Mākslīgā apaugļošana

Reitings 157
Reģ: 14.05.2014
Vairākās diskusijās uzgrūdos šai tēmai ar nu ļoti, ļoti dažādiem viedokļiem. Domāju - jāizveido atsevišķa diskusija, lai visi var izteikties un pakasīties.
Man šķiet, ka daudzi nemaz nezina, kā tas īsti notiek, bet runā ļoti negatīvi un aizskaroši par tiem, kas to ir izvēlējušies.
Varat arī mani nolinčot pie reizes, jo arī mēs izvēlējāmies MA.
21.05.2014 00:05 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Vsipār kāpēc daži iedomajas ka auglīga sieviete vēlas visu mūžu tikai atražoties? Laikam kadam liekas ka katru gadu visu mūžu dzemdēt ir katars sieviets sapnis. Tupuma kalngals.
23.05.2014 08:08 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Lasot šādu diskusiju, tik tiešām kauns par saviem tautiešiem. Tik auksti, neiejūtīgi komentāri. Meitenes, drusciņ vairāk cilvēcīgas izpratnes, jaukuma un devīguma, un pasaule rādīsies pa visām citās krāsās!
23.05.2014 08:20 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
peekaboo, mēs tāda valsts esam, pateicoties tādām pilsonēm, kā tu. Un vēl īstā, kas runā par to, ka vecāki izaudzinājuši viduvējības, paraugies vispirms pati uz sevi no malas, saviem komentāriem.
23.05.2014 16:32 |

Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
Izlasīju šo diskusiju un iesāpējās sirds. Godīgi sakot, te dažas varētu bez žēlastības apšaut,lai tādas gnīdas nevairojas! Viņas cietumniekus baro, bet pāri,kas vēlas savu bērnu-neabalstīs ne pa kam!
Kāpēc katrā otrajā diskusijā ir teksti "par manu nodokļu" naudu? Varētu padomāt,ka tas neauglīgais vīrietis vai neauglīgā sieviete nekad nav maksājusi nodokļus. Viņi jau gada laikā nodokļos ir atmaksājuši to vienu mākslīgo apaugļošanu.
18.06.2014 22:12 |

Reitings 377
Ārprāc, tiku līdz tiem dzērājgēniem un sapratu, ka man laikam nevajadzētu vairoties, jo tēvs alkoholiķis, mazums iedzimst bērnam, labi, ka mamma man superīga un neatdeva bērnu namam mani - ar maniem dzērājgēniem neviens mani neadoptētu!
Vēl šodien atceros, kad vidusskolā par gēniem mācīija - tikai 5% cilvēku nav atkarību izraisošā gēna!
Ceru, ka Jūsu ģimenēs nevienam nav bijušas atkarības - a savādāk jums gudrinieces arī nevajadzētu vairoties, lai nevairotu šādus dzērājgēnus. Bērnu veido vide, kādā viņš aug, ne "dzērājgēni"!
Par MA - malači, kas uz to saņemas un dara, nevajag padoties un labāk lai par nodokļu naudu dzimst jauni cilvēciņi kā uzbarojas deputāti!
18.06.2014 22:27 |

Reitings 1331
godiigi,biju paarsteigta ar meitenju viedokli pret valsts apmaksaato MA. Sievietei,kljuut par maati noziimee ljoti daudz. Prieks par tiem,kam tas sanaak dabiski un viegli,tachu ir arii sievietes,kuras dabiigaa veidaa nekad nevarees kljuut par maati. taada esmu arii es,un es veersos peec paliidziibas pie valsts,kura kaut daljeeji vareetu apmaksaatu man sho ceriibu kljut par maati. Pashai nebuutu probleemu apmaksaat EKA,ja zinaatu,ka ar pirmo reizi viss izdotos,tachu ir gadiijumi,kad neveicas ne pirmajaa,ne otrajaa,ne treshajaa MA reizee,liidz ar to tiek izlietots viss gimenes budzets un veel ieliists krediitos....
Tapeec es atbalstu,ka valsts paliidz nelaimiigajaam sievieteem,kuras jau zaudeejushas ceriibas kljuut par maateem...Gribeetos visaam noveeleet to sievieshu laimi,kluut par maati. luugshos,lai tas izdodaas visaam neaugliigajaam,tai skaitaa arii man...
19.03.2015 14:00 |

Reitings 155
Reģ: 30.04.2014
Komentārus nelasīju, bet varu pateikt, ka neko negatīvu tur nesaskatu, ja ta ir vienīgā iespēja pāriem tikt pašiem pie sava bērniņa.
20.03.2015 19:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits