Mākslīgā apaugļošana

Reitings 157
Reģ: 14.05.2014
Vairākās diskusijās uzgrūdos šai tēmai ar nu ļoti, ļoti dažādiem viedokļiem. Domāju - jāizveido atsevišķa diskusija, lai visi var izteikties un pakasīties.
Man šķiet, ka daudzi nemaz nezina, kā tas īsti notiek, bet runā ļoti negatīvi un aizskaroši par tiem, kas to ir izvēlējušies.
Varat arī mani nolinčot pie reizes, jo arī mēs izvēlējāmies MA.
21.05.2014 00:05 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Blaa, blaa, blaa, liidz kam aizgaaja diskusija, baarenji, daunji, viira naudas teereeshana...Un atkal es nesaprotu, ko mainiis "foruma publikas " viedoklis, neko. Uzmetot aci, shkjiet, ka autore tikai pati meklee iespeeju sacepties.
Ja juus zinaatu, kaa valsts teeree naudu, tad taas MA apmaksaashana buutu tikai piliens juuraa. Ja jau ir taa milziigaa veelme iet tam visam murgam (teoreetiski murgs, praktiski noteikti veel kaut kas shausmiigaaks par murgu), uz priekshu, aarsti, slimniicas, spontaanos abortu, patalogjiju riski .... Laime un prieks. Nav ko saliidzinaat riska procentu veselliigai, dabiski apaugljotai gruutniecei ar tiem MA variantiem. Tachu ir taa milziigaa veelme vairoties, kuras deelj dariis visu, bez shiim buus arii taadas, kas mirs nost ar veezi, bet dzemdees, uzspljaus aarstu aizraadiijumiem par riskiem un dzemdees, dzmemdees saaugushus vai divsejainus embrijus utt
Bezjeedziiga teema un bezjeedziigas diskusijas, 99,99% sievieshu ir ar mazohisma noslieceem, prieku sagaadaa sevis mociishana. Jau parastaa gruutnieciibaa un dzemdiibaas neredzu neko skaistu, kur nu veel...Nezinu NEVIENU, kas ar savu lielo veederu justos super un aiz laimes lidotu, dzemdeetu ar smaidu uz luupaam un absoluutajaa sajuusmaa skraidiitu pie raudosha ziidainja. Kad beerns izaug no ziidainja vecuma un, kad sadziedee dzemdiibu reetas, peec tam var gudri dirst par absoluuto laimi un prieku.
Bet shii diskusija jau bij taapeec, lai izteiktos, taa ka nav ko breekt, ka te visi apcelj autori, vinja pati paluudza, lai vinju aprej.
21.05.2014 10:44 |

Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Bante
Bet reizēm tieši šīs PEP mammas liek saprast, kur sieve kļūdās. Kas atkal ļauj saņemties un rada situācijas uzlabojumus. Es domāju - ir pareizi, ka netiek žēlots ne laiks, ne līdzekļi situācijas risināšanai. Ja situāciju nerisina - lūk, tad gan ir bēdīgi. Ne pati saņemas, ne palīdzību meklē un tad tāda malšanās vien sanāk. Beigās vispār bērns nonāk bērnu namā kā negribēts, nemīlēt un ierindots "slikto gēnu" sarakstā.
21.05.2014 10:45 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
nezinu, kur jūs rāvāt par to vecumu, sievietei MA par valsts naudu veic tikai līdz 37 gadu vecumam, jo pēc tam procents palikt stāvoklī strauji sarūk. un es domāju, ka katrai sievietei, kas godīgi maksā nodokļus, IR TIESĪBAS no valsts saņemt bezmaksas MA kaut simts reizes, ja viņai to vajag! tajā procedūrā jau aiziet viņas pašas nodokļos samaksātā nauda. tikpat labi es varu pārmest, kāpēc man jātērē sava nodokļu nauda cietumniekiem, no kuriem varbūt daži ir jūsu radi vai draugi! Arī tas neauglīgais pāris maksā par kāda cita cilvēka invaliditāti, radinieku - pedofīlu, un tamlīdzīgi. visi viens par otru maksā
21.05.2014 10:47 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Mākslīgā apaugļošana dod dzīvību.

Bet cik kvalitatīva būs šī dzīvība !?
21.05.2014 10:48 |

Reitings 264
Reģ: 06.01.2014
Bāc...Bante tev gan noveicies ka te tiek liktas fake pic...Atvainojos bet tādu stervu kā tevi vēl pameklēt vajadzētu...Kā tu vari tā runāt par cilvēkiem kas nākuši no bērnu nama??! Tu esi vnk pretīga,novelc savu masku un izbeidz dirst muļķības?!
Gulēs pussprādzis kaķis varu derēt tu paiesi garām un vēl uzpļāusi....
21.05.2014 10:49 |

Reitings 9917
Ja juus zinaatu, kaa valsts teeree naudu, tad taas MA apmaksaashana buutu tikai piliens juuraa.

Es labāk baroju noziedziniekus un valsts tusiņus

nezinu, kur jūs rāvāt par to vecumu, sievietei MA par valsts naudu veic tikai līdz 37 gadu vecumam,

neredzu lielu atšķirību starp 37 vai 40 , tāpat tas ir vecs cilvēks ...
21.05.2014 10:49 |

Reitings 3922
Bet cik kvalitatīva būs šī dzīvība !?

Tik pat kvalitatīva, cik Tava bērna dzīvība. Arī šī grūtniecība tiek uzraudzīta no sākuma līdz galam un pat stingrāk. Un no šī punkta tradicionāli ieņemts bērns un mākslīgi ir vienādi.
21.05.2014 10:50 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
weee, viss atkarīgs no iemesliem, kāpēc ir konkrētā neauglība. Nedomāju, ka visi MA bērni ir "nekvalitatīvi". Tad jau arī visi ķeizargriezienā izņemtie ir tādi, jo dabā tie neizdzīvotu.
21.05.2014 10:50 |

Reitings 264
Valsts taisa piķī pat uz grūtniecēm,kurām tiek veiktas 50 sonogrāfijas..Vo tur aiziet tavi sranie nodokļi BANTE
21.05.2014 10:51 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Savā ziņā es dalu viedokli ar weee, bet - ja jau reiz tagad MA tiek "norakta", tad taisnīgi būtu šai procedūrai pielīdzināt arī ķeizargriezienus, stipri pirms laika dzimušos bērniņus, zīdaiņu mirstību... nu tā, ja jau reiz pēc dabas likumiem...

Reitings 9917
Tik pat kvalitatīva, cik Tava bērna dzīvība. Arī šī grūtniecība tiek uzraudzīta no sākuma līdz galam un pat stingrāk. Un no šī punkta tradicionāli ieņemts bērns un mākslīgi ir vienādi.

nē, man daba ir devusi iespēju, citam nē ... kapēc tas tā ir, nemāku atbildēt, bet nekas nenotiek bez iemesla

Reitings 9917
weee, viss atkarīgs no iemesliem, kāpēc ir konkrētā neauglība. Nedomāju, ka visi MA bērni ir "nekvalitatīvi". Tad jau arī visi ķeizargriezienā izņemtie ir tādi, jo dabā tie neizdzīvotu.

bet - ja jau reiz tagad MA tiek "norakta", tad taisnīgi būtu šai procedūrai pielīdzināt arī ķeizargriezienus, stipri pirms laika dzimušos bērniņus, zīdaiņu mirstību... nu tā, ja jau reiz pēc dabas likumiem...

Es neteicu, ka visi un pieļāvu atkāpes , kas notikušas kāda vainas dēļ , bet jā , esmu arī par neiznēsātu bērnu neglābšanu un citām lietām , šādas lietas nenotiek bez iemesla, mēs pārāk augstu stādām savas velmes un tas ir tikai normāli ....
21.05.2014 10:54 |

Reitings 9917
Valsts taisa piķī pat uz grūtniecēm,kurām tiek veiktas 50 sonogrāfijas..

:D :D valsts apmaksātas un obligātas ir tikai 3
21.05.2014 10:55 |

Reitings 3922
Wee
Tu, laikam, nezini par cerebrālajām triekām un visu citu, kas apdraud bērna veselību pēc piedzimšanas? Līdzvērtīgi mākslīgās apaugļošanas ceļā dzimušiem bērniem arī Tavam bērnam ir iespēja kļūt par dārzeni uz mūžu. Neesi tik iedomīga. Tev nav kaut kādas īpašas privilēģijas uz veselu bērnu. Tu vienkārši apaugļojies pati, bet riski ir vienādi.

Dana
Valsts apaksā trīs USG un papildus USG, ja nepieciešams konstatēt bērna veselības stāvokli un situāciju vēderā kopumā. Un nē, tās nav 50 reizes. Nekādā gadījumā.
21.05.2014 10:55 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
vispār jau MA bērni pat tiek uzskatīti par kvalitatīvākiem, jo jau sākotnēji tiek paņemts tas labākais "astainis", savukārt dabiskā ceļā to nokontrolēt grūtāk. ne jau velti runā, ka nākotnē katrs otrais būs mēģeņu bērns, pirmkārt, ka vīriešu spermas kvalitāte sarūk, otrkārt, tāpēc, ka tādā ceļā var izvairīties no visādām iedzimtām slimībām.
manuprāt, jums to stereotipu par daudz, un tas, ka weee labāk apmaksā valsts tusiņus un noziedzniekus, ir vispār ārpus katras kritikas. nepadomāji, ka neauglīgie pāri arī negrib maksāt par tavu bērnu bezmaksas izglītību un visu pārējo?
21.05.2014 10:56 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Pietaisi muti, Dana. Nav brīnums, ka tavs joberis tevi ir pametis pēc ilgām attiecībām. Vienīgā sterva šeit esi Tu. :)
21.05.2014 10:56 |

Reitings 9917
stellaglmr, protams, ka ir ... vai es teicu, ka nav !?

bet riski ir vienādi.

nē tā nav un to pierādīs tikai laiks, ne es ....

un es neesmu iedomīga, es tikai negribu par savu naudu sponsorēt , iespējamās, nenofonda kroplības, tāpat, kā kāda cita negrib sponsorēt partiju tusiņus vai cietumniekus ... Bet ne viņas, ne es tur neko nevar ietekmēt...
21.05.2014 10:59 |

Reitings 264
Bante-Ak mī un žē...
Man šķiet ka tev dzīve galīgi pa burbuli nogājusi un tagad visa pasaule pie tā vainīga..Un man muti tu neaizvērsi;)
Bet tā kā esmu gudrāka par tevi un gudrākie piekāpjas idiotiem...Visu gaišu
21.05.2014 11:00 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Ja nemāki argumentēt, tad aiztaisi muti. Ienāk un ķērc virsū. Aizej palūdzies savam ex atpakaļ, nodarbināta būsi. Tu gudrāka? Nē, tikai ķērkt māki un viss. :D
21.05.2014 11:02 |

Reitings 9917
ka neauglīgie pāri arī negrib maksāt par tavu bērnu bezmaksas izglītību un visu pārējo?

Tās ir viņu tiesības... savu bērnu plānoju skolot privātskolā .... Es zinu, ka par kvalitāti ir jāmaksā ( tas nenizīmē, ka es to atbalstu ), gribu lai skolotājai ir laiks , vajadzības gadījumā pievērsties manam bērnam , bet tas jau ir pavisam cits stāsts ....
21.05.2014 11:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits