es ņemu to, kas ir iecienīts mājās. ja rasas pienam būs atlaide, tad tik un tā ņemšu valmieru, jo tas ir ierasts
bet citādi spriežu pēc produkta kvalitātes, uzturvērtības.
vislētākos ņemu parasti kaut kādus keloksus, rīsus, dārzeņus maksimāli uz atlaidi, biezpienu, aa un tad ja taisu rosolu vai zupas, tad ņemu visu lētako, un arī ja taisītu biezpiena-cepumu kūku, tad ņemšu nevis selgu, bet gan poesia cepumus. sulas un saldējumu priekš kokteiļiem arī ņemu lētāko, pārsvarā lētakos ņemu produktus, kurus likšu kaut kur iekšā, piemeram, riekstus kūkām, šokolādi glazūrai utt.
dārgāko ņemu nevis tāpēc, ka tas būtu labāks, bet gan ieraduma pēc. gaļu, zivis vienmēr no dārgā gala, sieru arī no dārgā, olīvas, garneles arī, jo šie produkti no lētā gala mēdz būt nekādi, skopais maksā divreiz. arī vitamīnus aptiekā pērku dārgākos un šokoladi arī ikdienas ēšanai nepērku rimi, bet gan tam paredzētos veikalos, kur ir ista šokolāde, nevis piena maisijums kaut kāds, man garšo tāda īstā ar vismaz 85%kakao pupiņu. arī vīnus un citu alkoholu ņemam no dārgā gala, bet labs alkohols jau nekad nav lēts