Ierakstiet to google un paskaties kāda ir islāma "kultūra".
Vienalga, kad to izlasīs tad vispār neņems vērā ko vervelē jebkurš musulmanis.
Par pirmo .. ir grūti iedomāties mūsu platumu grādu sievieti, kas spētu sadzīvot pie pavarda ar vēl kādu daiļā dzimuma pārstāvi. Arī Islāma zemēs ne katrā ģimenē ir pieņemama daudzsievība
Par pirmo .. ir grūti iedomāties mūsu platumu grādu sievieti, kas spētu sadzīvot pie pavarda ar vēl kādu daiļā dzimuma pārstāvi. (..)
Otrajā jautājumā es vairāk sliecos vīriņam piekrist (..) reizēm pašai mati ceļas stāvus no tā, cik atkailinoši un izaicinoši ģērbjas meitenes
Melns, nereti viņas dzīvo kā māsas zem viena jumta Un ne vienmēr apbērtas ar zeltu. Ir ģimenes, kurās mērķis ir radīt maksimāli lielu pēcnācēju skaitu.. attiecīgi arī ir daudzsievība.
Tiesa, cik esmu klausījusies stāstus, viņas tiešām viena otru cienu un uztver kā daļu no ģimenes.. lai arī cik jocīgi tas nešķistu Bet man grūti iedomāties kaut vai latvieti parasto, kas apvainojas uz vīrieti, ja nevelta gana daudz dzejoļus un nepērk regulāri puķes, ķēķī ar citām sievietēm
Melns, protams, tā ir audzināšana un dzīves uztvere. Ja man rados un kaimiņos būtu daudzsievība, iespējams, es to arī pieņemtu par normu.. Bet.. man apkārt valda monogāmija, tāpēc es šaubos, ka varētu pieņemt ģimenē citu sievieti
Kā jau minēju iepriekš.. ne visas musulmaņu ģimenes to atzīst. Var par gadīties, ka vecāki meitai neļauj ieprecēties kā 2., 3., 4 sievai
Turklāt.. saskatoties uz vēstures faktiem balstīto seriālu par Ottomāņu impēriju, nonācu pie secinājuma, ka daudzsievība pielika roku impērijas sabrukumam
Es Tevi nepierunājuPaldies par to :D :D :D
Ja sievietei ir privātīpašnieciskas tieksmes, materiālais nodrošinājums būs bijis-nebijis Tātad, vajadzības nebūs nodrošinātas
Un līgavainim tas ir jāņem vērā un jāievēro vai - jāneprecas.
Vai jāielej skābe sejā. Islāms - miera reliģija.
viņiem lielā daļā gadījumu ir ļoti vienkārša