Arī es mācos RTU IEVF un esmu apmierināta. Par budžeta vietām ir grūti cīnīties, jo šīm programmām ir liels pieprasījums, bet ir iespēja un var paveikties. Iesaku iesniegt vairākās fakulātēs vienlaikus.
Runājot par priekšmetiem, tas ir ļoti individuāli, kas vienam šķiet easy game, citam tajā pašā laikā ir jāpiepūlās. Datormācībā - katru nedēļu ir jāpilda laboratorijas darbi, pie pasniedzēja Fiļipova ir ideālas lekcijas, pie Budņika ir stingruma kalngals, bet pie Kozlovska - no šī pasniedzēja labāk ir izvairīties, pašam ir ļoti zemas zināšanas par to, ko viņš cenšas pasniegt. Angļu valoda - kā jau iepriekšmeitene izteicās, video, vārdiņi un prezentācijas.. un runāt, runāt. Matemātika - man pasniedza pasniedzēja Pola, esmu apmierināta. Ir pretimnākoša.
Mikroekonomika - pasniedzējs Nešpors - RTU slavenība. No lekcijām neko nevar iegūt, vien iemācīties par baltajām limonādītēm un gurķīšiem!
Kopumā ņemot, vienmēr ir priekšmeti, kuri šķitīs lieki, bet tajā pašā laikā ir daudz priekšmetu no kuriem var gūt daudz ko interesantu un sev noderīgu!
Skarlet_ - man jautājums, kurā kursā tu tagad mācies?