Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Hlamidijas

Reitings 4
Reģ: 19.05.2014
Sveiki.
Esmu nonakusi nedaudz nepatikama situacija. Manam parterim tika atklatas hlamidijas, lidz ar to man ari jadodas parbaudities.
Ar sada veida slimibam es saskaros pirmo reizi, tadel ludzu seit pec padoma.

Vai man griesties vienkarsi pie parasta ginekologa, jeb uzreiz pie dermatovenerologa, ja jau es dodos uzreiz ar aizdomam par STS saslimsanu?

Vai varat ludzu ietekt kadu labu ginekologu Riiga, kurs labi arste, kaa ari ir laba attieksme pret slimniekiem ar STS? Lidz sim bijusi nelaga pieredze ar ginekologiem pat parastas apskates laika.
Kadas atsauksmes par Kiisa klinikas arstiem?

Ka arii, vai ir kada meitene, kura ir saskarusie sar so slimibu? Cik noprotu, tad arste ar antibiotiku kursu, bet kaa ar cita veida pieredzi? Vai parasti nak komplekta ari ar citiem iekausumiem? Vai jums bija kadas pazimes? Ka arii vai ir iespejams, ka sii slimiba jau ir bijusi dikti ilgi ieksa organismaa un tikai tagad kadam no partneriem sii slimiba paradas? Esam uzticiciigi viens otram.

Jautaju, jo piespiedu karta lidz arstam vel paris nedelas jagaida. Manams uztraukums ieksa.

Paldies!
19.05.2014 20:26 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
tavam puisim vajadzeeja paluugt recepti arii prieksh tevis, jo, ja vinjam it tad tev arii ir.

un, ja esat kopaa ilgu laiku un peekshnji parterim tiek atklaata shaada draza, tad vinjsh ir gaajis pa kreisi, jo hlamiidijas var dabuut tikai seksuaala kontakta celjaa, nevis dalot dvieli, peldot baseinaa vai apmekleejot publisko toaleti.
19.05.2014 20:38 |

Reitings 4
Ja, zinu par iespeju, ka var palugt recepti ari prieks manis, bet es velos, lai parbauda ari mani pilniba. Lasiju, ka ja ir ielaista sii saslimsana (sievietem biezi vien neesot simptomi,kas man ari nav), tad var but problemas taalakaa dzive.

Tadel es ari prasu par to, cik ilgu laiku hlamidijas var nelikt par sevi manit. Varbut tas ir no ieprieksejiem partenriem. Cik lasiju, tad ari iespejams sakert ari ne no seksuala kontakta. Higiena utt.
19.05.2014 20:44 |

Reitings 4
Varbut kadam ir laba arsta ietekums?
19.05.2014 21:21 |

Reitings 400
Reģ: 29.01.2009
Nu atkal tās pasaciņas, ka hlamīdijas var saķert no kkādas tur higienas. Var, ja tai sievietei ar kuru laida pa kreisi vārds bija Higiena :D
19.05.2014 22:18 |

Reitings 4
Es neludzu komentet partenra uzticibu jeb neuzticibu.

Vai kadai ir bijusi sasrakrsme ar so?
Ar arstiem?

Ieteikumi par ginekologu jeb venerologu? Liela atskiriba?
19.05.2014 22:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits