Jūs nav par,ko cienīt.

Reitings 85
Reģ: 18.05.2014
Jūs nav par ,ko cienīt,jūsu dzimumu,kā tādu,jūs pārsvarā visas nožēlojamas esat ar savu divkosību,kaut kādām prasībām par uzticību,mīlestību..kad pavisam jauns biju gadi 17 jauna dzīvībiņa šajā pasaulē..biju simpātisks un meitenēm patiku..bet bija tādas,kaut kādas pavisam skaistās...tās mani par cilvēku nemaz neuzskatīja..nekādi nevarēju saprast..pie visa cik sapratu tā jūsu mantkārība naudas būšana..pēc tam tā ieskatījos dziļāk..skatos nauda nauda vislaik tikai nauda jums svarīgākā...ieslēdzu TV naktī..un tur šīs pašas pašas skaistākās kaut kādiem lisiem 45 gadīgiem ar lūpām pulē vienu lietu...viss jūs dzimums traumēja mani...sagrāva manu pasauli...es tad vislaik sapņoju būt ar tādu visskaistāko kopā,staigāju ar savām jūtām par lielo mīlestību..finālā sanāca lielākā no šīs pasaules vilšanām,ka jūs kritīsiet celīšos atsūkāt,tikpat kā jebkuram par statusu un naudiņu..neko..varu vienīgi jūs apsveikt ar to,ka sagrāvāt man visu pasauli jaunībā..tā kā bez jums man tomēr neiztikt..ok spēlējam pa jūsu noteikumiem,es piebraucu ar dārgu mašīnu jūs sajūkat prātā no tā cik izdevīgs esmu jums un jūs pašas momentā vēlaties izģērbties..nav starp jums tik pat kā normālu meiteņu,man jūs prātu neaizmiglosiet,es jums cauri redzu,izmantojat džekus,kā paklājus uz kuriem pasēdēt..kamēr gultā pie kāda tiksiet..tā jūsu lapsu stratēģija pa dzīvi tikpat nožēlojama,cik pašas esat nožēlojamas,tas tik jums liekas ,ka neviens neredz to jūsu spēli,aprēķinu.Neprasiet man jūs cienīt neesat pelnījušas.
20.05.2014 01:10 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
un tur šīs pašas pašas skaistākās kaut kādiem lisiem 45 gadīgiem ar lūpām pulē vienu lietu

nepareizajā laikā slēdz ieksā tv:D ieslēdz lnt 17..tur būs ziepene,kurā skaisti cilvēki cenšas izveidot savu mīlastāstu:D
20.05.2014 08:45 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
Es nekad neesmu sapratusi vienu: puiši reāli sev grib cacu un uz normālām meitenēm neskatās. Pēc tam gaudo forumos par nelaimīgo mīlestību un vilšanos dzīvē un turpina gulēt ar cacām un raksta, ka mīlestības dzīvē nav.

Piekrītu!
20.05.2014 08:54 |

Reitings 339
Tūlīt apčurāšos no smiekliem!
Cik atceros, te jau līdzīgs jaunais cilvēks rakstīja :)
Tevi droši vien kāds baigi apvainoja, ka te raksti nevis pastaigājies pa parku ar draugiem\draudzeni...
Es aprecējos, man bija 18, vīram 21, nebija ne naudas ne dzīvokļa, esmu no rīgas, puisis no dzīļiem laukiem, ae viņa algu knapi varējam iztikt, dzīvojam pie maniem vecākiem.
Jau 8 gadus esam kopā, UN JA, VISAS MEITENES IR MAITAS, KURAM VAJAG TIKAI NAUDU!!!!
Varbūt problēma ir tevī, neesi mēģinājis "piebraukt" pie parastās simpātiskās meitenes, nevis pie top modeles? Pats tu kā izskaties? Kop sevi? Sporto? Dzer un pīpē????
Neesmu nekāda skaistule, virs arī, bet es noteikti zinu, ka mēs viens otram esam radīti un mēs vnk nepieversam uzmanību viens otra trūkumiem...
PAMĒĢINI PASKATĪTIES UZ SEVĪM, NEVIS UZ CITIEM!!!
P.S. Ak jā, skatoties TV pa naktīm tur tu noteikti neredzēsi "vidēji statistisku" meiteni...
20.05.2014 08:57 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Un ar ko pats esi labaks?
20.05.2014 09:03 |

Reitings 264
Reģ: 06.01.2014
Nu i štrunts ar tevi...Nez ko tu darītu bez mums:D
20.05.2014 09:10 |

Reitings 339
He!
Pārlasīju vēlreiz, vai tas ir reāls cilvēks???
Nu kur tik zemu var krist?
AHTUNGS kkāds...
Pirms kko tādu rakstīt COSMO forumā, vismaz varēji pārskriet pa citām tēmām, ko te apspriež daiļās būtnes. Te sež visparastākās, smukās, SIEVIŠĶĪGAS meitenes, kuras katru dienu var satikt da jebkur, un apspriež visparastākās problēmas, kā piemēram skaistums (un kā iepatikties visparastākam puisim, nedomāju ka katrai meitenei ir notemmēts vecs bagāts izvertulis), mode, iztikas minimums, darbs skola, bērni utt. Man liekas ka te nevienas reizes te nebija tēmas, kā atrast bagāto liso 45 gadīgo veci, lai nodrošinātu sev dzīvi...
Man tevi žēl ka cilvēku...
20.05.2014 09:12 |

Reitings 85
Ārēji vēl esat neko tādas...bet iekšēji jūs kā cilvēkus cienīt nav par ko..Jūs esat pirmās,kas kliegs par
taisnību,godīgumu,uzticību,un pēdējās,kuras to dara.Tas,ko sakat parasti ir vienīgi tukši vārdi.Un visticamāk,ka vislielākās bļāvējas šajā diskusijā arī ir vislielākās lapsas,kuras vīriešiem vajadzētu iet jums ar līkumu garām.
20.05.2014 09:56 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Pagaidām vislielākais bļalvējs esi tu pats. Ne jau mēs veidojām tēmu, kur nolikām vīriešus. :P Pats izveidoji šo tēmu un noliki visas sievietes. Tā ka pietaisi savu muti un tinies puņķotoes kaut kur citur.
20.05.2014 10:12 |

Reitings 37
Reģ: 21.04.2014
Zini kas ir tava problema-tu meiteni redzi tikai ka sexa objektu un tevi piesaista tikai loti skaistas meitenes, kas ir lhoti sapuceetas. Redzi, lai meiteni buutu lhoti skaista un sapuceeta, vinai ir jataisa manikirs, pedikirs un drebes japerk. Cik noprotu no tevis -tad tevi tiesi piesaista arejais un tev ir loti augstas prasibas, principa tu veelies aukstas klases meitenes. Bet tu saproti, ka reali daudzi vierieso tadas grib un vinam ir liels pieprasijums. Tev ir divas iespejas: vai nu saac skatities uz ne tik skaistam un pucetam vai ari esi gatavs maksat cenu par skaistumu-vienkarsa tirgus ekonomika. Es vispar nesaprotu ko tu te nemies.es atvainojos, bet tu izklausies pec tada, kuram vajag zaki regularam sexam ar letam izmaksam. Saproti meitenes to jut un tapec pret tevi ta iztura.tev jamaina attieksme, citadi neko vairak ka naudu un smuku augumu tu pays nevari piefavat.
20.05.2014 10:17 |

Reitings 85
Apmānījāt mani dzīvībiņu,visu ticību šai pasaulei sagrāvāt,pašas mani par tādu izveidojāt,pēc tam sakat čau tiklīdz nauda būs nāc veidosim lielo mīlestību.žēl ,ka tomēr esmu cilvēks un labi izturos pret meitenēm,pasūtītu jūs visas uz vienu vietu.
20.05.2014 10:18 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Kāpēc tu vaino mūs (uzrunājot visas uz "jūs") pie tā, ka tevi piečakarēja kaut kādas konkrētas meitenes? Mēs tevi pat nepazīstam. Starp citu, tas var liecināt par stulbumu, un, iespējams, tā ir visu problēmu sakne.
20.05.2014 10:21 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Nu kam tagad viegli?:D ej, saziepē striķi un aiziet!
aizej savai pametējai izstāsti, kur tu nāc gazuties un ņerkstēt :D varu saderēt, ka no otrās šķiras pakritīsi vēl zemāk:D
20.05.2014 10:22 |

Reitings 37
Reģ: 21.04.2014
Tadi ka tu tikai traume normalas meitenes-sastaasta nabaga meitenei pasakas un tad vienkarsi izmanto sexam. Tu pats radi nakamo maitu paaudzi-biezi vien aiz tam lielakajam maitam ir nelaimiga milestiba:meitene 17 gadu vevuma mileja, vinu izmantoja etc. Vispar aizej pie psihologa parunaties-tev nopietna attirvibu trauma. Un beidz gulet ar mazgadigam, atrodi sava vecuma sievieti.
20.05.2014 10:23 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Es atvainojos, ka visas neskrien tev pakaļ. Ak tu nabadziņš, es tak teicu tinies puņķoties citur. Ej uz baznīcu kā mūķenis, nebūs tev jāšausminās ka sievietēm neesi vajadzīgs.
20.05.2014 10:26 |

Reitings 264
Reģ: 21.11.2013
vecākiem, kas nenodarbojas ar bērna audzināšanu būtu jāaizliedz vispār ko radīt!!
Savādāk, lūk kas sanāk! Labo savu vecāku kļūdas un domā ar galvu ( tā,starpcitu, ir domāta ne tikai tam, kur cepuri uzlikt), savādāk tavas izjūtas un dzīve neimainīsies!

Sievietēm ( tā pat kā vīriešiem ) ir svarīga personība un , ja pats esi kaut kas, tad spēsi dot arī citam, ja esi tukša vieta, tad gaidīt tikai pabiras.
Nauda ir tikai lieta, pierādījums, kas norāda , ko esi spējīgs un gribošs paveikt. Neparko nauda no gaisa nekrīt!
Un jebkurās attiecībās jebkurš no mums vērtē pretējo dzimumu, ka potenciālo bērnu tēvu, pat, ja tas ir tikai mīļākais! Jo tā ir daba un pret dabu iet ir mūļķīgi, izvēlās kvalitāti .
20.05.2014 10:58 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Dārgais cilvēk, pat ja Tev naudas būtu tā, ka tajā varētu peldēties, tik un tā neticu, ka kāda saprātīga svieviete skatītos Tavā virzienā. Nauda var būt kaut maisiem, kontā miljons un pie mājas jaunākā modeļa auto, taču ja galvā nekā nav, tad ar naudu to tukšumu neaizpildīsi. Tev ir naids pret sievietēm, kuras izmanto vīriešus? Tad diez ko teikt par vīriešiem-lupatām, kuri dzīvo uz sieviešu rēķina, kamēr paši negrib pakustināt ne mazo pirkstiņu, lai kaut ko darītu savas dzīves labad? Saprotu, ka aiz šī profila slēpjas kompleksu mākts trollis, kurš grib, lai viņu pabaro ar dusmīgiem vārdiem, taču savu komentāru rakstīju domājot par to, ka būtībā ir pietiekami daudz tādi tipi, kuri uzskata,ka visas sievietes ir pērkamas, kamēr paši sava dzimuma trūkumus neredz nemaz, balstoties uz aplamo un muļķīgo uzskatu, ka vīrieši var būt egoisti un izmantotāji, kamēr sievietēm nedrikst būt savas prasības.
20.05.2014 13:23 |

Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
:" ,izmantojat džekus,kā paklājus uz kuriem pasēdēt."
:D :D :D
21.05.2014 00:08 |

Reitings 157
Reģ: 14.05.2014
DieKleineHexe +++++

:D :D :D
21.05.2014 00:09 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
bet bija tādas,kaut kādas pavisam skaistās...tās mani par cilvēku nemaz neuzskatīja..nekādi nevarēju saprast..pie visa cik sapratu tā jūsu mantkārība naudas būšana

Tātad sanāk, ka nebiji gana turīgs. Ja nebiji gana turīgs, tātad Tavam tēvam nebija daudz naudas. Ja visām interesē tikai nauda, tad kā sanāk? Kā tad Tava māte izvēlējās tādu, kam naudas nav? Kā tad sanāk, ir visas vienādas vai nav?
21.05.2014 00:22 |

Reitings 157
Reģ: 14.05.2014
Alexxa, vai tad neredzi? Autors nav spējīgs uz loģiskiem spriedumiem!
26.05.2014 11:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits