Vīrietis un brokastis

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
Sveikas šajā karstajā svētdienā :)

Tā kā nesen esmu uzsākusi kopdzīvi ar savu puisi, lai gan kopā esam jau nu daudz gadus, man ir mazliet aktuāls jautājums. Ko jūs gatavojat saviem vīriešiem brokastīs, respektīvi, ko viņi ēd brokastīs? Gribas palasīt citu pieredzi, dažādot savu brokastu galdu :) ar pusdienām un vakariņām man problēmu nav, gatavoju dažādas maltītes, bet vairāk interesē brokastis :)
25.05.2014 11:01 |

Reitings 502
Reģ: 29.01.2009
Man brokastis liekas pašsaprotama ēdienreize, kas ir ikdienas sastāvdaļa. Lutināšana ir brīvdienu rītos, kad vairāk laika - tad pildītās pankūkas, omletes, ašās piciņas utt.
Tā ikdienā - ceptas olas, apcepta gaļa, maizītes, biezpiens ar krējumu utt. :)
25.05.2014 14:43 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Darba dienās - ko pats uztaisa, tas ir, jo es ceļos ātrāk un taisos prom ātrāk un neredzu jēgu sataisīt brokastis un atstāt, lai atdziest vai apkalst līdz brīdim, kamēr viņš ceļas(jo tas nav pēc 5 minūtēm).
Brīvdienās - omlete ar dārzeņiem, dažādas karstmaizes, salāti.
25.05.2014 14:46 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Darbdienās parasti ir pārslas ar pienu, brīvdienās dažādi pagatavotas olas, karstmaizes vai pankūkas. Es taisu tikai kartupeļu pankūkas, ja vīrs grib ko citu brokastīs, tad smuki visu pats uztaisa, jo es parasti ilgāk par gultu vārtos :D
25.05.2014 15:07 |

Reitings 557
Reģ: 26.12.2011
Mans draugs kops dzimsanas ed vienas un tas pasas lietas brokastis, tapec ta nav problema. Maize ar medu, kakao un svaigi spiesta apeslinu sula, ja esmu uzcepusi keksu vai tamlidzigu kuku dalu maizes aizstaj ar to. Brokastis gatavojam atkariba no garastavokla, ja man lielais slinkums, draugs gatavo, un otradi, citreiz kopa
25.05.2014 16:54 |

Reitings 228
Reģ: 18.01.2014
Darba dienās mēs guļam līdz pēdējam un tad pirms septiņiem viņš pusapģērbies jau skrien uz darbu, līdz ar to brokastis mājās izpaliek. Iedodu vienmēr līdzi banānu, vēl kādu augli, riekstus vai mušļa paku ar pienu, citreiz kādu našķi. Brīvdienās es atkal nevaru ātri piecelties, tāpēc viņš parasti mums abiem vāra auzu putru, vienīgais, ko viņš prot pagatavot:) Ja viņam izdodas izmest mani no gultas, tad cepu pankūkas vai omleti, pie īpaši laba noskaņojuma-kādus veselīgākus nesaldus pilngraudu mafinus vai sēklu maizītes.
25.05.2014 18:08 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Darba dienās puisis brokastis neēd, pieceļas, ieiet dušā un dodas uz darbu. Kafiju darbā izdzer. Ēd mājās tikai vakariņas. Brīvdienās kā sanāk. Ir kad taisam brokastis, ir, kad tik jogurtu apēdam un dodamies kaut kur ceļā. Reti, kad brīvdienas pavadam mājās.

Un piekritīšu viedoklim, ka vīrietis nav mazs bērns un oats mak sataisīt sev pats brokastis. Un, ja man liktu speciāli katru rītu agrāk celties un taisīt princim brokastis, es pateiktu, ka neesmu viņa mamma. Pat mamma viņam netaisīja brokastis, katrs pats taisa un miers. Retu reizo jau uztaisītu, bet ikdienā nē un nē. Un tas nenozīmē, ka es viņu mīlu mazāk, bet tas nav mans pienākums būt vīrieša mammai vai apkopējai.
25.05.2014 18:20 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Darba dienās neceļos 4 no rīta taisīt vīram brokastis! :D Kad biju stāvoklī,tad gan cēlos, jo tāpat gulēt negribējās :D
Brīvdienās vai nu es vai viņš pasniedzam viens otram brokastis. Tie ir vai nu salāti, omlete, vārītas olas, vārītas olas bez čaumalas (jaunums! :D ) , kaut kādi cīsiņi,desiņas kopā ar olām, karstmaizītes, aukstmaizītes. Dzeram vai nu malto kafiju,šķīstošo ar pienu vai latte.
25.05.2014 18:26 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Viens no šiem:

Auzu pārslas
Mannā
Vārītas olas
Ceptas olas
Olu kultenis
Olu kultenis ar gaļas gabaliņiem
Krabju salāti
Rosols
Pankūkas
Maizītes
Bulciņas
Brokastu pārslas
25.05.2014 18:35 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
neiet runa, ka jāceļas ir kaut kādos 4 vai 5 no rīta :D puisis ceļas 8 (tās ir tās rīta maiņas), es pati arī ilgāk neguļu, tāpēc arī abi esam nomodā :) ja jau puisis celtos 5 vai 6, protams, neceltos un netaisītu speciāli ēst :D
25.05.2014 18:36 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Viņš pats sev taisa brokastis, viņš ēd vārītas olas un graudu maizi ar sieru. Esmu redzējusi arī, ka auzu putru, bet pārsvarā pirmais variants.
25.05.2014 18:53 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Brokastis mūsmājās ir viena no jaukākajām ēdienreizēm. Tas ir dienas sākums mums kopīgs un man patīk gatavot brokastis.
Ļoti klasiski pašlaik ir izlase uz galda - dažādi sieri, gaļa, olīves, biezpiens, jogurts, zaļumi, grauzdēta maize, medus, kāda marmelāde. Brīvdienu rītos tās ir olas dažādos veidos, tartes, pankūkas.
26.05.2014 09:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)