Zinu, ka tievētāju topikā ir pāri 1000 lapām ,tapēc izlēmu izveidot atsevišķu diskusiju, kurā Jūs izklastītu kādi ir Jūsu našķi, kurus izvēlaties šokolādīšu un bulciņu vietā, jo zinu, ka katrai ir kāda sava receptīte, ko un kā miksēt kopā, jo tagad mēgināšu pati pāriet uz šiem veselīgajiem, taču cik ilgi es ēdīšu ābolus un riekstus. Gribu uzklausīt visas idejas!:)))))
Žāvēti augļi (dateles, vīģes, aprikozes, rozīnes), rieksti, svaigi augļi, grieķu jogurts ar medu, piemēram, ogas, pašas gatavoti musli batoniņi uz auzu pārslu bāzes (receptes ir internetā), labas kvalitātes zemesriesktu svietsts (labo tauku avots), siers - kaut gan trekns, bet parmezāns ir ļoti labs kalcija avots un man noteikti ir našķis savā ziņā - sāļais, atcerējos vēl Chick Snack - arī sāļais našķis - vistas fileja žāvēta, Talegg firmas.
nav pa treknu Kubiet, tas vārds saldais krējums jau izteica visu
Izlasīju šito, un aizgaju līdz salētavais panemu krējuma saldējumu un pārbēru ar labu debu šķīstošās kafijas( vienīgi saldējumam klāt lieku, nedzeru ) man vakariņas tagad:)
Tas Baltais Saldā krējuma jogurts ir diezgan ne visai pēc sastāva, ja godīgi. Noteikti nesauktu par veselīgu. Tad vismaz nopērc īstu, kārtīgu mantu, kur sastāvā ir jogurts, pat neskatoties uz cukuru iekšā.