Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Precēšanās

 
Reitings 304
Reģ: 01.05.2009
Sveikas :)

Kāda te noteikti ir precējusies dzimtsarakstu nodaļā.
Mums plānojas ļoti mazas kāzas (10 cilvēki) un vakariņas. Bet man jautājums, kur esat aizbraukuši pēc apprecēšanās un pirms pasēdēšanas kaut kur? Jo pa taisno liekas, tā nekā.

Un varbūt varat padalīties kur pasūtījāt līgavas pušķus? Kādas cenas?

Kleitu gribētu kā garo vakarkleitu, nevis kāzu. Zinu, ka uz čaka ielas esmuredzējusi pāris veikalus kur skatlogā skaistas garas kleitas. Bet būtu jauki, ja ieteiktu kaut ko :)
Varbūt labāk iznomāt?

Padalieties lūdzu ar pieredzi. :)
25.05.2014 01:38 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Kad kāzas? Ja tagad, tad skaisti ir LU Botāniskajā dārzā - krāšņi zied rododendri.
25.05.2014 05:48 |
 
Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Man bija tieši tāda precēšanās. Tikai jaunais pāris, vecāki un vīra māsa ar savu līgavaini, kas bija mūsu liecinieki. Diemzēl mans brālis netika, jo atradās jūrā :(
Mums viss sākās ar agru rītu, kad jaunā sieva devās uz salonu taisīt frizūru un meikapu, kā rezultātā liela kavēšanās un uz zagsu jābrauc praktiski bez kleitas. Bet nē, ātri pie tantes un māsīcas mājās, kamēr stūķēju zeķes un klaitu mugurā, jaunais vīrs namamāti centās piedzirdīt ar šampanieti. Tad aši aši uz zagsu, kur otri vecāki jau ari priekšā. Un tad sākās ceremonija, kurā man sākās smieklu lēkme. Bildes smieklīgi skatīt, jo visur visiem smieklos saviebtas sejas.
Pēc tam visi karavānā devāmies uz saldumu darbnīcu, kur mūs izklaidēja, piebaroja un nodarbināja aptuveni 2 stundu garumā, ak jā šeit sanāca arī pirmais valsis. Un pēc tam uz restorānu. Starp vakariņām dažādas atrakcijas no liecinieku puses. Un vīra mātes torte pašā noslēgumā, ko ēdām pēc tam vēl ilgi, bija uzcepts gigants. Tad tālais ceļš uz mājām Rīgu, kur pa ceļam atcerējos, ka mums nav vāžu kur ziedus likt. Tad nu tai pašā kāzu tērpā tiku ielaista lielveikalā nopirkt vāzes. Bija forši. Man patika, ne par daudz ne par maz.
Kāzu kleitu izvēlējos veikalā,bet iegādājās vīrs ebay. Viņam uzvalku tāpat. Sanāca ka kleita 200 latu vietā izmaksāja 40 lati +garuma nošūšana, viss pārējais derēja ideāli un vīram uzvalks 50 lati no ļoti laba auduma + bikšu nošūšana garumā.
Mums kāzas bija ziemā. Vasarā noteikti tas viss izskatītos krietni savādāk.
25.05.2014 06:33 |
 
Reitings 97
Reģ: 09.04.2014
Mes ar ta pa mierigo....Tikai 10 cilveki kopa ar musu meitinju. Pirms tam bijam kaazaas pie vira bralja Rundales pili ar kaudzi tautas un baigo svinesanu. Jaunais paris biaj parguris, kamer viesi dzera un priecajas. Tapec to redzot un taupibas nolukos mes nolemam pa kluso tikai savejo loka. Bet vienalga sanaca ap 500ls. Gredzenos ietaupijam 300 ls, jo bija vecevcaku zelts. Pec sarakstisanas braucam uz restoranu,kur bijam pasutijusi galdu. Pasedejam tur, tad devamies daba, jo viena parka mums bija pasutita lapenite - tur dejojam, cepam saslikus un priecajamies. Kamer lielas kazas svineja 2 dienas, musejas,mazas, pieticigas tika svinetas 4 dienas :D
25.05.2014 07:19 |
 
Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Man arī bija nedēļu atpakaļ samērā mazas, bet ļoti mīļas un sirsnīgas kāzas tikai ģimenes lokā, ko sastāda 20 tuvākie cilvēki. Galvenais ir izvēlēties labus un izdomas bagātus vedējus. Zagsā ar viesiem izdzērām šampi, uzkodām pīrādziņus, vedēji noorganizēja rīsu lietu (pēc tam otrā rītā vēl visa gulta bija pilna ar rīsiem :D), td sakāpām mašīnās un devāmies pabraukāt pa t.s. goda vārtiem. Tā kā esam no Liepājas, tad lielākā atrakcija bija Bārtas dzintara muzejs Muzeju nakts ietvaros, kur darbinieces mūs laipni uzņēma, lika darīt dažādas lietas un apdāvināja ar mīļām simboliskām dāvaniņām. Autores gadījumā tas tiešām varētu būt Botāniskais dārzs ar foršām atrakcijām. Pēc tam sekoja mīlestības solījumi uz tilta, naudas maka atrakcija lielveikalā u.c. foršas izdarības, kuras neprasa lielus ieguldījumus. Visas kāzas kopumā iekļāvās 1200EUR, jo pāršāvām krietni pār strīpu ar alkoholu un ēdamo :D Tā būtu mazāk. Otrajā dienā cepām šašlikus un ēdām to, kas palicis pāri no viesību galda. Svinējām 2 dienas.
Kleitu pirku vakarkleitas tipa Lietuvā, bet droši vien, ka citur arī tādas tirgo. Kaut kas līdzīgs šai kleitai, tikai jostasvieta ar platāku pērlīšu izšuvumu.
25.05.2014 09:08 |
 
Reitings 304
Reģ: 01.05.2009
Paldies liels par ieteikumiem :) Mums gan liecinieki neko nedomās, tapēc pašiem jāizdomā kur aizbraukt pastaigāt un kaut ko padarīt, nu lai nav bezmērķīgi :) bet nekādas atslēdziņas neliksim klāt utt. Tapēc tā grūtāk izdomāt ko sadarīt.
Kāzas septembra sākumā.
25.05.2014 10:31 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits