Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kārtējā tēma par - " tikai draugi?"

Reitings 45
Reģ: 26.05.2014
Cerams kāda manu garo penteri izlasīs aiz neko darīt.. :D

Vēlos izkratīt savu sirsniņu un pat nezinu ko vēlos sagaidīt, varbūt kādu ieteikumu, padomu..
Nevaru vairāk izturēt šo situāciju. Draudzējamies ar puisi jau 2,5 gadus, un tikai draudzējamies ( abiem 20 ). Bet es netīšām ieķēros viņā, un ļoti ļoti ieķēros, tā ka manī visas iekšas griežas kad satiekamies! Liekas, ka arī viņš uz mani neskatās kā vienkāršu draudzeni. Agrāk visu laiku viņš man zvanīja, katru dienu, tad ar laiku jau katru trešo, bet tagad, viņš nevis zvana, bet brauc ciemos, tīri tā padzert tēju, parunāties par tuvām tēmām,skolu,draugiem,ģimeni.. pavizināties ar auto pa manu rajonu.. Bieži mani sauc ciemos pie sevis, bet neko neko nav ne izrādijis ne arī izteicies, es jau arī esmu cieta kā akmens, ciešos lai nedod dievs kko izrādītu. Bail sabojāt labas attiecības ar kaut kādiem jūtu izpausmes mēģinājumiem, jo ja nu aplaužos?
Bet viņam noteikti ir kaut kāda bišķ simpātija pret mani, jo vai Jūs brauktu pie vienkāršas draudzenes/drauga ciemos tik bieži kura/š dzīvo 15-20 km no Jums? Nu lab, viņš jau cenšas ataisnoties ar lielo labo stadionu kas manā pilsētā ir un kur viņš braukājot skriet... Bet nu tad katru reizi ciemos jābrauc?
Ko man darīt? Es cenšos komunicēt, sadraudzēties ar citiem vīriešiem, varbūt kāds iepatīkas un miers, bet nē, protams, katru es salīdzinu ar viņu un viņš vienmēr manā uztverē ir labāks par citiem.
Un tā tikai viņš man ir prātā 24/7, gandrīz katru nakti es par viņu sapņoju, un slepus pastalkoju arī visos facebookos un draugos, vai viņam nav kādas jaunas draudzības aptiprinātas un vai nav meitenēm bildes salaikotas ( un vot nav.. tikai kkādas čomu bildes, kas man uzreiz sniedz lielu atvieglojumu, un tad pie sevis domāju - āpāc,ko es muļķe vispār daru?..)

Nu jā, kaut kā tā. Man tālu nav līdz sviestā saiešanas.
26.05.2014 21:14 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Vēl vienu reizi apstiprinās tas, ka starp sievieti un vīrieti nevar būt vienkārša draudzība, agri vai vēlu kāds ieķeras otrā.
Tu lieto alkoholu? Es tā iedomājos, ka jūs varētu kādu vakaru kopā iedzert, piemēram, dažas vīna glāzes.. Tad varbūt sarunas aizietu citā gultnē, un tu netīšām varētu viņam pateikt, ka iekritis viņš tev sirsniņā utt. Nu ja skaidrā nespēj. :D
26.05.2014 21:18 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Ieteiktu tomēr sniegt kādus mājienus. Paskatīties, vai viņš atbild. Labāk tomēr ir aplauzties un miers, nevis visu laiku mocīt sevi atrodoties tikai draugu statusā. ;)
26.05.2014 21:19 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Labāk tomēr ir aplauzties un miers, nevis visu laiku mocīt sevi atrodoties tikai draugu statusā.

Piekrītu šim. Tikai atceries, ka pēc aplauziena tev viņu būs vēl grūtāk aizmirst. Un sāpēs. Nežēlīgi sāpēs.
26.05.2014 21:20 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Man jau liekas, ka 20 gados abi esat pietiekoshi pieaugushi, lai normaali izrunaatos. Buus, buus-nebuus, nebuus.
26.05.2014 21:20 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Vēl vienu reizi apstiprinās tas, ka starp sievieti un vīrieti nevar būt vienkārša draudzība, agri vai vēlu kāds ieķeras otrā.

Ne par tēmu, bet tas nav neiespējami. :) Protams, uzskati un pieredze atšķiras, bet pati esmu piedzīvojusi pretējo.
26.05.2014 21:21 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Piekrītu par to, ka jāiedzer kopīgi pāris vīna glāzes un jāparunā. Mēles varbūt atraisīsies pareizajā virzienā. ;)
Bet nemokies. Tiešām.
26.05.2014 21:32 |

Reitings 1165
Reģ: 13.05.2014
Man bija nedaudz līdzīga situācija un tagad esam kopā :) Bet no sirds iesaku tev parunāties ar viņu,varbūt viņam arī ir šaubas tāpat kā tev un nepietiek drosmes :) tāpēc tiešām labāk parunāties,izstāstīt kā tu jūties,lai tiktu pie skaidrības
26.05.2014 21:39 |

Reitings 395
Reģ: 14.01.2014
Vairs jau jums nav 16, lai tā slēptu jūtas, ja paveiksies - būsi laimīga, ja nē - gudrāka!
Kas neriskē, tas nevinnē :)
26.05.2014 21:56 |

Reitings 45
Reģ: 26.05.2014
Paldies par viedokļiem. Pat nedaudz vieglāk palika! :)
Ar to alkoholu ir tā, ka jau vairākas reizes ir sanācis, nu tā,draugu lokā palietot :D , bet laikam esam abi tādi kas prot savaldīties un nestāstīt visu kas uz sirds kad alkohols smadzenēs! ..
26.05.2014 22:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits