Nu mīļās 12. klases skolnieces! Kāds jums likās eksāmens matemātikā?
Ja godīgi, man likās, ka būs grūtāks. Pirmā daļa likās diezgan viegla, un otrās daļas pirmie trīs uzdevumi arī! Tālāk jau bija ko pasvīst.
Kā jums gāja?
Nobrīnījos un sāku uztraukties ka nebūs pareizi tāpēc ka likās tik viegli, domāju nu nevar būt, ka es gandrīz visu tik easy varu atrisināt. vienīgais bija grūti tik ilgi nosēdēt bez pārtraukuma, manuprāt tādēļ vien daudzi nodeva ātrāk.
Man arī likās vienkāršs
Primās divas daļas mierīgi, trešajā pie pirmā uzdevuma no sākuma abstulbu, bet pēc tam jau aizgāja. Vienīgais, ko laika trūkuma nepaspēju, bija 3 daļas otrā uzdevuma c) punkta beigas, kur vēl 2 leņķi bija jāpierāda- to pa pusei tikai paspēju. Pārējais tākā easy, jo biju gatavojusies uz daudz sarežģītāku
Jā, mēs 62 cilvēki lielajā zālē(logi jau bija vaļā, bet vienalga smacīgi) uz beigās galva drusku dulla palika, bet aizgāju iztaigāties uz "tualeti"(koridori svaigāks gaiss) un piebeidzu trešo daļu ar
Es vispār neuzskatu sevi par gudru matemātikā, bet tur man liekās uz loģiku, padomājot varēja saprast. To ko nesapratu no formulu lapas varēja izdabūt. Vienīgais, pat nemēģināju 2 daļā pildīt to ar tiem log. Nekad neesmu sapratusi kas ar viņiem jādara.
Tur ar log bija ievietošanas paņēmiens. Rēķinot, vajadze'ja izmantot logaritma īpašību, kura pat nebija formulu lapā un ,paldies dievam, atcerējos, bet ja īpašības nezin (mums skolotāja izcila- smuki "iekala" galvā), tad nemaz lkm savādāk nevarēja..
Slikti, gribēju 90%, bet tas nespīd, jo 2. daļā 1 uzdevums ir nepareizs, vienā maza kļūda un 3. daļā gandrīz neko neuzrakstīju.... (((( Varbūt ir vēl kāda kļūda, šitās tik ko tagad apjēdzu.
Tās, kuras saka, ka bij elementārs un easy peasy, sabildējiet pēc tam atestātus ar %
Man likās sarežģīts. Pirmā daļa, jā, izpildāma, izdomājama. Otrās daļas sākums arī šķita daudzsološs, tālāk man gāja grūti... Tomēr paliku līdz pēdējam, mēģināju vismaz kaut ko, ���ug