Kaa vinji pret jums izturas kad nav blakus?

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Man jau no paša rīta šodien ir baigais besis, garīgais sabojāts jo mans puisis šodien ir galīgi sliktā Omā.
Vakar nesatikāmies, jo viņam kaut kas tur sāpēja. Atlika visus darbus un aizbrauca uz mājām atpūsties. Vakara mazliet sarakstījāmies whatsupaa. Šodien no rīta gaidīju viņa zvanu , nesagaidīju. Nodomāju nu i nezvanīšu arī bet tad nodomāju a priekš kam man spītēties, viss buus veel sliktāk.
Zvanīju ,ilgi necēla. Vēlāk pacelj pasaka man ar humoru " cik jauki dzirdēt Tavu balsi" es Tev paarzvanishu pēc 2min. Pagāja 1h un zvana, es pacelju, viņš neko nerunā. Es viņam saku nu labi, tad man jāiet , a viņš saka nu nedusmojies tak. Atkal klusums un tad viņš saka nu labi tad pagaidām atā, piezvanīšu pēc 30min. Nodomāju nu i pofig bet nu iekšā viss vārījās. Nodomāju a moš mana vaina ka vinju nežēloju jo viņš tak man šodien arī teica ka viņam joprojām kaut kas tur sāpot. Zvanīju atkal -necelj. Tad kad pacēla pēc tam saka "es tad kad varēšu tad Tev pārzvanīšu un tad es prasiiju kas Tev šodien leecies. Viņš man atbildēja ka stress darbaa un lai izbeidzu zvanīt , ka pats atbraukšot vakarā pie manis.

Es saprotu ka nav šitā pirmā reize tāda bet nu man tas tā sāp. Viņa attieksme ir vnk sāpinoša. Liekas nu kā tā var izturēties pret savu meiteni? Nāk galvā visādas stulbības ka cits puisis savai meitenei maigi, mīli to pateiktu un ka viņš viņai būtu pirmajā vietā a manējām tikai darbs un vinjam pie kājas ka man garīgo sabojāja.

Es gribu zināt kādi ir jūsu puiši kuras ir kopā vairāk kā 4 gadus attiecībās. Kā vinji pret jums izturas pat tad ja vinjiem ir problēmas ?
Es jau sāku domāt to ka viņš nav tā vērts lai es tā ciestu no viņa aukstās attieksmes.
Citreiz liekas ka es vnk loti ātri visu aizmirstu un šitā viss iet uz riņķi .
20.05.2014 19:49 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Mīļā diskusijas autore, Tavam draugam ir problēmas darbā kā noprotu. Ļauj viņam tās atrisināt un viss būs labi :)
20.05.2014 20:28 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
aij, te jau aiziet paarspileejumos nevajag iesliigt marazmaa!

Nē, tici vai nē, man ir tādas zināmas! :D Tad rīko traki, a kāpēc man neatbildi?! :D Pašas mājās no garlaicības nezina, ko darīt! :D
20.05.2014 20:29 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
nu nee nav jau problēma tajā ka vinsh man nezvana vai ko. Man besij visvairāk tas ka tad kad vinjsh man zvana saka chau un tad AAA paga paarzvaniishu bet protams nepaarzvana vai arii piezvana un nerunaa bet domaa kaut ko citu. Ir bijis taa ka vinjsh mashiinaa braucot kaut ko runaa ar mani un pat aizmirst ka es esmu otraa galaa. 
Tad kad es zvanu pasaka es Tev paarzvaniishu un taa pusdiena paiet un nepiezvana.

varbūt tad liecies mierā, kad džekam pietrūksi, tad viņš pazvanīs. Nevajag arī kā mazam šunelim skraidīt pakaļ. Ja aizmirst, tad aizmirst. Nomet klausuli un nezvani atpakaļ. Atcerēsies - atzvanīs.
20.05.2014 20:29 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
jā kopā nedzīvojam

vairāk kā 4 gadus attiecībās

15gadnieču problēmas?
Viņam ir darbs, tā ir nopietna lieta - visa diena nav brīva.
20.05.2014 20:38 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Ja jau cilvēkiem ļoti velk vienam pie otra, tad kāpēc nevar sarakstīties ik pēc stundas? It sevišķi, ja vēl attiecību sākums. Skaisti taču

Tieši tā! :) Mēs jau gadu attiecībās, bet vēljoprojām visu laiku sarakstamies, kad neesam kopā, neredzu tur neko šausmīgu, abiem ir labi. Cilvēki ir dažādi un attiecības ir dažādas, bet tāpēc jau nevajag šausmināties par cilvēkiem, kuriem ir citādāka attiecību izpratne. ;)
20.05.2014 20:53 |

Reitings 185
Reģ: 12.04.2014
man arī nepatīk, ka man saka, ka izdarīs, bet neizdara. Vienalga, vai tas attiecas uz piezvanīšanu, atbraukšanu vai jebko citu.
Taču pēdējā laikā trenēju sevi nepievērst tam uzmanību un domāt par sevi nevis to, kurš kaut ko neizdara.
Citādi sanāk, ka ziedoju viņam savu laiku, domājot un stresojot par viņu. Un tas man nav vajadzīgs.
Pagaidām apņemšanās sanāk un arī lietas uzreiz kļūst daudz viekāršākas.
20.05.2014 20:55 |

Reitings 386
Reģ: 17.10.2013
pridurku un pirmklasnieku varianti.
20.05.2014 21:00 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Izlasīju un sapratu,ka es tev arī neceltu telefonu.
20.05.2014 21:46 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Es savu draugu dažkārt apbrīnoju par to, ka viņš nekad neizgāž dusmas vai problēmas uz mani. Es nesaņemšu aukstu attieksmi tikai tādēļ, ka viņš jūtas slikti. Man gan tā ne vienmēr sanāk, ir vēl, kur tiekties..
20.05.2014 21:51 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Runājot par sazvanīšanos ikdienā:
dzīvojam kopā, tāpēc pa dienu ar "čau, ko dari?" viens otru netrobelējam. Vakarā mājās visu pārrunājam. Ja ir kas steidzams, tad abi esam pieejami.
Kad kāds no mums ir kaut kur prom, kādu reizi dienā sazvanāmies, lai apjautājos, kā iet, ko dara, vakaros parasti tiekamies skaipā.
20.05.2014 21:55 |

Reitings 157
Reģ: 14.05.2014
Tu rīkojies ļoti egoistiski un jums ir smagas komunikācijas problēmas.
20.05.2014 23:50 |

Reitings 676
Reģ: 08.10.2009
nezinu gan kas tur mūsu saziņā tik traks. nav nekas interesantāk un foršāk kā saraxtīties, gaidīt jaukus textiņus , vēstulītes, citreiz pārlasīt kad sailgojas, jaukāk nekā zvana -"pa lietu"
Darbā pļāpāt stundām pa tel. nevaram, bet sarakstīties gan mierīgi, tad nu to arī daram + izbaudam, pļāpāšanu viens ar otru
21.05.2014 12:36 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Ak šausmas, nabaga vīrietis
21.05.2014 12:38 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
izlasīju un sasmējos :D mīļi aprakstīta problēma :D
man jau šķiet, ka katram pārim tas ir citādi - mēs, piemēram, darba laikā vispār nesazvanamies, bet regulāri sarakstamies ar epastiem, viens otram kaut ko uzrakstām ik pēc pusstundas. un, nē, mēs neesam nekādi tīņi, kopā esam 6 gadus un dzīvojam kopā, bet tā vienkārši ir iegājies, kopš bijām tikko sapazinušies, un saraksti pirmais uzsāka draugs nevis es. Tā ka vīrieši ir dažādi, un nav jāsaka uzreiz "nabaga vīrietis" tikai tāpēc, ka viņam ir draudzene, kura arī darba laikā par viņu domā :)
21.05.2014 12:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits