Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ka lai savacos !?

Reitings 83
Reģ: 22.05.2014
Sveiki damas , sveiciens saulainaja dienaa..
Man ir sekojosho problema , varbut kada var dod kadu padomu ? > tatad lieta sekojosha, mums ar manu meiteni ir ljoti ilgstosas attiecibas , jau 9 gadi gimene aug meitinja 2 gadinji bet .. pedeja laikaa stridamies bez gala .. galvena problema stridos esmu es, respektivi pelnu par maz , majas neko nedaru ,gimeni atstaju novartaa .
pateikshu kapec manuprat ta man parmet ... stradaju ofisaa , darba arprataa daudz, stress . biezhi darba sezhu lidz 8-10 vakara jo paspet pa dienu visu nevaru . pec darba speka nav neko majas padarit , pa brivdienam ir shadas tadas halturas ,respektivi piepelnos , par ko atkal dabunu kragaa ,ka redz man nav laika gimenei.
kapec tad ta raujos pa vairakiem darbiem ? dzivojam pie vinjas vecakiem (konkretak mammas) teva vinjai nav .. stradaju tikai es respektivi maksaju par dzivokli , skaititajiem, ikdienas rekjiniem, partikai, sadzives lietas un protams mazajai pamperi , putrinas ari drebes pashiem un bernam , tagad pedeja laika pie mums dzivo vinjas tante ar meitu kura izskjirusies , tatad kopaa sanak ka uzturu 5 cilvekus ,vel palidzu savai mammai kura dzivo laukos jo man tevs ir miris .
te sakas tas ko es nesaprotu , par visu jamaksaa , est gribas , bernam nepateiksi -nechura nebus naudas pamperiem , bet majaas man japalidz audzinat berns..jo kas es par tevu ka meita mani faktiski neredz?
esmu runajis vairakkart par to ka jaierobezho terinji , bet viss veltigi .
tagad viss ir tadas auzaas , ka stress ir nenormals un esmu ievelies nakoshaja bedree ,lai nonjemtu stresu vakaraa alinsh , bet juutu ka saku ar to pa daudz aizrauties .. bez paris izdzertiem alinjiem vienkarshi nevelos iet majas ,zinu bus stridi, parmetumi , kashkji, visas taas sejas ..
vienigais kas kaut cik mani vel dzen kko darit nenolaist rokas pa visam ir mana meita , par parejo man ir tik ''pofig'' (TA KA NEKAS-PILNIGI NEKAS NEINTRESEE) vienkarshi vairs nekas nesniedz nekadu prieku.. taka kkads robots stradaju un viss.
Kaa man savakties , beigt plegurot un savakties?
22.05.2014 09:36 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Neons, draudzene vienkarshi noedis virieti!
Jau tagad neapierinata, kas bus kad naudu mazak dos?

Vīrietim vajag biezāku ādu uzaudzēt un rēķināties, ka pārmācot var nākties uzklausīt pārmetumus, bet rezultāts var būt tā vērts.

Neon, tad nebūs vairs vajadzīgs. Te neizklausās, ka būtu mīlestība. Nē, te ir atrasts darba zirgs, kas uztur sliņķes.

Diez vai, jo vīrietis nebūs palicis pilnīgi bez darba. Kaut ko jau pelnīs un kaut kādu naudu dos, bet tās vienkārši nebūs pietiekoši, lai visiem būtu labi. Nu tad nāksies vai nu ekonomēt vai tomēr iet papildus strādāt (jo divas algas ir vairāk nekā viena, lai nu kurš to pelnītu).
22.05.2014 19:54 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Neons! Iedomajies, lidz kam jau virietis ir novests, ka nak pec palidzibas cosmo??

Domaju, ka tur vinjam janostada sieva fakta prieksha - lai velk savu pakalju stradat!!
22.05.2014 20:02 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Cālī šo nosauktu par desu:d Vai lētā gala cīsiņu:D
22.05.2014 20:08 |

Reitings 11996
Nu vīrietis varētu pameklēt citu darba vietu - kur mazāk stresa un, kur maksā par virsstundām. Cik noprotu, nav nekāds melnstrādnieks, tad kur problēma būt gana konkurētspējīgam citam amatam citā ofisā, kaut vai ar līdzīgu atlgojumu? Mazāk stresa un gaišāks skats uz dzīvi būs! Arī pārmaiņas nāks par labu pašvērtējuma celšanai un negribēsies vairs sniegties pēc alus pudeles... Pie reizes, protams, arī ģimeni nostādīt fakta priekšā - vai nu kāds iet strādāt vai naudu vienkārši nedos un punkts! Viņš tai ģimenē nav saimnieks, līdz ar to nav atbildīgs par visām ēst gribošām mutēm...
22.05.2014 20:12 |

Reitings 6040
Neons, bet kapec virietis atkal?
Kur sievietes loma gimene? Es ja but virietis, es aizietu, nopietni - pateiktu, ka menesi dzivosim atsevishkji, jo domaju, ka taam hieenam vinja draudi ne silts ne auksts!

Man ari bija zheel pamest savu omiti, kura cinas ar manu opi, kuram ir smagas veselibas problemas, bet mums katram javeido sava dzive un mums jasaprot, ka mums bus berni un vinjiem bus savas gimenes un savas dzives. Es padzivoju ar vinjiem kopa, bet es nevareju - mus bija liels dzivoklis un es aizgaaju, vinji mani netrauceeja, bet savu gimenes dzivi es Tur nevareju sakt. Un vinji saprata, es vinjus uzturu un visi laimigi.
22.05.2014 20:20 |

Reitings 11996
Neons, bet kapec virietis atkal?

Nu šoreiz vīrietis atkal tāpēc, ka nevienam cilvēkam nebūtu jāsamierinās ar pārāk lielu stresu darba vietā un par bezmaksas virsstundām - ar vai bez ģimenes. Jebkuram vīrietim būtu jātiecas uz izaugsmi, nevis jāsamierinās ar esošo, kas pat nav īsti labs tāds kāds tas ir.

Par to, ka sievietei arī kaut kas ir jādara - tas nu ir skaidrs. Te problēma tāda, ka ar runāšanu vien nepietiek, bet pamest arī īsti pareizi nebūs. Vēl jau nav izmēģināti visi varianti, lai situāciju ģimenē uzlabotu. Kad nekas vairs nepalīdzēs - nu tad gan atliks tikai pats ļaunākais - atstāt sievieti ar viņas problēmām vienu pašu.
22.05.2014 20:36 |

Reitings 6040
Es nekad neatbalstu shkjirshanos, es vnk esmu par to, ka cilvekem jameginana but kopa, bet virieshi - vinjiem vajag atbalstu! Vinji morali nav tik stipri ka mes, ja butu apgriezta situacija, ka sieviete dzivo pie vira mates - vella mates - tad daudzas sievietes to paciestu, bet virietis - vins nav tik specigis, vini tak ir vaaji!!
22.05.2014 20:54 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nopietni? Tu veel joprojaam neesi aizbeedzis no turienes? Ne tikai sieviskjis tev savu maati uz kakla uzkraava, bet arii saak uzkraut paareejos radus, piedevaam tev veel atgaadina, ka neesi saimnieks. Tavaa vietaa es visas izmaksas sadaliitu uz galvinjaam, un samaksaatu savu, savas sievas un meitas dalju. Tai maatei ir jaabuut kaut kaadai pensijai vai kaadam citam ienaakumu avotam, tad lai maksaa savu dalju, un ja vinja grib, lai tante dziivo, tad lai pati tiek galaa, kas taas tantes dalju maksaas. Tad gan tev buus vairaak naudas, gan pasham mazaak jaastraadaa. Un jaa, saac prasiit chekus sievai par izdevumiem, ja teeree uz niekiem un attieciigi samazini naudu, vai veel labaak, visus iepirkumus izdari pats. Turklaat ja neesat ljoti paartikushi, tad tomeer sievai vajadzeetu domaat par pastraadaashanu kaut vai saviem izdevumiem.
23.05.2014 01:14 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Interesanta diskusija:)Es noteikti dariitu taa,ka savestu kaartiibaa vispirms naudas jautaajumu-katram kaut kas ir jaadod no savas puses...respektiivi taa,ja tu esi vieniigais "normaalais" pelniitaajs gimenee,tad paareejaam sievieteem ,kuras ir daudz :D buutu kaut kas jaadara lietas labaa arii...pa visaam sievieteem kpaa var izdomaat,kaa ekonomiskaak iztaisiit eest piemeram.Dziivot maajaas ,tas nenoziimee garlaikoties-katrs var ienest "savu dalu" arii maajaas dzivojot.Varbuut man vieniigai liekaas,ka te taas sievietes ir palaistas mazliet "taada briivee"...
Es noteikti nebeegtu prom ,bet meeginaatu izdomaat visu taa,lai uz laiku !vareetu paliidzeet tai tantei utt ,un tomeer "saglabaatu" savu sievieti arii prieciigu,jo liekas ,ka tas "kolhozs" uz kaadu laiku ir taads paliels maajaas...!Ciinies!
23.05.2014 17:41 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Manuprāt ģimene ir jāuztur abiem vecākiem.Nu ja nav izņrmums,ka vīrietis ir ļoti turīgs.Katrs pastrāda,atnak mājās un ir viss ok.Es nepārmestu,pati ietu strādat.Ja reiz draudzene nesaprot,varbūt patiešām ir vērts padzīvot atsevišķi un pārdomāt visus par un pret esošajās attiecībās.
Mani mamma ir uzaudzinājusi viena un man patīk tas,ka viņa necieta esot attiecībās ar manu tēvu.Bērni uzaug arī škirtās gimenēs u nekas slikts nenotiek ;)
23.05.2014 18:13 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
O,jaa, Neonam te bija gudrs ieteikums, lai pasakot, ka nav naudas pamperiem. Taa paarmaaciit var to radu saimi, kas papildus uz kakla uzkraameeta nevis beernu. Tipa, lai beerns seed nochuraajies un nokakaajies un neeedis, jo teetuks sievishkju baru paarmaaciis.
Kas par marasmu, ceru, ka taadai zosij beernu nav, kas var taadu ieteikumu dot. Ja autors uzskata, ka nauda tiek mesta veejaa, lai pats sapeerk beernam visu nepiecieshamo viikendaa uz nedeelju un tad kasaas ar sievishkjiem.
Veel izdomaas ar beernu manipuleet, kuru 2 idioti uztaisiijushi.
23.05.2014 19:54 |

Reitings 157
Reģ: 14.05.2014
Emmanuelle: Es noteikti dariitu taa,ka savestu kaartiibaa vispirms naudas jautaajumu-katram kaut kas ir jaadod no savas puses...

No sākuma attiecības un savstarpējā komunikācija ar sievu jāsakārto un tad naudas jautājumus.
24.05.2014 12:18 |

Reitings 83
Reģ: 22.05.2014
Vispirms visiem par padomiem - Paldies .. pa brivdienam bija laiks pavedinat galvu , parunat ..
nolemu ka mekelshu mums 3 atseviskju dzivokli (ja nu kadai ir kas zinams kur kads izire purvciemaa -drosi dodiet zinju ) sievai pateicu kaa ir vainu gimene vai sedi ar mammu .. saliekot visus punktus uz i laikam saprata (ceru ) ,tad jau redzesim .
vecakiem palidzesim , bet prioritari tikai tad , kad pashi sakartosim savu dzivi .
meitinjai skatamies privatos darzinjus..
viss notiekas ..
paldies ..
26.05.2014 15:54 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
pareizi , sakarto savu ģimenes dzivi , un prom no mammas , bet palidzet vaajag gan ,,,tikkai jadzivo atsevišķi .
26.05.2014 16:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits