Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tom kha zupiņa, gribu pagatavot

 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Meitenes, atkal paspīdēšu ar savu nezināšanu, bet man tāds pavisam muļķīgs jautājums! Domāju gatavot pēc šīs receptes (varbūt kāda gatavo citādāk, var padalīties kā?), bet nesaprotu, vienu lietu - ja es to vistas kauliņu vietā izvēlos vārīt vistas fileju - tāpat arī tā stundu jāvāra? Vai izvārīsies ātrāk, nekā receptē minētās kājiņas? Un vēl - kur lai meklē citronzāli? :)

Paldies (l)
24.05.2014 23:06 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Stokmana un Sky reizēm mēdz būt interesantāki garšaugi, neka Rimi. Par fileju neko nezinu, es vistu dzīvē neesmu vārījsui :)
24.05.2014 23:11 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Citronzāle ir arī Rimi.
25.05.2014 06:10 |
 
Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Saku ņem kauliņu, citādi nebūs buljoniņš zupai. To var pec tam izņmet ārā, lai netraucē,
25.05.2014 06:13 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Nu ok, pamēģināšu ar kauliem, nevis fileju
Paldies :)
25.05.2014 15:23 |
 
Reitings 847
Reģ: 09.02.2014
Mana recepte :

uzvāra ūdeni, pieliek apceptus vistas filejas gabaliņus, sagrieztus šampinjonus, Santa Maria Tom Kha maisījumu, garneles, mīdijas un mazos astoņkājus. Kad jau bļodā, pievieno sagrieztus tomātus.

Un silta ciabata klāt. :)
25.05.2014 15:38 |
 
Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Queen, izklausās TIK ļoti garšīgi. Sakārdināji. :(
25.05.2014 15:40 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Izkausas pa vienkāršo, bet nu es noteikti bez tām mīdijām un astoņkājiem :D
Bet paldies, ka padalījies :)
25.05.2014 23:18 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits