Stenderam ir skaisti komplektiņi, kuri jau iepakoti kastītēs un tur saliek skaistus ziedus, augus, tādu esam dāvinājuši un bija ļoti sajūsmā :) Šeit var visus apskatīties: http://www.stenders-cosmetics.lv/davanas/vinai
Esmu divas reizes dāvinājusi smaržas. Tajā laikā viņai patika tādas kā man - ļoti saldas. Tagad būtu grūtāk, jo esmu pārgājusi uz svaigajām un saldās smaržas nedaudz šķebina :D
Esmu dāvinājusi arī tikai ziedus.
Un tas jau atkarīgs no tā, kāda pati viņa ir - aktīva, sabiedriska vai mājās sēdētāja...
Jāskatās, kādas mammai ir intereses...
Iepriekšējā drauga mamma bija puķu mīļotaja un viņa bija sajūsmā par kādu neparastu vai eksotisku puķi podiņā, krāšņu un oriģinālu puķupodu vai dārzkopības žurnāla abonamentu.
Bet vispār jau izskanēja labas idejas no meitenēm komentāros, vēl klāt ko piemetinot: tematiskus dāvanu grozus : sieri + labs vīns; medījumu gaļas izlase + klāt pieskaņots dzēriens.
Kvalitatīva materiāla (zīds, kašmirs) un, protams, izskata šalle.
zīds:
sieviete traka uz dārzu un augiem :D tad nu esmu dāvinājusi grāmatas par to & žurnālu abo, rododendrus, cacīgus dārza piederumus, dārza sauļošanās krēslus utt :D
A ja augus ari, tadu skaistu dzivibas kocinu, sapnoju sev tadu pasu iegadaties. \Atceros, ka vinas draudzene vinai uzdavinaja loti krutu halatu, vina bija dikti laimiga.