Apskaidrojiet vienu lietu.

10 gadi
Reitings 385
Reģ: 27.03.2014
Tatad situacija tada, virs un sieva jau paris gadus kopa, ir kopigs berns. Sievai kluva garlaicigi un aizfaja prom, tad atnsk atpakal, tad prom un atkal atpakal, un ta neskaitamas reizes, kad savajagas naudu, kad kadi krediti jamaksa, virs pienem atpakal un tic, ka viss, bus labi. Bet tagad vina ir stavokli, atnaca pie vira, no sakuma, it ka cita berns, tad it ka tomer vira. Tagad it pie cita viriesa dzivo. Bet ka bus, kad berns piedzims, vina var bernu pierakstit bez vira? Nebija kaut kas, ka tipa, ja berns dzimis lauliba, tad automatiski bus vira berns, kaut ari nav. Jo liekas vai tik nebus ta, ka berns nav vira, bet vina pierakstis, ka vina, nedzivos kopa un vel naudu tik prasis. Protams, virs ir mulkis, bet nu ko vairs..
21.05.2014 11:38 |

10 gadi
Reitings 385
Kubiete, es nekur nejaucos. Vienkarsi intereseja mazs jautajums. Bet nu gribetu zinat, ka tu nejauktos, kad, piemeram, tavam bralim sieva cakaretu dzivi, jo nevar izlemt, ar kuru dzivot, un kurs berna tevs.
21.05.2014 17:28 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Man nav brāla, irr tikai brālēni.Es nejauktos, ta ir divu laulāto privātā dzīve... pieaugušu. Un arī forumos viņu dzīvi neizvazātu. Tikai varu iedomaties ar ko un kā tu part viņiem klačojies dzīvē.
21.05.2014 17:33 |

10 gadi
Reitings 385
Tad ko tu jaucies mana dzive?! Tu tacu nemedz jaukties, kur tev nav nekadas darisanas.
21.05.2014 17:37 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Nez, es teiktu, ka stulbumu nevar izārstēt!
Ja viņš pats ir gatavs krist zemāk par zemu un uzskatīt viņu par vienīgo princesi, kurai vienmēr būs vieta viņa dzīvē, lai cik cūciski viņa nerīkotos, tad tā viņš arī visu dzīvi pavadīs. Durvis atverot, čemodānus izkrāmējot,čemodānus palīdzot sakrāmēt un atkal aizverot durvis! :)

Vienīgā ideja, kuru tev varētu pasviest ir izvest to cilvēku sabiedrībā un iepazīstināt viņu arī ar citām sievietēm!
21.05.2014 17:59 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tad ko tu jaucies mana dzive?! Tu tacu nemedz jaukties, kur tev nav nekadas darisanas.

Kur lūdzu es jaucos???????????? Ko tu pīpē? Vecus tepiķus?
21.05.2014 19:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits