Ka lai savacos !?

Reitings 83
Reģ: 22.05.2014
Sveiki damas , sveiciens saulainaja dienaa..
Man ir sekojosho problema , varbut kada var dod kadu padomu ? > tatad lieta sekojosha, mums ar manu meiteni ir ljoti ilgstosas attiecibas , jau 9 gadi gimene aug meitinja 2 gadinji bet .. pedeja laikaa stridamies bez gala .. galvena problema stridos esmu es, respektivi pelnu par maz , majas neko nedaru ,gimeni atstaju novartaa .
pateikshu kapec manuprat ta man parmet ... stradaju ofisaa , darba arprataa daudz, stress . biezhi darba sezhu lidz 8-10 vakara jo paspet pa dienu visu nevaru . pec darba speka nav neko majas padarit , pa brivdienam ir shadas tadas halturas ,respektivi piepelnos , par ko atkal dabunu kragaa ,ka redz man nav laika gimenei.
kapec tad ta raujos pa vairakiem darbiem ? dzivojam pie vinjas vecakiem (konkretak mammas) teva vinjai nav .. stradaju tikai es respektivi maksaju par dzivokli , skaititajiem, ikdienas rekjiniem, partikai, sadzives lietas un protams mazajai pamperi , putrinas ari drebes pashiem un bernam , tagad pedeja laika pie mums dzivo vinjas tante ar meitu kura izskjirusies , tatad kopaa sanak ka uzturu 5 cilvekus ,vel palidzu savai mammai kura dzivo laukos jo man tevs ir miris .
te sakas tas ko es nesaprotu , par visu jamaksaa , est gribas , bernam nepateiksi -nechura nebus naudas pamperiem , bet majaas man japalidz audzinat berns..jo kas es par tevu ka meita mani faktiski neredz?
esmu runajis vairakkart par to ka jaierobezho terinji , bet viss veltigi .
tagad viss ir tadas auzaas , ka stress ir nenormals un esmu ievelies nakoshaja bedree ,lai nonjemtu stresu vakaraa alinsh , bet juutu ka saku ar to pa daudz aizrauties .. bez paris izdzertiem alinjiem vienkarshi nevelos iet majas ,zinu bus stridi, parmetumi , kashkji, visas taas sejas ..
vienigais kas kaut cik mani vel dzen kko darit nenolaist rokas pa visam ir mana meita , par parejo man ir tik ''pofig'' (TA KA NEKAS-PILNIGI NEKAS NEINTRESEE) vienkarshi vairs nekas nesniedz nekadu prieku.. taka kkads robots stradaju un viss.
Kaa man savakties , beigt plegurot un savakties?
22.05.2014 09:36 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Vai arī strādā mazāk un vienkārši saki,ka naudas nav! :-D
22.05.2014 12:41 |

10 gadi
Reitings 350
Njā, lasot forumu, saprotu, ka cilvēki ir dažādi. Piemēram, kā DIO būtu iekšā nolikt pie vietas radu varzu un saglabāt dzimtas īpašumu.
Es atkal spriežu pēc sevis. Mans domas ir ka jaunajiem jādzīvo atsevisķi. Nekādas mantas vai mājas dēļ neiešu plēsties un slikti justies, lai kaut aizrijas, kam vajag. Es zinu, ka pati nopelnīšu un dabūšu visu, ko gribu. Tāpat es nespēju iztēloties kopdzīvi un saimniekošanu ar kādas puses vecākiem, vnk nespēju, jo nejustu nekādas morālas tiesības iebilst pret kaut ko. Visu laiku būtu iekšā sajūta, ja kaut kas nepatīk, tad varu vākties ārā. Pie tam zinot savu mammīti, kura visu laiku pukstētu, ka man vīrs pa maz dara vai pa ilgu guļ, vai kā vīramātei nekad es nebūšu gana laba, gaļu es par smalku griežu, ķiploki ir jākapā ar nazi nevis jāspiež ar spiedi. Nejust vainas apziņu, jo gribu sauļoties nevis ravēt ašpadsmito puķudobi uttt.
A, mēs dzīvojam atsevišķi, jebkādu tizlu komentāru izteikšanu par mums, esam katrs ar saviem vecākiem apcirtuši jau saknē.
Mūsu gadījumā bija- bērniem bērns, bet izkūlāmies. Visādi gāja, tad es strādāju un mācījos un vīrs bērnu skatījās, pēc tam otrādāk. Bet tagad dzīvojam ļoti labi, un zinu, ka ar visu tiksim galā arī turpmāk.

Tāpat arī šajā gadījumā redzu, ka viņiem ietu daudz labāk, ja būtu savas mājas.
22.05.2014 13:04 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Lupata Tu esi nevis viirietis.
Tev nav gjimenes, gjimene pirmkaart jau ir viirs un sieva, tad beerni utt.
Varbuut jau no pasha saakuma vajadzeeja savaadaak, saakumaa atrast savu dziivesvietu (taa vareetu buut tuvu meitenes maatei, ja jau vinjai tik liela taa maates miila, bet SAVA). Tad vajadzeeja meiteni appreceet un tad plaanot un laist pasaulee beernu. Tavs pienaakums ir uztureet savu sievu un vinjas beernu, paareejaa radu saime - taa ir briivaa improvizaacija, ja nu Tu esi daasns miljonaars ...
Noiiree savu dziivokli. Meitenes maates dziivoklis, maates komunaalie, tante un tantes siikaa, taa nav Tava dariishana, ja meitenei ir pretenzijas, ka neuzturi paareejos radu saimi, lai njem beernu uz rokaam iet straadaat uz Maximu.
Pats esi ielaidis sho situaaciju. Un es nedomaaju, ka meitene nu lepni tagad seedeetu 3 istabu dziivoklii (par kuru neviens nemaksaatu un nepirktu paartiku) ar savaam radinieceem un Tevi pamestu, ja Tu paarvaaktos dziivot atsevishkji, aatri vien buutu ar visu beernu pie Tevis. Maates un tantes probleemas var risinaat sociaalais dienests. Galu galaa lai iziiree briivaas istabas kaadam vai, lai dara, ko grib - da kaut vai lai saak dziit un tirgot kandzhu.
Kaarteejie idioti, kas taa vietaa, lai normaali veidotu savu gjimeni, uzcep augshaa beernu, visi vaaraas savaa sulaa kopaa vienaa dziivoklii, un tad saakas kashkjis un visa daliishana, kura centraa kaa galvenais manipulaacijas objekts ir beerns. Skaisti.
22.05.2014 13:41 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
Apprecet to savu draudzeni un īrēt savai ģimenei atsevišķu dzīvoklīti.

Priekš kam tādu traumu, ne sievieti precēt? Vīrietim nav pienākums uzturēt svešus radiniekus. Bērns arī nav tik mazs, lai viņa pati nestrādātu, vienkārši labi iesēdējusies un pieradusi, ka ir tikai jāapdara mājas darbi.

Izklausās, ka vīrietim pašam nav mugurkaula, es nemaz nesāktu dzīvot pie draudzenes vecākiem, liekas problēmas un vēl uzturēt bezkaunīgu liekēdi - tanti un viņas meitu? Saprastu, ja tas būtu īstermiņā un izpalīdzēt ar naudas aizdošanu, kamēr pati tiek uz kājām, bet šī jau izklausās pēc klajas bezkaunības.

Saņem sevi rokās un veic kardinālas izmaiņas savā dzīvē, tā ilgi nevar pavilkt, + ka no visiem galiem zāģē, tas nav normāli.
22.05.2014 13:41 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
ooo Marķīze :D

Saprotu mans viedoklis nav populārs. Lai taptu skaidrāks, kas slēpjas zem viedokļa, tad būtu jāsaprot, ka mēs visi novecojam un arī vecāki noveco. Tā kopdzīvē kādā brīdī ir neizbēgama. Attiecības ir jāveido no tām neizbēgsi arī kopā nedzīvojot. Otrkārt, ir vienkārši vieglāk kopā dzīvojot finansiāli. To naudu, ko jaunais pāris iztērētu īrei, labāk atlikt brīvdienu ceļojumiem trijatā, labākai dzīvokļa iekārtošanai utt. Tas nav tikai noturēt īpašumu, bet arī racionāli domājot. Turklāt tikai tagad moderni palicis skriet prom no mājām, pārtikt no kartupeļiem ar vienu dvieli vannastistabā un bļaut, ka tas ir forši un beidzot ir iegūta neatkarība un attiecības beidzot zeļ un plaukst. Es nedomāju tos pārus, kas to nudien var atļauties.
Viss slēpjas attiecību veidošanā, komunicēšanā, cieņā, kas manā skatījumā veido vārdu mīlestiba.
22.05.2014 13:43 |

Reitings 61
Vecīt, man ir tikai sakāms viens - runā ar savu meiteni un ej prom ja nekas nemainās! kaut nedēļu, lai novērtē to, ko tu dari!
Es tā nevarētu........ uzturēt visus, maksāt par komunālajiem utt... teikšu atkāti - esi zem tupeles un Tevi totāli IZMANTO!!!
22.05.2014 13:50 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Ja viens pats var pavilkt 3-istabu dziivokli un 5 cilveekus, es nedomaaju, ka te buutu variants - viens dvielis un kartupelji. Izklausaas, ka mieriigi vareetu iireet savu dziivokliitu, plus veel celjojumiem atlikt. Uzturot milziigu dziivokli un radu varzu, gan nekaadi celjojumi nesanaaks.

Ja jau ar sho sievieti kopaa 9 gadus un 2 gadus vecs beerns, taa kaa par veelu buutu diskuteet, ka taada briesmone nekaadaa gadiijumaa nav jaaprec. Tam taa kaa vajadzeeja buut skaidram 1-2 gadu laikaa. Tagad elementaara cienja buutu - attieciibu sakaartoshana ar sava beerna maati, ko jau sen vajadzeeja izdariit.
22.05.2014 13:52 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Varb tāpēc ari nepūlas meitene, vīra ta nav. Nav jēga iespringt.
22.05.2014 13:56 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Baac! Bet kaaaaa????? Kaaa var dzivot taa vienkarshi un neko nedarit tik daudz sievietes??????
Kaaaaa?????

Ko vinjas dara cauram dienam??????

ko viņas dara? domā, par ko vēl pazāģēt to nabaga vīrieti, lai viņš paraujas vēl vairāk un naudu vēl vairāk mājās nes :D
22.05.2014 13:56 |

Reitings 4703
DieKleineHexe,

puisis minēja, ka palīdz meitenes mammai un savai māmiņai laukos. Tas jau nepazudīs arī aizejot uz citurieni dzīvojot. Par tanti un meitiņu, man jau liekas kaut ko līdz galam nestāsta un tā 100% diezin vai uztur. Noteikti elektrības un ūdens rēķins ir lielāks, bet tas es domāju ir vienīgais.
22.05.2014 13:57 |

Reitings 1493
kas es par tevu ka meita mani faktiski neredz?

un par šo aizmirsu savu skatu punktu/ieteikumu pateikt...
kas viņa par māti, ka tēvu nodzen kā darba zirgu? bet pārējās ģimenes mātītes necik nav gatavas izdarīt, lai sadzīves tēriņus nodrošinātu? Tik daudz taču cilvēkam būtu jāsaprot, ka laiks=nauda, tātad tā rodas tikai, patērējot savu laiku. No kurienes lai tas brīvs rodas, ko meitai veltīt, ja ir jāpelna, jāpelna, jāpelna?
Tiešām, atstāj uz kādu laiku ar iztikas minimumu tikai viņai pašai un meitai, un atbrauc pie meitas tikai ciemos. Lai saprot beidzot naudas vērtību!!!
22.05.2014 14:00 |

Reitings 4703
Šarlote, bingo!!! Jo pārāk daudz brīvā laika nav laba veselībai, tas jau sen skaidrs :)
22.05.2014 14:01 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Smieklīgi.
Kāpēc meiča nestrādā? Jo noteikti ir no tām, kas uzskata, ka viņai nav jāstrādā, jo viņa ir sieviete. Interesanti, ka te puse citās diskusijās bļauj, ka tas ir pilnīgi normāli - sēdēt vīrietim uz kakla un lakot nagus, viņam par visu jāmaksā utt. Ko tad tagad visas tādas sašutušas, ka caciņa izspiež vīrieti kā citronu? Citās diskusijās tas tiek pasniegts kā norma, bet te pēkšņi sākušas just līdz otrai pusei, vīrietim.

Čali, sorry, bet izbeidz to murgu. Tādas cacas nekad dzīvē nemainīsies. Viņa noteikti ir no tām, kas uzskata, ka ir karaliene un viņas uzdevums ir tikai tērēt vīrieša naudu.
Ar bērnu tāpat varēsi uzturēt sakarus, vienkārši varēsi dzīvot normāli, nevis kā bankomāts.
22.05.2014 14:10 |

Reitings 1493
vispār, man kaimiņos viens neeedaudz līdzīgs gadījums (tur gan nav ievākušies visi iespējamie radi uz kakla vēl dzīvot).
Sieva nestrādā jau gadus 10, redz, bērni jāaudzina, viņiem vakariņas jāsataisa un māja jāapkopj.
Jaunākais bērns iet 5. klasē... paši jau visu māk. Lielā māja, kas jāapkopj, ir divistabu dzīvoklis.
Vīrs vienīgais strādā, raujas haltūrās, arī pa vakariem, jo, redz, sieviņai 3D televizoru kredītā vajag, dēlam uz dz.d. (ok, lietotu, bet tāpat) mašīnu nopirkt..
Un zāģē un zāģē, ka viņš par maz naudas prasot (ir savs SIA būvniecībā) un ka mājās tikai naktī ierodoties, un ka, nedod dievs, brīvdienās savam hobijam grib nodoties, aizlaižot uz dienu pamakšķerēt!
Sievasmāte kā no rīta atvelkas, tā abas visas Meksikas brīvdienas un krievu šovus skatās, ik pēc 20 min ejot uz virtuvi kūpināt smēķus.
Ar vīru reizes 5, ieraudzījuši kādu sludinājumu, kas viņai atbilstu, devām, lai piesakās, ieteicām. Tur tas, šeit tas slikti, karoč, nekas nebija gana labs tai princesei, bet vīrs, maita, maz pelna un mājās ir vēlu!
22.05.2014 14:10 |

10 gadi
Reitings 350
DIO, Es to visu zinu un tev pat ir taisnība. Tikai tas iespējams, ja visi iesaistītie ir adekvāti. Bet savā dzīvē zinu tikai pāris ģimenes, kur paaudzes spēj normāli sadzīvot un visi kopā ir pārtikušāki nekā būtu katrs atsevišķi. Visās pārējās, pēc maniem novērojumiem, ir ecēšanās, no sērijas "aiz muguras čurā viens otram kurpēs, lai tik ieriebtu". Un tādi gadiem kopā pacieš viens otru, bet mainīt kaut ko par grūtu.
Nu tas viens dvielis vannasistabā būs pāris mēnešus tikai, pēc tam dvieļi sarodās, ka ir arī tīri, ko ciemiņiem iedot. Ēst arī var sarūpēt vairāk par plikiem kartupeļiem, tikai dikti jāpiedomā pie ēdienkartes... Materiālās grūtības ir atrisināmas, bet nervu šūnas gan neatjaunojas.
22.05.2014 14:11 |

Reitings 48
Reģ: 01.08.2013
Nedomāju,ka laulības apliecība būtu bijis garants,tam lai nenokļūtu šajā situācijā.Ja viņi būtu precēti,ar varu vilktu sievu prom,ja viņa nevēlas pamest māti?Tā kā tas ir mātes dzīvoklis,tad visticamāk,ka arī tante ieperinātos dzīvoklī,neskatoties ir viņi vīrs un sieva vai ne.
22.05.2014 14:11 |

Reitings 1493
tas ir pilnīgi normāli - sēdēt vīrietim uz kakla un lakot nagus, viņam par visu jāmaksā utt. Ko tad tagad visas tādas sašutušas, ka caciņa izspiež vīrieti kā citronu? Citās diskusijās tas tiek pasniegts kā norma, bet te pēkšņi sākušas just līdz otrai pusei, vīrietim.

Varbūt kāda to divkosīgi domā, bet atceros arī lielu daļu meiteņu, kas šādu variantu diskusijās vienmēr ir piedāvājušas un apsvērušas tikai tad, ja abiem tas ir pieņemami un vīrs patiesi, neplēšot di*su, var uzturēt ģimeni...
22.05.2014 14:12 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
ģimene sākas ar cieņu. Te meitene neciena savu vīrieti, vīrietis sava bērna mati neciena,gadiem ilgi tur piegulētāja statusa..viss ok. Visi saņem ko pelnījuši.
22.05.2014 14:14 |

Reitings 4703
Marķīze,

nu redz mēs atkal nonākam sākumpunktā (turpinot filozofēt par tēmu), tas ir - dvieļi vairosies un steiks kūpēs galdā kaut katru dienu, ja ģimenē viens otru cienīs un būs vienoti. Un ja pāris ir vienots, aizstāv viens otru, ciena, tad tā bēgšana prom uz citām mājām nav nepieciešama. Sakne iau ir pavisam cita.. diemžēl.
22.05.2014 14:22 |

Reitings 4703
Marķīze, un paldies par diskusiju. Sen nav bijusi diskusija ievērojot tikai tēmu! :)
22.05.2014 14:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits