Nu vāks :D
1) Visiem, kas te rakājās vecās diskusijās par to cik mums ir naudas, varu jūs nomierināt ,
KA MA TAISĪSIM TIKAI UN VIENĪGI PAR SAVU NAUDU. Valsts naudu un rindas vietu atstāsim tiem pāriem, kuriem tiešām nav līdzekļu.
2) Es neesmu izmisusi 40gadniece, man ir normāls reproduktīvais vecums.
3) Es esmu auglīga, tikai manas olšūnas netiek nekur tālāk, jo olvadi ir izoperēti. Tas tiem, kas vispār nesaprot kā grūtniecība iestājas! Ja Padomju laikos nebūtu tik veinaldzīga attieksme pret pacientiem, tad būtu man viss kārtībā.
4) Kāda jēga man melot, zinot vēl to, ka te ir anonīmais forums? :D Nesaprotu....
5) Dabiskā atlase? Tad jau neizmantojiet nevienu no mūsdienu tehnoloģijām, zālēm...dzīvojiet gadsimtu atpakaļ un mirstiet no gripas! Tā ir lieliska iespēja dabiski atlasīties! Es izmantoju mūsdienu tehnoloģijas un priecājos, ka tādas ir!
6) Kapēc jūs visur vainojat neauglīgās sievietes? Ir arī neuglīgi vīrieši. Tie, kas bērnībā pārslimojuši cūciņas, piemēram, var palikt BEZ spermatozoīdiem uz visu atlikušo mūžu. Un neko tur nevar padarīt....āāaa...aizmirsu - ARĪ TĀ IR DABĪGĀ ATLASE.
7)
Armands: Biju egv klīnikā šmeku nodot. Varu ērtos apartamentus aprakstīt. Milzīgs ādas krēsls, 12 colu CRT monitors, kurā neviens viģiks man negāja. Ievērojama žurnālu kolekcija.
Mēs gan ne uz EGV, bet laikam visur līdzīgi. Mans vīrs arī bija sašutis par to, ka viģiki neiet. Nākošreiz, kad iesi, pasaki administratorei, ka Tev vajag :D