Iepazinos ar vienu meiteni,uzaicināju uz randiņu klēpī sēdēja,skūpstījāmies,labi laiku pavadījām..UN ŠĪ SEKSU NEIEDEVA ĀAAAAAA! Jūs varat iedomāties?Vājprāts! vēl uz vienu randiņu aicināt? un ja atkal neiedod? tā taču var visu dzīvi pazaudēt,mēs taču nedzīvojam 500 gadus...tā mūsu dzīve jau tā nosacīti tik īsa,ja tagad sāku viņu lenkt un viņa arī pēc 1 mēneša neiedod?Tā taču prātā var sajukt mēnesis no dzīves zaudēts...kurš viņu atgriezīs neviens. domāju ,ja meitene uzreiz seksu nedod tajā pašā dienā tu nemaz viņai nepatīc..es taču neesmu vieglprātīgs,mož meitenei ir problēmas ,kuras tu nezini ,kāds aukstā gludekļa sindroms kaut kādas novirzes galvā ka seksu vot viņa pēc likuma dod tikai pēc 2 mēneši,ja kā sunīts ap viņu pareizi skraidīšu luncināšos mēnešiem viņu atkausēt:)un ja neiedod? šie riski ir pārāk lieli pazaudēt uz 1nu meiteni tik daudz laika.Jums vajag būt kaut kā pretīmnākošām un dot uzreiz,jo es nevaru iepazīt meitenes iekšējo pasaule,bez seksa ar viņu,kad neesmu viņā...kā man zināt cik laba viņas iekšējā pasaule,ja viņa tikai runā par kaut kādiem putniņiem,kas viņai patīk,par kaut kādiem E.Birznieka daiļradi,kas viņai tuva..prekš kam vispār uz tādām muļķībām,kā sarunām laiku tērēt,labāk kā normāli cilvēki,abi noģērbjamies un liekamies gultā un es iepazīstu meitenes iekšējo pasauli..cik viņa laba...