Kā skrien laiks..

Reitings 154
Reģ: 13.03.2013
Tikko izlasīju tepat cosmo.lv vienu rakstiņu par laiku un aizdomājos... Man personīgi vēl tik daudz gribas paspēt izdarīt, redzēt, daudz kur pabūt, apskatīt... Bet laiks jau ir tik, cik ir.. Un to, kā laiks skrien, es pamanīju tikai pavisam nesen...un liekas, ja būtu sākusi par to domāt ātrāk, būtu paguvusi vairāk. Dažkārt sajūta, ka tikai tagad, kad sāku novērtēt laika vērtību, sāku dzīvot pa īstam.

Vai kādreiz par laiku nedomājāt pavisam savādāk kā tagad?
Nu, visādā ziņā man šī liekas interesanta tēma un gribētos uzzināt, ko jūs par to domājat....

Te mazs citāts no tā raksta:
Jocīgi, ka ap 20 gadiem tā īsti neaizdomājos, kā vasara skrien pēc vasaras. Bet, kad jau paliek 25, 30, tad mēs sākam domāt tā pa īstam. Tik daudz vēl gribētos paspēt un izdarīt! Apceļot Austrāliju un Jaunzēlandi – re, vajadzīgs gads. Doties iekarot Peru – vēl viens gads. Un pa vidu tam strādāt, lai varētu atļauties piepildīt savus sapņus – gads, gads un gads. Ak, un kur nu vēl, ja vēlamies vienu, divus vai trīs bērnus – tam visam nepieciešams laiks. Tas patiešām skrien ļoti ātri, vai ne?
21.05.2014 15:26 |

Reitings 408
Reģ: 16.02.2014
Priekš manis laiks skrien nenormāli ātri! Jau gads skolā atkal pagājis un es atkal gada beigās attopos, ka neko tādu neesmu paveikusi, lai ar sevi lepotos! :(
21.05.2014 17:39 |

Reitings 1152
Reģ: 01.04.2014
Koven, jā, un tu domā, ka ir baigi viegli atrast līdzīgi domājošus un ne-stereotipiskus cilvēkus? Nē, tā nav. Es esmu atradusi dažus, bet tas nemaina pašu galveno faktu. Kurā vietā es rakstīju, ka cenšos iespraukties starp vienaudžiem? Es to nedaru un netaisos darīt, un tā iemesla dēļ mani uzskata par neriktīgu. Nosauc piemērus, ko es varu reāli darīt? Lasīt grāmatas? Es to daru.
21.05.2014 17:47 |

Reitings 130
Reģ: 18.04.2014
Neteicu ka tas ir viegli un izdarāms vienā dienā, atkarīgi no cilveka tas var prasīt diezgan daudz drosmes lai uzticētos un sapazītos ar svešiem cilvēkiem.

Par šo laikam pietiks runāt, tas jau ir pa citu tēmu :)
21.05.2014 17:56 |

Reitings 26
Reģ: 22.11.2012
Aļasaka es tevi pilnībā saprotu, pašlaik jūtos tieši tāpat.
21.05.2014 20:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits