Bet meitenes sacepas pilnigi par ko citu. Par dazu parastu latviesu iedomam ka vians ir augtsdzimusas dāmas... nu ta kaut ka.
Kur kāda stāsta, ka ir augstdzimusi dāma? Nu, KUR?
Šī te mūžīgā pēršanās tās nelaimīgi slavenās skaudības dēļ.
Cik esmu novērojusi, neviena, kura te "
lec augstāk par savu pakaļu" (jūsuprāt), nemētājas ar prastām rupjībām un necenšas pie katras iespējas aizskart citas cosmo lietotājas, iekost, paklačoties, paspīdēt ar kādu atklājumu par kādu no meitenēm vai viņu privātās dzīves. Viņas vispār te ir vienīgie cilvēki ar pietāti un ētiku.
Kubiete, Tu jau sevi esi izsmēlusi līdz pēdējam, tā, ka nav vairs, kur iet tālāk.
Tev dzīvi labāku dara šī nemitīgā piekasīšanās, "atmaskošana" un "taisnības meklēšana".
Es gan Tavu komentāru nelasīju par DIO tēvu, bet pēc visiem pārējiem komentāriem, kuros Tu brūc virsū par komentāra dzēšanu, jo DIO esot kauns (kas ir TAVA interpretācija), par to, ka tēvs ir šoferis, jo tā taču nav nekāda slikta profesija, tad gribas pajautāt... KĀDA VELNA PĒC TAD TU IERAKSTĪJI TO KOMENTĀRU???
Kāds tieši bija mērķis to ierakstīt? Gadījumā ne lai kauninātu? Vai noliktu pie vietas?
Bet kādā sakarā?
Tas jau sen ir skaidrs, ka te nedrīkst rakstīt neko, kas varētu vairumā cosmo meiteņu izraisīt skaudību.
Ja vien Tu nevari ierakstīt, ka Tev ir netīri mati, sāpošs kakls, neuzticīgs vīrietis, kuram vakariņās cepsi no laukiem atvestos kartupeļus, tad labāk neraksti neko.
Jo, pasarg dievs, Tev šodien vīrietis uzdāvināja ceļojumu, vakar Tu kopā ar draudzeni izbrauci ar jahtu un rīt plāno iet uz dārgu restorānu un Tu vēl taisies to ierakstīt te (kā savu izklāstu par savu ikdienu, ko te dara daudzas), tad Tu esi augstprātīga, lielīga, iedomīga un kāda vēl tik nē.
Tā ir tikai uztveres problēma.
Un tik, cik es palasu... man labāk patīk lasīt DIO komentārus un ikdienas izklāstus, nevis mūžīgās īdēšanas....