Nu, kas vēl nav pierādīts nav apgalvojams.
Tās ir viņu tiesības... savu bērnu plānoju skolot privātskolā .... Es zinu, ka par kvalitāti ir jāmaksā ( tas nenizīmē, ka es to atbalstu ), gribu lai skolotājai ir laiks , vajadzības gadījumā pievērsties manam bērnam , bet tas jau ir pavisam cits stāsts ....
Tai sievietei kura ir neauglīga no dabas ( no dzimšans ) vajadzētu aizdomāties kapēc tas tā ir ...
Tās ir viņu tiesības... savu bērnu plānoju skolot privātskolā .... Es zinu, ka par kvalitāti ir jāmaksā
Manuprāt, ir muļķīgi spriest, ka MA ir iešana pret dabu. Arī prezervatīvi, hormonālās tabletes, epidurālā anestēzija un galu galā arī ķeizargrieziens nav dabiski. Domāju, ka ar šādu filozofiju var mierīgi savākt savu dārgo nodokļu naudu zeķē un doties dzīvot kalnos, pie dabas.
man pie maajas ir viena privaatskola, kur maacaas no skolas sagatavoshanas grupas liidz 12.klasei. Mani vecaaki gribeeja uz turieni suutiit (tuvu maajaam) - kad to uzzinaaju, biju laimiigaakais cilveeks, ka mani tomeer aizsuutiija uz parastu pamatskolu. Pie skolas jaukie skoleeni nemitiigi piipee (pat reaali mazinji), dzer, uzvedas neadekvaati - tas ir tas, ko pati esmu n reizes redzeejusi. No "viena tante teica" (patiesiibaa daudzi skolotaaji) seerijas - par labaam atziimeem maksaa, maaciibu kvalitaate zema. Nav pamata domaat, ka taa nav izplatiita tendence arii citaas privaatskolaas, taa kaa uztaisiisi savam beernam laacha pakalpojumu. Aa, pag.. Tu jau esi par to, lai siikie piipee, dzer un seksojas. Tad skaidraaks kljuust.
Es labāk baroju noziedziniekus un valsts tusiņus
Kādēļ viņai nevar bū bērni? Dieva nav, tātad ne jau daba to ir vēlējusies.
. Skaties, ka tevi pašu neievieto klīnikā.
Pret šo attiecos pozitīvi, jo ne jau visiem sanāk dabīgā veidā ieņemt bērniņu. Šī ir laba iespēja tiem pāriem, kuriem ir kādas problēmas, lai paliktu sieviete stāvoklī. Pati zinu pāri, kuriem dabīgā ceļā īsti nesanāk tikt pie bērniņa, tadnu izmanto šo iespēju. Patiesībā labāk, lai izmanto manu nodokļu naudu šādi palīdzot kādam kļūt laimīgākam.
Mākslīgs ir mākslīgs jebkurā gadījumā. Nevajag sevi atražot, ja tā nav paredzēts dzīves plānā.