Man bija līdzīgi. Sencis visu laiku spieda mani uz to, ka man vajag iegūt tiesības. Nezinu, ko viņš bija sadomājies, kas tad būs. Es viņam visu laiku teicu, ka priekš kam? Ne man ir mašīna, ne man ir baigi, kur braukt - visur, kur vajag tieku ar kājām, riteni vai sabiedrisko. Un arī, ja man būtu mašīna, ne man būtu nauda tās uzturēšanai, ne benzīnam.
Galu galā pagājušajā vasarā aiz neko darīt nokārtoju tās tiesības. Ne senča spiediena rezultātā, jo to darīju vispār pa kluso. Neviens pats no manējiem nezināja, ka eju autoskolā.
Un rezultāts? Tieši tāds, kā es arī teicu - nafig man tās tiesības - ne man ir mašīna, ne man ir, kur braukt. Pēdējo reizi ar mašīnu braucu CSDD eksāmenā augusta vidū.
Ar to es gribēju pateikt, ka, ja jūti, ka tev tās tiesības nav vajadzīgas, nu tad nemokies ar to tikai vecākiem par prieku. Tu pati zini un jūti par sevi labāk. Ir milzum daudz cilvēku, kas iztiek bez tiesībām. Zinu, ka ļoti lielai daļai manu kolēģu (vecumā no 20-90) nav tiesību, lielākajai daļai manu draudzeņu (vecumā no 23-30) nav tiesību, un visi kaut kā ļoti labi iztiek.