnākošs ir veikals, jo tīri teorētiski veikalam ir kontrolčeka kopija, kas apliecina, ka tu esi preci iegādājusies. Bet veikalam pēc Patērētāju likuma ir tiesības tev atteikt preces maiņu bez pirkuma apliecinoša EKA čeka.
29.05.2014 09:23 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
wee, kurā veikalā tas bija?

Vigo

Un bez čeka Tev neatgriezīs, čeks viņiem ir vajadzīgs, lai grāmatvedībā noformētu atgriešanu
29.05.2014 09:27 |

Reitings 265
Manas mīļās, nesīšu vien pie kurpnieka savus nelaimīgos mokasīnus :/
02.06.2014 10:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)