Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vīriņam taču ir taisnība

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
http://www.youtube.com/watch?v=LLefQDMoFdg
Un tikai pasakiet, ka viņam nav taisnība.
No 6:35, ja uzmanīgi klausīsities, uzzināsiet vidusmēra vīrieša prioritāšu sarakstu svarīguma kārtībā. Cita starpā kā pēdējā lieta, kura "is attracting a man" ir tīrasiņu zirgi. Tā kā avots ir gandrīz 1500 gadus vecs, tad zirgus šodien ir nomainījis auto. Tā - tāda neliela atbilde uz meiteņu domstarpībām vienā no dikusijām par puišiem ar BMW vai ar Opel. Tas (vīrieša daba) ir tas, kas daudzus no viņiem piespiež brīžiem - nejēgā tūningot, pucēt un lolot savu auto. Un censties izcelties ar savu auto. BMW, piemēram. Citiem, kurus tik ļoti neaizrauj tīrasiņu zirgi, der arī Opel. Un neviens te nav nenormāls.
Diskusijas jautājums ir, ko domājat par divām video apskatītajām tēmām?
23.05.2014 23:23 |

10 gadi
Reitings 1582
Zeel tavas meitas. Jaa, ir jaapaliidz vecaakiem, bet ne jau lielu dalju savas beerniibas rukaat melnu muti, jo luuk vecaaki izdomaaja radiit kaudzi beernu. Beerniem nav jaavaac citi beerni, vinjiem ir tieshi taadas pashas tiesiibas uz beerniibu kaa jaunaakajiem.

Lai cik tas nebūtu dīvaini :-D :-D, - viņai tas patīk. Piedod, bet sieviešu emancipācijas upurēm to tik tiešām var būt grūti saprast.
31.05.2014 00:22 |

10 gadi
Reitings 1582
Kāda un cik stipra būs ģimene ir pirmkārt atkarīga no cilvēkiem kas to veido, nevis no valdībām, likumiem un aizliegumiem.

Tāpēc jau islama ģimenes atbildības robežas ir muļķigas. Vīrietis, lai arī strādā un ir galvenais pelnītājs, var daudzās lietās palīdzēt sievai mājas darbos, nevis sēdēt dīvānā un domāt- lai katrs pilda savus pienākumus.

Man personīgi nav vajadzīgi nekādas robežas ģimenē kas ko dara un par ko atbild, nevajag arī noteikumus, jo par savu rīcību atbildu pats un nekad nepārmetīšu sievai ja viņa nebūs izpildījusi kau kādus "noteikumus" Un nekad arī nepacelšu roku pret sievieti.

Tāpēc arī neatbalstu likumus, kārtību vai noteikumus kas regulē ģimeni. Pašiem jātiek ar visu galā.

Piedod, bet mani nekādi nepamet sajūta, ka Tu runā kā "no grāmatas". Rodas iespaids, ka Tu spried par lietām, par kurām Tev pat īsti nav informācijas, lietojot citu radītus secinājumus, kurus esi kaut kur izlasījis. Konkrētajā gadījumā varu izteikt šaubas par to, ka Tev ir tik izsmeļošas zināšanas par sievietes un vīrieša lomu ģimenē saskaņā ar Islāmu, lai klāstītu tik tālejošus secinājumus par tēmu. Kaut kā viss Tavā pasaulē izskatās pārāk pareizs un prognozējams.
Un nepiekrītu, ka Tava vai mana ģimene ir izolēta no apkārtējās pasaules tik ļoti, ka viss par 100% ir atkarīgs tikai no pašiem. Manuprāt valsts un likumi un to darbības sekas vistiešākajā veidā ietekmē to, ka mūsu ģimenēs notiek. Ja ne vienmēr jautājumos, kuri attiecas uz vecākiem, kuri parasti prātiņā ir nobrieduši un vāji ietekmējami, tad attiecībā uz mūsu bērniem mijiedarbībā ar izglītības sistēmu (no valdības), tikumiem, utt., gan var būt citādi. Ka tfu, tfu, tfu, neiznāk sagaidīt kādu nepatīkamu pārsteigumu no pašu bērniem!
31.05.2014 00:38 |

10 gadi
Reitings 1582
OK. Kāpēc musulmaņi onanē ievietojot dzimumlocekli starp 5 gadus vecu meiteņu ciskām?
Pietiekami nerupji?

Jā, pietiekami.
Tas ir tāpēc, ka gājputni, kuri lido uz dienvidiem, pamatā vienmēr izvēlas vienus un tos pašus lidojumu maršrutus. Atbildēju?

P.s. Kāds jautājums, tāda atbilde :-D. Uz, piedod, stulbiem jautājumiem esmu pieradis stulbi atbildēt.
31.05.2014 00:42 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Lai cik tas nebūtu dīvaini , - viņai tas patīk. Piedod, bet sieviešu emancipācijas upurēm to tik tiešām var būt grūti saprast.

Pagaidi, kameer izaugs un nebuus no teviim atkariiga, tad arii atklaasies iistais viedoklis par to, cik un kas vinjai beerniibaa patika.
Kaapeec tad tavi deeli nevaac maaju kopaa ar vecaako maasu? Aaa, pareizi! Shii religija ir forsha tikai tad, ja tu esi viirietis. Ja tu esi sieviete, tad tu neesi nekas cits, kas caurums seksam un viena no virtuves iekaartaam, kuras maksimaalaas vajadziibas aprobezjojaas ar to, ka viirietis vinju padara gruutu un ka iedod naudu. Juutas, domas, vajadziiba peec sabiedriibas, draudziiba, cienja utt. shajaa religijaa sievieteem nepienaakaas.
31.05.2014 00:44 |

10 gadi
Reitings 1582
Pagaidi, kameer izaugs un nebuus no teviim atkariiga, tad arii atklaasies iistais viedoklis par to, cik un kas vinjai beerniibaa patika.
Kaapeec tad tavi deeli nevaac maaju kopaa ar vecaako maasu? Aaa, pareizi! Shii religija ir forsha tikai tad, ja tu esi viirietis. Ja tu esi sieviete, tad tu neesi nekas cits, kas caurums seksam un viena no virtuves iekaartaam, kuras maksimaalaas vajadziibas aprobezjojaas ar to, ka viirietis vinju padara gruutu un ka iedod naudu. Juutas, domas, vajadziiba peec sabiedriibas, draudziiba, cienja utt. shajaa religijaa sievieteem nepienaakaas.

Interesanti, kur es esmu uzrakstījis, ka mani dēli nevāc māju? :-D :-D :-D
Zini, ja latvieši kaut par 20% cienītu savas mātes tā, kā to dara viņi, .... :-D :-D :-D.
Un, kas attiecas uz meitu, es cenšos neaudzināt viņu tā, lai rezultāts, kad izaugs, būtu tāds, kāds tas šodien rietumos ir izplatīts, - bērni un vecāki būtībā ir sveši cilvēki viens otram, tāpēc nedomāju, ka man varētu draudēt kāds slēpts viedoklis. Mēs esam pietiekoši atklēti viens pret otru.
31.05.2014 00:55 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Konkrētajā gadījumā varu izteikt šaubas par to, ka Tev ir tik izsmeļošas zināšanas par sievietes un vīrieša lomu ģimenē saskaņā ar Islāmu, lai klāstītu tik tālejošus secinājumus par tēmu

Korānā un citās islama pamācībās jau viss ir skaisti un jauki aprakstīts. Taču secinājumus no šiem tekstiem, kas ir sarakstīti diezgan sen, var tulkot un izskaidrot savādāk. Tieši tāpēc jau šie sludinātāji rīko seminārus.

Manuprāt valsts un likumi un to darbības sekas vistiešākajā veidā ietekmē to, ka mūsu ģimenēs notiek. Ja ne vienmēr jautājumos, kuri attiecas uz vecākiem, kuri parasti prātiņā ir nobrieduši un vāji ietekmējami, tad attiecībā uz mūsu bērniem mijiedarbībā ar izglītības sistēmu (no valdības), tikumiem,

Viss ir atkarīgs no ģimenes stipruma. PSRS laikā reliģijas un baznīca tika aizliegtas, bet tas netraucēja daļai cilvēku saglabāt savu ticību un tā audzināt savus bērnus. Arī es tiku kristīts baznīcā, laikā kad tā bija aizliegta, kad skolās mācīja pretēji reliģijai.
It īpaši katoļticīgos novados PSRS laikos pastāvēja baznīcu draudzes, kristības, iestiprināšanas, laulības, bēres un citi baznīcas pasākumi. Un valsts tur neko nevarēja panākt ar saviem likumiem.
Es nevaru iedomāties, ja tagad iznāktu kāds likums un es sāktu savādāk attiekties pret savu ģimeni.
Garīgi vāji un nestabili cilvēki varbūt.
31.05.2014 11:27 |

10 gadi
Reitings 1582
Korānā un citās islama pamācībās jau viss ir skaisti un jauki aprakstīts. Taču secinājumus no šiem tekstiem, kas ir sarakstīti diezgan sen, var tulkot un izskaidrot savādāk. Tieši tāpēc jau šie sludinātāji rīko seminārus

Esi studējis? Lai kritizētu citus par neievērošanu, ir jābūt lietas kursā par to, kas rakstīts pirmavotos.
07.06.2014 07:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits