Mācies to, ko tiešām vēlies studēt.
Ja vien būtu kaut kas tāds, ko es patiešām vēlos. Katru mēnesi manas vēlmes mainās.
Ja vien būtu kaut kas tāds, ko es patiešām vēlos. Katru mēnesi manas vēlmes mainās.
Tad iesaku gadu pastrādāt, apdomāt, ko īsti vēlies.
Un visi saka, lai studēju to, ka skolā padevās un patīk. Iedomīgi tā teikt, bet man padevās gandrīz viss, izņemot angļu v., ķīmiju un fiziku. Tajā pašā ekonomikā pēdējā gadā atvērās cita domāšana un beigās 9 sanāca.Bet ir taču kaut kas, kas Tev pašai sirdij tuvāks, ne? Es vidusskolu beidzu ar vidējo atzīmi 8.9, tā kā man tiešām var teikt, ak padevās viss, tomēr bija virkne ar sfērām, kurās sevi nekad neredzētu nākotnē (jā, arī priekšmetos, kur gala atzīme bija 10) vai nu tāpēc, ka vienkārši nevarēju iedomāties, ko ar tādām zināšanās nākotnē varētu darīt vai arī tāpēc, ka būtu iespējams nopelnīt pārāk maz naudas.
PS. Konkrētu studiju programmu es izvēlējos uzņemšanas 1.kārtas pēdējā dienāUn neskatoties uz to, ka programmu izvēlējos pēdējā brīdī, biju apmierināta un studijas pabeidzu veiksmīgi :)
Paldies, jo es biju sapratusi, ka 30eur ir jāmaksā katrā augstskolā.?Ir kaut kādas augstskolas, kas nav vienotajā uzņemšanā, tur atsevišķi jāpiesakās un jāmaksā.
Var arī tā kā pieteikties uz vienu programmu gan budžetā, gan par maksu?Jā, var. Nu vismaz varēja. Es pirms 2 gadiem strādāju augstskolas uzņemšanā, iespējams, ka kaut kas ir mainījies nedaudz.
Un tās vietas var mainīt tikai līdz 1.kārtas beigām, pēc tam nē - varēsi iestāties tajā vietā, kur pirmajā būsi tikusi, ņemot vērā savas prioritātes.
Piemēram, ja man 1.vietā ir LU ekonomisti, bet 2.vietā RTU ekonomisti, bet es tieku abos, tad es varu iestāties tikai LU, jo tā bija mana prioritāte?Tev pat būs tā, ka tajā 2.vietā netiksi, jo to neskatīsies, ja Tu būsi jau 1.vietā tikusi...