Sveikas, cosmo meitenes. Vai kādai no šejienietēm ir sony xperia z (vai arī kādam pazīstamam)? Ir doma iegādāties telefonu, sirds iedziedājās ieraugot šo (īsts skaistulis, turklāt ūdensizturīgs, kas ir salīdzinoši padārgs, bet varbūt tas varētu man kalpot gadus 5, par cik man mantas turās ilgi. Cerība jau naiva, jo citi saka, ka jaunie skārienjūtīgie telefoni ātri vien sāk neparedzami uzvesties... Gribu naudu tomēr ieguldīt labā lietā, nevis to izsviest vējā. Esmu vienkāršs cilvēks un no telefona man ir vajadzīga laba skaņa, gan sarunu, gan modinātāja ziņā, lai arī trešajā gadā ir spējīgs vilkt jaunās android aplikācijas, skype lietošana, navigācija, internets. Vēlos praktisku telefonu savam priekam :). Kā, piemēram ir vecāku modeļu samsungiem vai LG? Tie ir spējīgi neuzkaroties darbināt internetu, aplikācijas? Kā ir ar kameru? Būtu jau forši 13mpx, bet telefona bilde tomēr paliek telefona, nav tas pats, kas pat ar veca modeļa fotoaparātu :D. Domāju, ka varbūt man tik dārgu nemaz nevajag, var iztikt ar ko vienkāršāku. Dalaties, lūdzu, pieredzē un viedokļos! Ko man pēc pieredzes varat ieteikt?